Gość 03.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja to robie prawie codziennie, jak wracam z pracy , bez tego tarasu, bo moj balkon ma 2 metry kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zawsze sie bałam nauczycieli znaczy z wuefu miałam piatkę, gorzej bylo z polaka teraz to już sie dzieciaki nas nie boją Mnie tam sie boja, jak pytam , a robie to często. Musze sie trozeczkę odegrac za siebie, jak mnie meczyli Na pewno jakiś tam respekt czują, ale cieżko jest z rodzicami którzy zazwyczaj mają do nas pretensje, że dziecku słabo idzie w szkole.Albo że coś wymyślamy bo one w domu przecież takie grzeczne. Dzieciaki patrzą i się uczą ,że od nich to można nie wymagać prawie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Majka znowu Ci się udało Aniu - a dlaczego Twój kolega nie odpowiada za błędy? Odpowiada, odpowiada. Ale po jego 5 minutach, kiedy był winiony dosłownie za wszystko, teraz jest kolej na mnie. A wtopa była mojego zespołu i ja się do niej przyznaję i czuję za nią odpowiedzialna. Nie dopilnowałam. Tylko, że burza i upretensjanie jest nieproporcjonalne do konsekwencji, jakie ta wtopa przyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 zawsze sie bałam nauczycieli znaczy z wuefu miałam piatkę, gorzej bylo z polaka teraz to już sie dzieciaki nas nie boją Mnie tam sie boja, jak pytam , a robie to często. Musze sie trozeczkę odegrac za siebie, jak mnie meczyli Na pewno jakiś tam respekt czują, ale cieżko jest z rodzicami którzy zazwyczaj mają do nas pretensje, że dziecku słabo idzie w szkole.Albo że coś wymyślamy bo one w domu przecież takie grzeczne. Dzieciaki patrzą i się uczą ,że od nich to można nie wymagać prawie nic. to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wydaje mi się, że w szkołach dużo się zmieniło odkąd ja przestałam się uczyc. I wcale nie wiem, czy na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 moje dzieci chodzą do szkoły, gdzie wszyscy maja respekt przed nauczycielami. Za to są dumne jak uda im sie zdobyć dobra ocene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Majka znowu Ci się udało Aniu - a dlaczego Twój kolega nie odpowiada za błędy? Odpowiada, odpowiada. Ale po jego 5 minutach, kiedy był winiony dosłownie za wszystko, teraz jest kolej na mnie. A wtopa była mojego zespołu i ja się do niej przyznaję i czuję za nią odpowiedzialna. Nie dopilnowałam. Tylko, że burza i upretensjanie jest nieproporcjonalne do konsekwencji, jakie ta wtopa przyniosła oj to niedobrze mam nadzieję, że to się źle dla Ciebie nie skończy i za to trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 U mnie jest roznie, ojj aniu.. na pewno sie zmieniło.... Dzis sprawdzalem test, a tam jeden uczen (wiadomo jakiego pokroju) napisal mi, ze na tak bezsensowne pytania, to on nie bedzie odpowiadal.. dotal niedostateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Majka znowu Ci się udało Aniu - a dlaczego Twój kolega nie odpowiada za błędy? Odpowiada, odpowiada. Ale po jego 5 minutach, kiedy był winiony dosłownie za wszystko, teraz jest kolej na mnie. A wtopa była mojego zespołu i ja się do niej przyznaję i czuję za nią odpowiedzialna. Nie dopilnowałam. Tylko, że burza i upretensjanie jest nieproporcjonalne do konsekwencji, jakie ta wtopa przyniosła oj to niedobrze taki styl zachodnich firm. Muszą sie odgrywać, ale nikogo innego nie będzie im sie chciało szukać mam nadzieję, że to się źle dla Ciebie nie skończy i za to trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dzięki Maluszku Tragicznie nie będzie, ale niesmaku pewnie mnóstwo. Zobaczymy w poniedziałek. Tracę serce do tej pracy, cóż, tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Majka U nas już jak na zachodzie To polska firma, w dodatku średniak. A w takich najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dzięki Maluszku Tragicznie nie będzie, ale niesmaku pewnie mnóstwo. Zobaczymy w poniedziałek. Tracę serce do tej pracy, cóż, tak bywa Ja tez mocno sciskam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dziękuje bardzo za wszystkie kciuki. W poniedziałek albo wtorek opowiem jak było Dobrze, że weekend przed nami. Zmęczę sie w ogródku, pobawię ze zwierzakiami to i priorytety mi wrócą tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Aniu - i koniecznie zrób zdjątka zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dawno nie było? Ostatnio skupiam się na roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ania, wyśpij sie dobrze, wyluzuj. Pomysl, że masz ich głęboko w d...e. To pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja też zrobie zdjecia moich drzewek, roslinek dzisiaj:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Pokaż tą lipę olbrzymkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dawno nie było? Ostatnio skupiam się na roślinkach Oj dawno A ja lubię oglądać Twoje zwierzaki roślinki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts