braza 15.12.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... W życiu się nie przyznam do żadnych kluczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... W życiu się nie przyznam do żadnych kluczy!!!! do tego od PASA .... też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... W życiu się nie przyznam do żadnych kluczy!!!! do tego od PASA .... też??? Tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... W życiu się nie przyznam do żadnych kluczy!!!! oooo! twarda sztuka. w zaparte idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... W życiu się nie przyznam do żadnych kluczy!!!! oooo! twarda sztuka. w zaparte idzie nie jest taka zła niby się nie przyznaje, ale klucze podrzuciła i lokal otwary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.12.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... W życiu się nie przyznam do żadnych kluczy!!!! oooo! twarda sztuka. w zaparte idzie nie jest taka zła niby się nie przyznaje, ale klucze podrzuciła i lokal otwary otwarty bo włam spragnionych piwoszy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 poszliście juz spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 nieeee.... ale uczucia mają to do siebe, że czasem się skraplają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.12.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... dobrze, że się ktoś wreszcie włamał w samotności to zwariować można, jedynie złociste z pianką przy życiu trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.12.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 poszliście juz spać? JA JESTEM ALE PEWNIE NIKOGO JUŻ NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Łza wzruszenia w oku mi się zakręciła Młodość moja piekna i szalona jako żywo stanęła przede mną i ręce do mnie wyciąga w błagalnym geście: "Wróć do mnie"!! Ale to se ne vrati, Pane Havranek Witam wieczornie!! cześć braza! gdzie podziałaś klucze od piwiarni? Już cztery dni zamknięta z Tolą w środku... dobrze, że się ktoś wreszcie włamał w samotności to zwariować można, jedynie złociste z pianką przy życiu trzymało Prawda. Człowiek nie wielbłąd, napić się musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Co tu taki ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 jutro wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Czesc Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Czesc Wszystkim! na szcescie wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 A kto własciwie jest oprócz nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Pewno mikopiko zaraz gdzies wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ano my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.12.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts