frosch 06.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 kasiu tak robie sama nie lubie zadnych gotowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cześć Ullercia odwiedzałaś może ostatnio "naszą klasę"? odwiedziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 kasiu tak robie sama nie lubie zadnych gotowcow dasz przepis??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 domowa pizza najlepsza frosia, jak się będę w Twoje strony wybierał to poczęstujesz mnie taką? Witaj Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 kasiu tak robie sama nie lubie zadnych gotowcow to tak jak ja a ciasto drozdzowe czy bardziej kruche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cześć Ullercia odwiedzałaś może ostatnio "naszą klasę"? odwiedziłam Super, grono przyjaciół się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ullerka robie drozdzowe kasiu dam , tylko musze ten przepis ulozyc , bo ja wszystko robie z glowy i na oko andre bede zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ullerka robie drozdzowe kasiu dam , tylko musze ten przepis ulozyc , bo ja wszystko robie z glowy i na oko andre bede zaszczycona w takim razie cierpliwie czekam jak już będę mieć czas to zacznę sama robić moje dzieci uwielbiają pizzę, ja zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Frosiu, jakie my do siebie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a kto jeszcze jest z Was na naszej klasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 pizza a'la Margeritta &Frosia ciasto :3 szklanki maki, pol kostki drozdzy (swiezych !!!),olej,woda,sol, cukier na blat kuchenny wysypac make ,dodac sol, cukier (po ok.pol lyzeczki do heraty), wkruszyc drozdze,dolac olej (leje na oko ok.3 lyzki stolowe ), zamieszac , dodac wode (ok.szklanka )i dobrze wygniesc ( ja robie to ok.10min , ale jak mialam mniejsza wprawe to nawet z 15-20 mieszalam).jak sie juz nie lepi do rak , ciasto jest gotowe .zeby sie nie wkurzac podczas wygniatania mozna posypywac sobie dlonie co jakis czas maka .blache z piekarnika posypac maka i rozciagnac na niej ciasto .zostawic , niech sobie rosnie troche (tak ok.10-15 min)nastawic piekarnik na 250 stopni sos pol sloika koncentratu pomidorowego mieszam z ze szczypta soli i cukru , dodaje duzo ziol typu oregano, bazylia, zielona pietruszka(swiezych lub suszonych) i zgnieciony zabek czosnku wyrosniete ciasto smaruje na brzegach zoltkiem ( dzieki temu nie wysychaja ) i smaruje sosem na to klade to , co mam w lodowce najczesciej sa to pieczarki, salami lub szynke , cebule ,posypuje jeszcze raz ziolami i startym serem zoltym wstawiam do nagrzanego piekarnika na 10-12 min wyciagam , kroje dzieciaki na wierzch dodaja sobie jeszcze ketchup ja nie potrzebuje juz zadnych dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Frosiu, jakie my do siebie podobne heheh kasia sie nauczy i tez bedzie godnie reprezentowac nasz region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Frosiu, jakie my do siebie podobne heheh kasia sie nauczy i tez bedzie godnie reprezentowac nasz region skopiowałam przepis zaczynam się ślinić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja robie mniej wiecej tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Frosiu, jakie my do siebie podobne heheh kasia sie nauczy i tez bedzie godnie reprezentowac nasz region skopiowałam przepis zaczynam się ślinić napisz jak ci smakowala kasiu ..bardzo wazne , zapomnialam napisac , ze wody jest szklanka juz zmienilam w przepisie taka madra jestem ,bo czesto to robie i wydaje mi sie oczywiste , ze kazdy wie ile czego i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja robie mniej wiecej tak samo czego jest wiecej a czego mniej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 siemanko!!! Frosiu, jakie my do siebie podobne heheh kasia sie nauczy i tez bedzie godnie reprezentowac nasz region skopiowałam przepis zaczynam się ślinić to nie aby wcieklizna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 napisz jak ci smakowala kasiu ..bardzo wazne , zapomnialam napisac , ze wody jest szklanka juz zmienilam w przepisie taka madra jestem ,bo czesto to robie i wydaje mi sie oczywiste , ze kazdy wie ile czego i jak no dzięki dopiero w ferie będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 mykam dziewczyny do wanny nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja robie mniej wiecej tak samo czego jest wiecej a czego mniej ??? więcej tego tak samo wczesniej tylko podsmażam pieczarki z cebulka moi panowie nie lubia twardzej cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.