Gość 03.06.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wesoło, a ile my sie ubawimy przy tych gryzmołach, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A, wtopa w pracy, wziełam winę na siebie no i opierdziel. W poniedziałek "rozmowa" z prezesami. A nerwówa już od miesiąca, taki okres się trafił. Nie ma nic gorszego niż systematycznie trafiać na złą koniungturę Aniu, tak mi przykro Glowa do góry, co ma być to będzie. Aniu - będzie dobrze, zobaczysz Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A, wtopa w pracy, wziełam winę na siebie no i opierdziel. W poniedziałek "rozmowa" z prezesami. A nerwówa już od miesiąca, taki okres się trafił. Nie ma nic gorszego niż systematycznie trafiać na złą koniungturę Aniu, tak mi przykro Glowa do góry, co ma być to będzie. No niestety Ale weekend przerąbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 sami nauczyciele damian - histeryk a kobity???? Ja wuefiara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 sami nauczyciele damian - histeryk a kobity???? Ja mam dwie profesje - w artystycznej praktykuję, a w psychologicznej teoretyzuję (tzn. nauczam krnąbrnych studentów , co jest też swoistą praktyką )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A, wtopa w pracy, wziełam winę na siebie no i opierdziel. W poniedziałek "rozmowa" z prezesami. A nerwówa już od miesiąca, taki okres się trafił. Nie ma nic gorszego niż systematycznie trafiać na złą koniungturę Aniu, tak mi przykro Glowa do góry, co ma być to będzie. Aniu - będzie dobrze, zobaczysz Maluszku Ja mam teraz w pracy swoje niechlubne 5 minut. Przeszło z kolegi na mnie i ja za wszystko jestem odpowiedzialna, wszystko co złe oczywiście. Jejku, jak ja chcę na emeryturę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zawsze sie bałam nauczycieli znaczy z wuefu miałam piatkę, gorzej bylo z polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zawsze sie bałam nauczycieli znaczy z wuefu miałam piatkę, gorzej bylo z polaka teraz to już sie dzieciaki nas nie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jedna z moich ulubionych kuzynek to nauczycielka. Miłe mam skojarzenia z tą profesją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja mam polskiego, 3 godziny w tygodniu, hobbistycznie;) Aaaa, wf tez kochałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 na emeryturę będzie jeszcze czas, chociaż i ja czasami o tym mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zawsze sie bałam nauczycieli znaczy z wuefu miałam piatkę, gorzej bylo z polaka teraz to już sie dzieciaki nas nie boją Mnie tam sie boja, jak pytam , a robie to często. Musze sie trozeczkę odegrac za siebie, jak mnie meczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Gratulki Majka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jedna z moich ulubionych kuzynek to nauczycielka. Miłe mam skojarzenia z tą profesją A ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja chcę sprzątać w domu, pielić ogródek, pic kawę na tarasie, gotować (uwielbiam!), prać, prasować, wychowywać, podlewać a nie drzeć o to, czy komuś się coś udaje czy też nie i jakie to będzie miało konsekwencje dla mnie Wkurza mnie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Majka znowu Ci się udało Aniu - a dlaczego Twój kolega nie odpowiada za błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zawsze sie bałam nauczycieli znaczy z wuefu miałam piatkę, gorzej bylo z polaka Ja na polaku zawsze byłam mistrzynią konfabulacji wszelkich i zamiast grzecznych wypracowań pisałam sonety, dramaty, itp. (bo nie zawsze zdążyłam przeczytać lekturę potrzebną do wypracowania). A że język miałam kwiecisty, wiec polonistka padała na kolana przed moimi dziełami i miałam spokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 a, dziekuję w poprzednim odcinku -gratulacje zbierała Olka /za otwarcie i streszczenie / - wiekszośc albo jest senna, albo łeb boli /mnie też / - Ania ma przykrość w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts