Karolka 17.12.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 TERAZ PUSTKA ............ WIECZOREM PUSTKA ............. dlaczego ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ila no nie rycz jestem , choc jednak na chwile a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.12.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 NEFERKA - 100 LAT http://www.zszgoleniow.yoyo.pl/obrazy/kwiaty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach zaproś naszą ulubienicę na rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ila no nie rycz jestem , choc jednak na chwile a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach NO TYLKO TEN SWIAT SIĘ BARDZO KURCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach zaproś naszą ulubienicę na rw popatrz...jak do nas wpadla ..to tez bez kwiatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ila no nie rycz jestem , choc jednak na chwile a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach NO TYLKO TEN SWIAT SIĘ BARDZO KURCZY tak, tak, nawet jakąś ptasią odmianę mi tu przywiało, chociaż dotąd tej zarazie było dalekowato. A teraz? Z nosa leci, gardło nieoliwione, płuca wylatują na zewnątrz... O jerum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach zaproś naszą ulubienicę na rw popatrz...jak do nas wpadla ..to tez bez kwiatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ ZA ŻYCZENIA I PAMIĘĆ O ZNIKAJĄCEJ NEFERCE. Ja tu ciągle jestem - nie myślcie sobie :) Buziaczki Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 wpis Nefer nawet na rw mnie przyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 nefercia cmok, cmok, cmok !!! erefek do lozeczka!!!! herbatka dla pana raz ..!! http://www.hawe-gv.de/pics/eistee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 wpis Nefer nawet na rw mnie przyciągnął żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 wpis Nefer nawet na rw mnie przyciągnął witaj aga to sie marketing nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 no właśnie.....wiecie co...jak długo jestem na forum, tak tutaj nie zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 wpis Nefer nawet na rw mnie przyciągnął witaj aga to sie marketing nazywa żenujący marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Olkalybowa, o kwiatkach i flaszkach czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 no właśnie.....wiecie co...jak długo jestem na forum, tak tutaj nie zaglądałam a szkoda, czasami jest tu fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ila no nie rycz jestem , choc jednak na chwile a wiecie.....my to swiatowe ludzie jestesmy u nas zawsze jakies kwiatki , butelka a nawet dyskretna bielizna sie znajdzie nie wspomne o ogorkowej i uginajacych sie stolach NO TYLKO TEN SWIAT SIĘ BARDZO KURCZY a tam sie kurczy ..... samo zycie ..raz na wozie raz pod ... dobra , mykam na miasto czegos dla froscha poszukac jeszcze do pracy musze leciec aaa.zapomnialam wam powiedziec , ze dostalam od froscha prezent ....hm..chyba z okazjii urodzin mojego tatusia komplet garnkow z patelnia w dodatku tak ciezka , ze moge zabic jak sie wkurze kupil mi pod choinke ale nie wytrzymal i dal juz nie bede ich uzywac , bo ich cena mnie powala powiem wam , ze frosch mnie rozpuszcza aaa.... i dostalam wczoraj od niego roze ... czyzby czul sie w domu gosciem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Olkalybowa, o kwiatkach i flaszkach czytałam piszesz o mojej ziomalce kiedyś tu wpadła, napisała,ze pisanie tutaj jest żenujące i już więcej nie przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 no nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts