Funia 03.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam nareszcie przebrnęłam przez wszytskie strony, które mi się nagromadziły z powodu awarii mojego kompa Stukacie stukacie witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) ja tez nie wiem jak to sie robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No i korepetytor powrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) ja tez nie wiem jak to sie robi ) Ja też więc chetnie posłucham porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) a to będzie w plenerze? bo jak tak to zrobiłam bym grilla, jakieś kiełbaski, kaszanka do tego jakąś sałtkę pieczywo i styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No, daleko to nie jestesmy, jedna strona mnie ominela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No, ja tez tak polecam;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 przebrnęłam prze te stronki i teraz pytanko jest gdzieś na forum wątek o imionach dla dzieci jesli tak to napiszcie gdzie chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 przebrnęłam prze te stronki i teraz pytanko jest gdzieś na forum wątek o imionach dla dzieci jesli tak to napiszcie gdzie chętnie poczytam Nie widziałam a co potrzebny ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) a to będzie w plenerze? bo jak tak to zrobiłam bym grilla, jakieś kiełbaski, kaszanka do tego jakąś sałtkę pieczywo i styka Monka bardzo dobry pomysł, chyba go kiedyś zastosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) a to będzie w plenerze? bo jak tak to zrobiłam bym grilla, jakieś kiełbaski, kaszanka do tego jakąś sałtkę pieczywo i styka Monka bardzo dobry pomysł, chyba go kiedyś zastosuje ja też mam nadzieję że to moje "kiedyś" wreszcie nadejdzie i tez tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 przebrnęłam prze te stronki i teraz pytanko jest gdzieś na forum wątek o imionach dla dzieci jesli tak to napiszcie gdzie chętnie poczytam Nie widziałam a co potrzebny ci Nie nie potrzeba mi ale jak czytałam te wszystkie dtrony to cos mi mignęło przed oczami więc wole zapytac, bo nigdzie mi taki wątek nie wpadł w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba 12, chłopów 6 + mój Miś, synek ( w brzuchu - wiec nie pije ) i kierownik. No i co z poczęstunkiem??/ (wiecie - może pytania lekko głupawe- ale to moja pierwsza wiecha ) a to będzie w plenerze? bo jak tak to zrobiłam bym grilla, jakieś kiełbaski, kaszanka do tego jakąś sałtkę pieczywo i styka Monka bardzo dobry pomysł, chyba go kiedyś zastosuje ja też mam nadzieję że to moje "kiedyś" wreszcie nadejdzie i tez tak zrobię Monka pewnie że nadejdzie już rozpoczęłaś teraz tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 oby tylko pogoda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Imiona były wczoraj - bo szukaliśmy czegoś dla mojego synka. Co do grila to taz zaplanowany, kiełbaski i kaszanka bedzie - tylko nie wiem co z alkoholami - ile i jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A teraz lecę na budowę zobaczyc jak idzie praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Imiona były wczoraj - bo szukaliśmy czegoś dla mojego synka. Co do grila to taz zaplanowany, kiełbaski i kaszanka bedzie - tylko nie wiem co z alkoholami - ile i jakie. Czyli były tylko tutaj, to dobrze bo myśłałam że coś przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Imiona były wczoraj - bo szukaliśmy czegoś dla mojego synka. Co do grila to taz zaplanowany, kiełbaski i kaszanka bedzie - tylko nie wiem co z alkoholami - ile i jakie. no myślę że wódeczka albo piwo A ile to na prawdę nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Funia jeśli chodzi o alkohol to zapytaj może ekipy co preferuje i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts