monka 04.06.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Z ciekawości popatrzyłem o co chodzi w tym wątku. Rzeczywiście - można w tym wątku oraz w kawiarni klubowej bez wysiłku podkręcić sobie licznik nawet do 9000 postów. Ja do swojego skromniutkiego dorobku dołoże w tym wątku jeden i więcej tu już nie zajrzę Cześć a co to jest licznik? to coś ważnego? ps. miło że wpadłeś i zaspokoiłeś swoją ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Coś się stało z moim Photosite i nie chce pobierać zdjęć. Cały czas mam komunikat "there was an error updating your software" i nie wiem co mam zrobić??? HELP!!!!! , chlip, chlip no ja ci za bardzo nie pomogę ale współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie będzie więcej zdjęć chlip, chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 witajcie co sie tak wszyscy [nowi] nagle pojawiaja i wtracaja swoje 3grosze o ilosci postow o podkrecaniu licznikow i w ogole???!!!!!!!!!!!!! jakas nagonka czy co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.06.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie będzie więcej zdjęć chlip, chlip, chlip a masz aktualizacje tego programu przez internet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Kasztanka Nie przejmuj się, nie warto Ja od samego poczatku pisałam że rekordy mnie nie interesują piszę tu bo spotykam tutaj fajnych ludzi i nie zamierzam z tego zrezygnować. Jak się to komuś nie podoba to niech tutaj nie zagląda. Mnie nieraz też szlag trafia jak na niektórych wątkach są prowadzone niektóre dyskusje ale jak mi się nie podoba to po prostu nie zabieram głosu, wolę zmilczeć niż niezdrowo się emocjonować. A tak na marginesie to kto powiedział że forum muratora to tylko forum budowlane i tylko dyskusje merytoryczne są pożądane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Whisper co Ty...do Wawki to rankiem i 4 godziny No to na 12tą bez problemu się wyrobisz. Teska... czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No to jo tyż żem wlozł jak w innych postach pisali. Cześć. I na pewno będę wracał. a co do dżamprezki chciałe zrobić dziś ognisko,ale mi sie połowica rozłożyła (bez sex komentarzy proszę) i siedzę sam,bo dzieciaki do sąsiadów uciekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj Mały Szkoda że imprezka Ci się nie udała, ognicho to fajna sprawa ja już nie pamietam kiedy ostatnio byłam na ognisku Pozdrowienia dla żonki niech szybko wraca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Dziekuje Monka - żonka śpi na razie,a ja jej nie przeszkadzam. Co do ogniska to żaden grill nie ma tego czegoś w sobie co ognisko. Ja zrobiłem krąg z kamieni,położyłem parę pieńków i deski na nich i jak sie ekipa zejdzie to kiełbaski,piwko,chlebek z masełkiem czosnkowym i ziołami- mniam .A ta magia otwartego ognia...przy grilu siedzieliśmy do ok. 12 w nocy ,a przy ognisku możemy i do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mały witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a co do tych komentarzy na okolicznosc nakecania licznikow....nie przejmujcie sie tym..po prostu szkoada gadac.Swoja droga redakcja powinna je zlikwidowac i juz...moze zastapic jakims obrazkiem.Ogolnie nie wiem po co one sa....ale za to wiem jacy dziwni sa ludzie... wierzcie mi...przekonałam sie na wlasnej skorze...a raczej moja skrzynka meilowa sie o tym przekonała....jak bardzo obrazliwi nie wiadomo za co sa tacy ludzie....doszlam do wniosku ze maja ze soba problemy...stad omijam takie teamty jak w tamtym watku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 zobaczcie http://www.grzenda.art.pl mozna zajsc w wirtualną ciąże i urodzić i wychować wirtualne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 I co Wszyscy sobie gadu, gadu, a mnie nikt nie chce pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 zobaczcie http://www.grzenda.art.pl mozna zajsc w wirtualną ciąże i urodzić i wychować wirtualne dziecko A tutaj to się wogóle nie mogłam zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 wrocilem z budowy.. ledwo zyje.. a wyscie tyle nastukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 moze mi ktoś streścic ostatnie 9 stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 poszli wszyscy czy sie czaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 no trudno... moze pozniej zajrzycie jeszcze, jak ja juz bede spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 moze mi ktoś streścic ostatnie 9 stron? Eeee, co tam gadać. Jesteśmy na celowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts