Maluszek 03.06.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Streszczenie: - stronę rozpoczeła Majka; - korepetycje u Kasztanki dotyczące streszczeń; - dalsze rozważania na temat upodobań alkoholowych Funi fachowców; -zakręcona Aga J.G. wpada i szuka adresów z imionami; - ciąg dalszy porad o piciu i jedzeniu; - bohaterem ostatnich postów stał sie jamnik Kapsel; - Majka podsumowała, że jamników nie da się wychować i zakończyła stronę za co jestem jej bardzo wdzięczna. no piękne streszczenie a jadnak przyjął się mój pomysł streszczania poprzednich stron Super Pomysł ze streszczaniem stron jest najdobry . Medal dla Ciebie http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B21%5D.jpg. Olka - jestem wzruszona Jeszcze nigdy nie dostałam medalu - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam! Czy ktoś jest dzisiaj też tak senny jak ja ? ja! ja też a na dodatek rano zaspałam i boli mnie głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam! Czy ktoś jest dzisiaj też tak senny jak ja ? ja! ja też a na dodatek rano zaspałam i boli mnie głowa Ja też zaspałam, miałam przy tym koszmarne sny , głowę mam jak balon, a tu stos kolokwiów do sprawdzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ciężki dzień mi się zrobił Muszę się dziś porządnie upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam! Czy ktoś jest dzisiaj też tak senny jak ja ? ja! ja też a na dodatek rano zaspałam i boli mnie głowa Ja też zaspałam, miałam przy tym koszmarne sny , głowę mam jak balon, a tu stos kolokwiów do sprawdzenia ... Ellu - nie zazdroszczę Ci tego sprawdzania Przynajmniej ja koszmarów nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Oki, to jak sie dobrze uwiniesz - to bedziesz zaproszona z przychówkiem na przyszły rok na FUnio - mama -party (wiecejinformacji gdzieś koło strony 390-935 ) Funia a jaki przedział wiekowy przychówku przewidziany? bo z drugim dziecięciem do przyszłego roku sie chyba nie uwinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ciężki dzień mi się zrobił Muszę się dziś porządnie upić Co się stało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mnie tez dzis czeka sprawdzanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A, wtopa w pracy, wziełam winę na siebie no i opierdziel. W poniedziałek "rozmowa" z prezesami. A nerwówa już od miesiąca, taki okres się trafił. Nie ma nic gorszego niż systematycznie trafiać na złą koniungturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mnie tez dzis czeka sprawdzanie!! Też kolokwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Aniu, głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A, wtopa w pracy, wziełam winę na siebie no i opierdziel. W poniedziałek "rozmowa" z prezesami. A nerwówa już od miesiąca, taki okres się trafił. Nie ma nic gorszego niż systematycznie trafiać na złą koniungturę Aniu, tak mi przykro Glowa do góry, co ma być to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nieeee Testy na poziomie Gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam! Czy ktoś jest dzisiaj też tak senny jak ja ? ja! ja też a na dodatek rano zaspałam i boli mnie głowa Ja też zaspałam, miałam przy tym koszmarne sny , głowę mam jak balon, a tu stos kolokwiów do sprawdzenia ... Ellu - nie zazdroszczę Ci tego sprawdzania Przynajmniej ja koszmarów nie miałam. Mam do sprawdzenia 300 sztuk gryzmołów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja 64, dwie najwieksze klasy:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Co wykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A, wtopa w pracy, wziełam winę na siebie no i opierdziel. W poniedziałek "rozmowa" z prezesami. A nerwówa już od miesiąca, taki okres się trafił. Nie ma nic gorszego niż systematycznie trafiać na złą koniungturę Aniu, tak mi przykro Glowa do góry, co ma być to będzie. Aniu - będzie dobrze, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam! Czy ktoś jest dzisiaj też tak senny jak ja ? ja! ja też a na dodatek rano zaspałam i boli mnie głowa Ja też zaspałam, miałam przy tym koszmarne sny , głowę mam jak balon, a tu stos kolokwiów do sprawdzenia ... Ellu - nie zazdroszczę Ci tego sprawdzania Przynajmniej ja koszmarów nie miałam. Mam do sprawdzenia 300 sztuk gryzmołów ... no to nie masz wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nieeee Testy na poziomie Gimnazjum To pewnie jeszcze wyraźnie piszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 sami nauczyciele damian - histeryk a kobity???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts