agnieszkakusi 09.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 wszystkim wiadome się czyni, ze ja nic nie szykuję, o dniu lewatywy oznajmiło radio, pr. I komentarza nie było to i ja nie komentuję BYŁO , NIE BYŁO LEWATYWA -ŚMIERDZĄCY TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 zamin zalegniecie pod stołem Gaweł zdmuchnij świeczki http://images.fotosearch.com/bigcomps/CSK/CSK007/pr27314.jpg STO LAT GAWEŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 BĘDZIE PROBLEM Z DMUCHANIEM GAWEŁ GDZIEŚ POLECIAŁ, PEWNIE JUŻ BALUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 wszystkim wiadome się czyni, ze ja nic nie szykuję, o dniu lewatywy oznajmiło radio, pr. I komentarza nie było to i ja nie komentuję BYŁO , NIE BYŁO LEWATYWA -ŚMIERDZĄCY TEMAT Ale od czasu do czasu dobra dla zdrowotności czytałam kiedyś artykuł w Nieznanym świecie o tym co w nas mieszka szok miałam ochotę napić się domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 RETRO JAK ZDRÓWKO ????DZISIAJ MASZ CHYBA OSTATNI ZASTRZYK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 RETRO , PONIEWAŻ TO TY POWIEDZIAŁES O DNIU LEWATYWY ..... NO TO PO OSTATNIM ZASTRZYKU , POPROŚ O ŚWIĄTECZNĄ LEWATYWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 RETRO , PONIEWAŻ TO TY POWIEDZIAŁES O DNIU LEWATYWY ..... NO TO PO OSTATNIM ZASTRZYKU , POPROŚ O ŚWIĄTECZNĄ LEWATYWĘ Retro dzień pełen atrakcji przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dziewczyny, jesteście okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Próbuję zamówić sobie krem i płyn do kąpieli ale tracę cierpliwość : jak jest krem to nie ma płynu jak jest jedno i drugie to krem 2x droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 RETRO JAK ZDRÓWKO ???? DZISIAJ MASZ CHYBA OSTATNI ZASTRZYK ? Wszystko juz poza mną ale chodzę dalej jak "105" (jakoś mi się scięgna w nodze skróciły) GORZEJ, BO W SOBOTĘ MAM STUDNIOWKĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Sto lat gaweł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ania, a gdzie chcesz zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dziewczyny, jesteście okrutne te typy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 aha, pojawił się nowy odcinek "pamiętnika..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ania, a gdzie chcesz zamówić? Już znalazłam tanią aptekę w necie z Pszczyny krem lichtena za 22 a nie za 53 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 To jest wpis wczorajszy http://di.com.pl/news/18609,Dzis_nie_ma_Swieta_Sprzatania_Biurka.html Według Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru, Święto Sprzątania Biurka utworzone zostało przez Korporację Sprzedawców Wyrobów Czyszczących i obchodzone jest aż w 43 krajach świata Święto humorystyczne, ale mające pozytywny wpływ na nasze samopoczucie oraz efektywną pracę. Jak przekonują znawcy Feng Shui bałagan odbiera energię, rozprasza, rozleniwia, paraliżuje umiejętność twórczego myślenia i skuteczność naszych działań. Zatem szmatki w dłoń, kosze pod pachę i poświęćmy dziś odrobinę czasu na wypucowanie blatu naszego biurka, klawiatury komputera, monitora, wyrzucenie niepotrzebnych śmieci zalegających miejsce naszej pracy, przejrzenie karteczek z zapiskami, ulotek, sprawdzenie czy wszystkie długopisy są sprawne. Specjaliści radzą, by podczas robienia generalnych porządków dokonać segregacji przedmiotów, które używamy na co dzień i tych, które rzadziej są nam potrzebne. Te pierwsze mogą pozostać na blacie biurka, te drugie warto schować do szafki lub szuflady. Z drugiej strony, zgodnie z maksymą, że najlepiej czujemy się we własnym bałaganie, rozsądek podpowiada by jednak nawet w ten dzień sprzątać umiarkowanie. Nadmierne porządki mogą przecież skutkować poważnymi trudnościami z odnalezieniem jakichś ważnych dokumentów, notatek, rachunków, okularów, itp., które akurat zawsze kładliśmy w tym najbardziej widocznym miejscu, by o nich nie zapomnieć Po oczyszczeniu biurka czas na oczyszczenie organizmu. Zgodnie z Kalendarzem Świąt Nietypowych już jutro Dzień... Lewatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dziewczyny, jesteście okrutne te typy tak mają to tak po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ja dziś mojej niuni zamawiałam różowe nauszniki. Wczoraj była histeria, że nigdzie w sklepie nie było, a mama obiecała, że kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Muszę powtórzyć, bo tam na końcu się zagubi: To jest wpis wczorajszy http://di.com.pl/news/18609,Dzis_nie_ma_Swieta_Sprzatania_Biurka.html Według Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru, Święto Sprzątania Biurka utworzone zostało przez Korporację Sprzedawców Wyrobów Czyszczących i obchodzone jest aż w 43 krajach świata Święto humorystyczne, ale mające pozytywny wpływ na nasze samopoczucie oraz efektywną pracę. Jak przekonują znawcy Feng Shui bałagan odbiera energię, rozprasza, rozleniwia, paraliżuje umiejętność twórczego myślenia i skuteczność naszych działań. Zatem szmatki w dłoń, kosze pod pachę i poświęćmy dziś odrobinę czasu na wypucowanie blatu naszego biurka, klawiatury komputera, monitora, wyrzucenie niepotrzebnych śmieci zalegających miejsce naszej pracy, przejrzenie karteczek z zapiskami, ulotek, sprawdzenie czy wszystkie długopisy są sprawne. Specjaliści radzą, by podczas robienia generalnych porządków dokonać segregacji przedmiotów, które używamy na co dzień i tych, które rzadziej są nam potrzebne. Te pierwsze mogą pozostać na blacie biurka, te drugie warto schować do szafki lub szuflady. Z drugiej strony, zgodnie z maksymą, że najlepiej czujemy się we własnym bałaganie, rozsądek podpowiada by jednak nawet w ten dzień sprzątać umiarkowanie. Nadmierne porządki mogą przecież skutkować poważnymi trudnościami z odnalezieniem jakichś ważnych dokumentów, notatek, rachunków, okularów, itp., które akurat zawsze kładliśmy w tym najbardziej widocznym miejscu, by o nich nie zapomnieć Po oczyszczeniu biurka czas na oczyszczenie organizmu. Zgodnie z Kalendarzem Świąt Nietypowych już jutro Dzień... Lewatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts