ila66 08.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ila gdzie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jamles cześć!!!!! W końcu dotarłeś Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie No, z tym uśmiechem od razu przystojniejszy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie No, z tym uśmiechem od razu przystojniejszy jesteś I od razu sie raźniej zrobiło Precz z ponuractwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie No, z tym uśmiechem od razu przystojniejszy jesteś I od razu sie raźniej zrobiło Precz z ponuractwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Z radości to aż się jąkać zacząłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Z radości to aż się jąkać zacząłeś bo mi co chwilę radiówka przestaje działać sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 właśnie zobaczyłam , że za 5 mieś mam zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam Miko Słonko!!!!! Już niedługo!!!! A w następne święta pokażesz zdjęcia tych sof, rozpalonego kominka, nakrytego stołu ze świeczkami .... A może technika tak juz pójdzie do przodu, że i zapach kapusty z grzybami i piekącego się makowca poczujemy To już niedługo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 włączcie tvn teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam no suuuper i do tego obrazka z marzeń dorzucę jeszcze codzienne odsnieżanie podjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Już się nagrałem bo już mnie oczy bolą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam Miko Słonko!!!!! Już niedługo!!!! A w następne święta pokażesz zdjęcia tych sof, rozpalonego kominka, nakrytego stołu ze świeczkami .... A może technika tak juz pójdzie do przodu, że i zapach kapusty z grzybami i piekącego się makowca poczujemy To już niedługo!!!! Czego z całego serca Ci życzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Już się nagrałem bo już mnie oczy bolą!!!!!!! a w co ciąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam no suuuper i do tego obrazka z marzeń dorzucę jeszcze codzienne odsnieżanie podjazdu dam radę młodzi podrosną muszą jakoś na obiadek zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 włączcie tvn teraz oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 no nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts