andrzejka 04.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka, a jak Ty zmniejszasz zdjęcia na onecie??? Sonica - wydaje mi się że zdjęcia musisz zmniejszyć , zanim je umieścisz w onecie. Ja zmniejszam na swoim kompie (polecam program Adobe Photoshop, choć sąinne edytory zdjęć). I dopiero po zmniejszeniu fotkę umieszczam w katalogu. Może dziś lub jutro uaktualnię album muszę spadać. Potem wpadnę na forum! Mam podobny problem ze zdjęciami robionym normalnym aparatem i skanowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 to Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A któz to nas obrazal... Ja sie z nim policze Może zazdroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka, a jak Ty zmniejszasz zdjęcia na onecie??? Sonica - wydaje mi się że zdjęcia musisz zmniejszyć , zanim je umieścisz w onecie. Ja zmniejszam na swoim kompie (polecam program Adobe Photoshop, choć sąinne edytory zdjęć). I dopiero po zmniejszeniu fotkę umieszczam w katalogu. Może dziś lub jutro uaktualnię album muszę spadać. Potem wpadnę na forum! Mam podobny problem ze zdjęciami robionym normalnym aparatem i skanowanymi Ja do tej pory nie miałam problemu. Miałam album na Photosite, ale coś się porobiło i nie chce działać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A ja tez sie podlaczam do tematu, jak zmniejszyc zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Hej, ja tu siedze i czekam na odp. na moje przywitanie, a tu tyle juz napisaliscie Hej doczytaj, Kasztanka odpisala dobry wieczór a ja witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A gdzie jeszcze można założyć album i do niego linkować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ktoś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Hej, ja tu siedze i czekam na odp. na moje przywitanie, a tu tyle juz napisaliscie Hej doczytaj, Kasztanka odpisala dobry wieczór a ja witam wszystkich Wiem, ale siedzialem na głownej i nie zobaczylem:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A gdzie jeszcze można założyć album i do niego linkować???? Sonika ja dziś próbowalam coś wykombinowac ale chyba ze mnie noga komputerowa Jak ktos wie to ja też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ktoś wie??? Ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ja tez nie, mam na onecie, ale chcialbym wkleic na forum.. tylko jak>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie ma co liczyć na facetów jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Same musimy kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie ma co liczyć na facetów jak widac Ale ja noga komputerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka, a jak Ty zmniejszasz zdjęcia na onecie??? Sonica - wydaje mi się że zdjęcia musisz zmniejszyć , zanim je umieścisz w onecie. Ja zmniejszam na swoim kompie (polecam program Adobe Photoshop, choć sąinne edytory zdjęć). I dopiero po zmniejszeniu fotkę umieszczam w katalogu. Może dziś lub jutro uaktualnię album muszę spadać. Potem wpadnę na forum! Albo czekać na powrót Fizyka On chyba coś wie w tym temacie tak mądrze napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ja tez nie, mam na onecie, ale chcialbym wkleic na forum.. tylko jak>? na szczęście ten problem już rozwiązałam by the way, damiangajda , mógłbyś zmniejszyć te linki, bo biją po oczach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts