fizyk 04.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Gratulacje wszystkim którzy zaliczyli punkciki - ja jakoś mam mniej czasu teraz, ale to się zmieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Gratulacje wszystkim którzy zaliczyli punkciki - ja jakoś mam mniej czasu teraz, ale to się zmieni! A co robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 JUż jestem. Chyba się troszkę stękniłyście za mną Panie i Panowie!! Tak i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Poświęcam zbyt wiele czasu na czytanie głupkowatych komentarzy na temat naszego wątku. Oprócz tego budowa, rodzina a nawet trochę działactwo społeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Zadano mi pytanie o fotki. Ich nie zmniejszycie ani na onecie - ani na fotosaidzie. Do tego trzeba programu do obróbki zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Udzielasz się spolecznie No no A w jakiej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Poświęcam zbyt wiele czasu na czytanie głupkowatych komentarzy na temat naszego wątku. Oprócz tego budowa, rodzina a nawet trochę działactwo społeczne to się teraz zajmij nami. Gdzie można założyć album w siecie oprócz Photosite i Onetu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Pomagam organizować taki festynik przy własnej parafii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Poświęcam zbyt wiele czasu na czytanie głupkowatych komentarzy na temat naszego wątku. Oprócz tego budowa, rodzina a nawet trochę działactwo społeczne to się teraz zajmij nami. Gdzie można założyć album w siecie oprócz Photosite i Onetu??? JA mam na fotosaidze, bo w onecie kiepsko działa. Sonika - może przekroczyłaś ilość fotek. W photosaidzie można chyba max 150 sztuk zamieścić! W onecie - jeszcze mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Z jakiej okazji ten festynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 coś to trudno nam idzieidę spaćdobranoc, pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Poświęcam zbyt wiele czasu na czytanie głupkowatych komentarzy na temat naszego wątku. Oprócz tego budowa, rodzina a nawet trochę działactwo społeczne to się teraz zajmij nami. Gdzie można założyć album w siecie oprócz Photosite i Onetu??? JA mam na fotosaidze, bo w onecie kiepsko działa. Sonika - może przekroczyłaś ilość fotek. W photosaidzie można chyba max 150 sztuk zamieścić! W onecie - jeszcze mniej. nie przekroczyłam jak uruchamiam, to mówi że error i nie może "update" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cały pic polega na tym, żeby nie ładować zdjęcia o wielkości 1 Mega (przy rozdzielczości standardowej - 1600x1200 - takie najczęściej się robi - lub większe). Należy zdjęcie obrobić we wspomnianym przeze mnie programiku (lub innym do obróbki zdjęć), poprzez zmianę jego wymiarów, lub jakości. Do albumu inetowego wystarczy spokojnie 800x600 (dwa razy mniejsze zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Poświęcam zbyt wiele czasu na czytanie głupkowatych komentarzy na temat naszego wątku. Oprócz tego budowa, rodzina a nawet trochę działactwo społeczne to się teraz zajmij nami. Gdzie można założyć album w siecie oprócz Photosite i Onetu??? JA mam na fotosaidze, bo w onecie kiepsko działa. Sonika - może przekroczyłaś ilość fotek. W photosaidzie można chyba max 150 sztuk zamieścić! W onecie - jeszcze mniej. nie przekroczyłam jak uruchamiam, to mówi że error i nie może "update" Ja zaraz zajrzę do siebie - może awaria serwera . Momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cały pic polega na tym, żeby nie ładować zdjęcia o wielkości 1 Mega (przy rozdzielczości standardowej - 1600x1200 - takie najczęściej się robi - lub większe). Należy zdjęcie obrobić we wspomnianym przeze mnie programiku (lub innym do obróbki zdjęć), poprzez zmianę jego wymiarów, lub jakości. Do albumu inetowego wystarczy spokojnie 800x600 (dwa razy mniejsze zdjęcie) nie przekroczyłam jak uruchamiam, to mówi że error i nie może "update" _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mój działa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 może mam wirusa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No a ten program do obróbki zdjęć trudny w obsludze Da się go ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mój działa!!! Fizyk, mój nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cały pic polega na tym, żeby nie ładować zdjęcia o wielkości 1 Mega (przy rozdzielczości standardowej - 1600x1200 - takie najczęściej się robi - lub większe). Należy zdjęcie obrobić we wspomnianym przeze mnie programiku (lub innym do obróbki zdjęć), poprzez zmianę jego wymiarów, lub jakości. Do albumu inetowego wystarczy spokojnie 800x600 (dwa razy mniejsze zdjęcie) nie przekroczyłam jak uruchamiam, to mówi że error i nie może "update" _________________ A nie zmieniałaś przypadkiem położenia zdjęć w swoim kompie??? Tzn, nie przekopiowałaś ich jakoś do innego katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts