ullerowa 06.12.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Retrofood dzieki za prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.12.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Kawke przyniosłam... czarna, mocna i ... bez cukru http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.12.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Andre otrzymał tytuł Barda Forum!!!!!! Gratulacje Andreasie ode mnie równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Hejka! Dzieki za kawkę. Potrzebna jak mało kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.12.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Hejka! Dzieki za kawkę. Potrzebna jak mało kiedy wiem, wiem ja niedługo chyba druga sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 HO HO HO !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 http://blog.onet.pl/_d/TematNaCzasie/prezenty2.JPG Mikołajkowe dzień dobry Prezenty ktoś zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 retro gacie http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/216/picb/99199b.jpg zycze wszystkim wspanialych prezentow od Mikolaja !!!!!!! popatrzcie, jakie zyczenia ja dostaje od rana Jakieś dzwonki słychac z dala, to Mikołaj zapierd.ala Mine ma dzis jakąś srogą renifery juz nie mogą Dopier.dala aż sie kurzy dziś zapie.rdol ma dosc duży Mimo wielkiej dzis roboty z równowaga ma kłopoty Rozerwany ma swój worek i rozpiety ma rozporek Spodnie całe wymietolił chyba z sanek sie spier.dolił Alkoholu czuc aromat naj.ebany jak automat Wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła je.bnął Wyskoczyły mu dwa jaja---jak tu wierzyc w MIKOŁAJA!!!!!!! "Dzis Mikolaj jest nie w sosie elf przeruchal mu gosposie w akcie zemsty dziad brodaty ruchal wszystkie inne skrzaty renifery oburzone bo ich tylki tez ruszone zycze tobie kolezanko... miej dzis niezle popychanko !!! Jak Mikolaj nie da paki spusc mu w******l, wypruj flaki, wepchnij laske mu do dupy, niech *******la ci z chalupy.... na choince cos sie buja to Mikolaj nie ma*****a jak chcesz znalezc pelny worek to mu reke wloz w przyporek i choc nie ma jajek golych ja ci zycze swiat wesolych Zycze ci pogody ducha bys bez wiagry w swieta ruchal, niech kobieta czuje w kroku, ze mikolaj jest raz w roku a tak poza tym mam fajna rodzinke i przyjaciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 czesc Mikołaje -mam nadzieje że Wam staje Humoru ....oczywiście Retro -dzieki za kolejny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 wlasnie sprawdzilam kupony lotta hurra !!!! mamy dwie trojki i jedna czworke a takie byly wylosowane liczby: 9,10,24,28,39,42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Podejmiecie w swoich progach starego inż. św. Mikołaja? Mam dla Was konkurs, pierwsza osoba która zalicytuje jedną z kartek (ale, warunek aby była to taka która jeszcze nie była licytowana) na rzecz dzieci otrzyma ode mnie prezent-niespodziankę Waszinż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzień dobry Odkryłem dziś bardzo miłą zmianę nagłówka w moim avatarku Serdecznie wszystkim dziękuję Pozdrawiam i miłego dnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 witaj Swiety Mikolaju !!! co nam przyniosles??? ja bylam caly rok bardzo grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzień dobry Odkryłem dziś bardzo miłą zmianę nagłówka w moim avatarku Serdecznie wszystkim dziękuję Pozdrawiam i miłego dnia zyczę Andre - gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Mikołaj ma prezent-niespodziankę dla osoby które zalicytuje kartę, o szczegółach możecie poczytać wyżejserdecznie zapraszam do zabawyinż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 witaj Swiety Mikolaju !!! co nam przyniosles??? ja bylam caly rok bardzo grzeczna dziewczynka ten Mikołaj lubi tylko .....niegrzeczne dziewczynki http://images25.fotosik.pl/121/86a5f8bae4f3e276.jpg Frosia ...jesteś bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 o Matko Bosko Piekarsko !!! z takim .........w sianie........ o Jezusiczku !!! a ty nie badz taka !!! bylam grzeczna !!!! caly rok dawalam ...co chcialam .... ...a juz na pewno nie odmawialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 o Matko Bosko Piekarsko !!! z takim .........w sianie........ o Jezusiczku !!! : bylam grzeczna !!!! caly rok dawalam .. ślinka pociekła ? no dobra .. szepnę mu do uszka Twój adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 o Matko Bosko Piekarsko !!! z takim .........w sianie........ o Jezusiczku !!! a ty nie badz taka !!! bylam grzeczna !!!! caly rok dawalam ...co chcialam .... ...a juz na pewno nie odmawialam Ależ ON NIE MA WORKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts