Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Z ciekawości popatrzyłem o co chodzi w tym wątku.

Rzeczywiście - można w tym wątku oraz w kawiarni klubowej bez wysiłku podkręcić sobie licznik nawet do 9000 postów.

Ja do swojego skromniutkiego dorobku dołoże w tym wątku jeden i więcej tu już nie zajrzę

Cześć

a co to jest licznik? to coś ważnego?

ps. miło że wpadłeś i zaspokoiłeś swoją ciekawość.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasztanka

Nie przejmuj się, nie warto :-? Ja od samego poczatku pisałam że rekordy mnie nie interesują piszę tu bo spotykam tutaj fajnych ludzi i nie zamierzam z tego zrezygnować.

Jak się to komuś nie podoba to niech tutaj nie zagląda. Mnie nieraz też szlag trafia jak na niektórych wątkach są prowadzone niektóre dyskusje ale jak mi się nie podoba to po prostu nie zabieram głosu, wolę zmilczeć niż niezdrowo się emocjonować.

A tak na marginesie to kto powiedział że forum muratora to tylko forum budowlane i tylko dyskusje merytoryczne są pożądane?

No to jo tyż żem wlozł jak w innych postach pisali.

Cześć.

I na pewno będę wracał.

a co do dżamprezki chciałe zrobić dziś ognisko,ale mi sie połowica rozłożyła (bez sex komentarzy proszę) i siedzę sam,bo dzieciaki do sąsiadów uciekły.

Dziekuje Monka - żonka śpi na razie,a ja jej nie przeszkadzam.

Co do ogniska to żaden grill nie ma tego czegoś w sobie co ognisko.

Ja zrobiłem krąg z kamieni,położyłem parę pieńków i deski na nich i jak sie ekipa zejdzie to kiełbaski,piwko,chlebek z masełkiem czosnkowym i ziołami- mniam .A ta magia otwartego ognia...przy grilu siedzieliśmy do ok. 12 w nocy ,a przy ognisku możemy i do rana.

a co do tych komentarzy na okolicznosc nakecania licznikow....nie przejmujcie sie tym..po prostu szkoada gadac.Swoja droga redakcja powinna je zlikwidowac i juz...moze zastapic jakims obrazkiem.Ogolnie nie wiem po co one sa....ale za to wiem jacy dziwni sa ludzie...

wierzcie mi...przekonałam sie na wlasnej skorze...a raczej moja skrzynka meilowa sie o tym przekonała....jak bardzo obrazliwi nie wiadomo za co sa tacy ludzie....doszlam do wniosku ze maja ze soba problemy...stad omijam takie teamty jak w tamtym watku..