stukpuk 08.12.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ale puchy na RW!!!!!!!!!!! idę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Powitać! W sobotnie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 hejka wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich i pochwalę się! Żonka i brat zdali dziś prawko (nareszcie ) Jupi jupi!!!!!!!!!!!!!!!!! Stuku przecież mówiłam, że zda!!!!!! Pogratuluj Żonie z całych sił ode mnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Staram się, ale egzaminy jeszcze przede mną! Narazie jeżdżę jak opętana do K-lina na próbne jazdy, bo tam niestety zdajemy egzamin. Jakoś mi to nawet wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Chciałam coś znaleźć prze eMule, ale pokazuje mi, że nie jestem pdłączona do serwera. Czy ktoś może mi wyjaśnić, co i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Staram się, ale egzaminy jeszcze przede mną! Narazie jeżdżę jak opętana do K-lina na próbne jazdy, bo tam niestety zdajemy egzamin. Jakoś mi to nawet wychodzi! To gratuluję! Mój syn już dwa razy zdawał egzamin. 14-go grudnia będzie po raz trzeci. I pewnie też zmoczy, bo jazdy z instruktorem miał w porze dziennej a teraz ma wyzanczony termin o godz. 15.45. Toż to już zmrok! A nie daj bóg jak będzie plucha! Czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 To ja miałam już dwukrotnie niezłą zaprawę - lało jak z cebra!!!! ciemno jak w d... u ... n! ruch jak na Manhatanie (debila trudno nie znaleźć) - w takich warunkach jeździłam i teraz boję się tylko ślizgawicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Staram się, ale egzaminy jeszcze przede mną! Narazie jeżdżę jak opętana do K-lina na próbne jazdy, bo tam niestety zdajemy egzamin. Jakoś mi to nawet wychodzi! To gratuluję! Mój syn już dwa razy zdawał egzamin. 14-go grudnia będzie po raz trzeci. I pewnie też zmoczy, bo jazdy z instruktorem miał w porze dziennej a teraz ma wyzanczony termin o godz. 15.45. Toż to już zmrok! A nie daj bóg jak będzie plucha! Czarno to widzę ja też jak zdawałam prawko 2 razy mnie oblali a trzeci miałam późnym wieczorem i właśnie wtedy zdałam ...pewnie nie zauważył ...błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście podrzućcie linka do tego kurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? kiedyś rywałem nawet ostatnio chciałem ale nie mogłem się zalogować ja też, musiałem hasło zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście podrzućcie linka do tego kurnika http://www.kurnik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście a jest tam kółko i krzyżyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście a jest tam kółko i krzyżyk? jest, dzieci grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście a jest tam kółko i krzyżyk? jest, dzieci grają oooo! to coś dla mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts