Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra, niech będzie...

...

o mnie nic nie było :( Idę się ciąć suchą skórką od chleba :roll:

Poprawiam:

ZALEGŁE STRESZCZENIE:

Wszystkim z żenady wytłumaczyłem

a ciężko było, uwierzcie sami,

jak to na kuchni się poraniłem,

a krew się lała wielkimi strugami.

Że jeszcze żyję to łaska losu

co sie nad żoną moją zlitował,

bo nie przeżyła by tego ciosu,

żem... flaszkę wypił, a nie pracował.

Potem verunia gacie odziała

i wtem - uciekła. Bo gdy poczuje...

że... odzież dziwnie jej spasowała...

(pewnie się równie szybko zdejmuje).

Ew-ka kankana wieczór wywija,

Ila zaś tęskni za wartownikiem

frosch-ka kawusię rozdaje, bestyja,

(choć przepasana z rana ręcznikiem)

Majka wciąż góry i narty wspomina

te co to mają paski sparciałe.

Wciąż w oczach słodka Alberta mina

No i dobrze że nogi ma całe.

jea swój laptop wspomina, z hukiem

wczoraj go wieczór rozbił, a potem

marjucha na gorsze czekają ze stukiem

no a ja stronkę puknąłem z powrotem.

jest o mnie :D

jestem dumna jak paw. Całusy :D

Czesc Wszystkim

ale mam humor..... :evil:

Starszy znowu chory :evil: :evil: , znowu antybiotyk :evil: :evil: tym razem zapalenie ucha :roll: , wytrzymał dwa tygodnie bez antybiotyków :roll:

Dajcie moze recepture na ten syrop z czosnku, miodu i cytryny bo mi rece juz dawno opadły :roll:

A w przychodni straciłam dzis 4 godziny i jeszcze sie facet wepchał z dwójka dzieciaków przede mnie. Myslałam ze go pogryze :oops: Lekarka nie chciała go przyjąć ale sie zacza tak awanturowac że normalnie wstyd, to dopiero była żenada. Ciśnienie to mi równo podniósł i jak z natury jestem miła i ugodowa to nie wytrzymała i powiedziałam co myslę. Ludzie to jednak maja tupet :-?

A przede mna czekała kobieta z małym dzieckiem tylko po skierowanie na badania i czekała ponad 3 godziny a ten przyszedł i sie od razu wpakował do gabinetu, Ja chce prywatnej słuzby zdrowia i ubezpieczen!!!! I zeby było normalnie

ale sie rozpisałam :oops: sorki juz mi lepiej :wink:

..en dobry!

A tu Cię mam. 8)

W kawiarni stygnie Twoja kawka z pondem a Ty po RW się smykasz.

A ja tak bardzo się starałam :cry:

no bo ja... w międzyczasie... zaszpachlowałem łazienkę...

a teraz schnie...

i mogię cosik z prondem... :D

Czesc Wszystkim

Starszy znowu chory :evil: :evil: , znowu antybiotyk :evil: :evil: tym razem zapalenie ucha :roll: , wytrzymał dwa tygodnie bez antybiotyków :roll:

Dajcie moze recepture na ten syrop z czosnku, miodu i cytryny bo mi rece juz dawno opadły :roll:

A w przychodni straciłam dzis 4 godziny i jeszcze sie facet wepchał z dwójka dzieciaków przede mnie. Myslałam ze go pogryze :oops: Lekarka nie chciała go przyjąć ale sie zacza tak awanturowac że normalnie wstyd, to dopiero była żenada. Ciśnienie to mi równo podniósł i jak z natury jestem miła i ugodowa to nie wytrzymała i powiedziałam co myslę. Ludzie to jednak maja tupet :-?

A przede mna czekała kobieta z małym dzieckiem tylko po skierowanie na badania i czekała ponad 3 godziny a ten przyszedł i sie od razu wpakował do gabinetu, Ja chce prywatnej słuzby zdrowia i ubezpieczen!!!! I zeby było normalnie

Zapalenie ucha to chyba tylko antybiotykiem rozgonisz :cry: Ja tez niecierpię obecnej sluzby zdrowia, jestem juz chora na sama mysl, ze mam pójśc do przychodni bo mam wrażenie że mnie tam leczą z łaski a badania i tak musze sobie prywatnie robic

ZALEGŁE STRESZCZENIE:

Wszystkim z żenady wytłumaczyłem

a ciężko było, uwierzcie sami,

jak to na kuchni się poraniłem,

a krew się lała wielkimi strugami.

Że jeszcze żyję to łaska losu

co sie nad żoną moją zlitował,

bo nie przeżyła by tego ciosu,

żem... flaszkę wypił, a nie pracował.

Potem verunia gacie odziała

i wtem - uciekła. Bo gdy poczuje...

że... odzież dziwnie jej spasowała...

(pewnie się równie szybko zdejmuje).

Ew-ka kankana wieczór wywija,

Ila zaś tęskni za wartownikiem

frosch-ka kawusię rozdaje, bestyja,

(choć przepasana z rana ręcznikiem)

Majka wciąż góry i narty wspomina

te co to mają paski sparciałe.

Wciąż w oczach słodka Alberta mina

No i dobrze że nogi ma całe.

jea swój laptop wspomina, z hukiem

wczoraj go wieczór rozbił, a potem

marjucha na gorsze czekają ze stukiem

no a ja stronkę puknąłem z powrotem.

To uderzenie w głowę przyniosło pozytywne efekty- całkiem zgrabny wierszyk :lol: Prosze o więcej :wink:

Czesc Wszystkim

Zapalenie ucha to chyba tylko antybiotykiem rozgonisz :cry: Ja tez niecierpię obecnej sluzby zdrowia, jestem juz chora na sama mysl, ze mam pójśc do przychodni bo mam wrażenie że mnie tam leczą z łaski a badania i tak musze sobie prywatnie robic

Mi kiedyś lekarz powiedział widząc, że mam usg i inne badania z innej , prywatnej przychodni

o jak pani ma pieniądze na prywatną służbę to po co pani zabiera miejsce dla innych? :o :o :o

a tak apropos byłam dziś z małym na nieprzyjemnym badaniu , badanie funkcji pęcherza ...przeżyliśmy ale jak usnął o 14 tak do tej pory przeniesiony z samochodu śpi :-? ale ..nie poprawiło się za dużo i dalej mamy brać leki :evil:

hej :D

Hej :D

A jak tam moje płytki, ze sie tak zapytam :roll: :wink:

Verka pamiętam o nich tylko kurde mam tyle rzeczy , że ostatnio nie mam jak ...nie powiem co :oops: :lol: ...już o niczym nie pamiętam...nie wiem , gdzie co leży, jak się nazywam itd .....już nie mogę się doczekać kiedy będę już w swoim domu i będę myślała o tylko jednej rzeczy :-?

Przysięgam, że pojadę..przysięgam :D do niedzieli podam ci co i jak :D

Verka pamiętam o nich tylko kurde mam tyle rzeczy , że ostatnio nie mam jak ...nie powiem co :oops: :lol: ...już o niczym nie pamiętam...nie wiem , gdzie co leży, jak się nazywam itd .....już nie mogę się doczekać kiedy będę już w swoim domu i będę myślała o tylko jednej rzeczy :-?

a jak sąsiad przyjdzie, to też się nie zorientujesz? :oops:

a jak sąsiad przyjdzie, to też się nie zorientujesz? :oops:

zorientuje bo już mam super wypasiony alarm :lol: