monka 04.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Chwile mnie niebylo, a tu takie posty na wymianie Rekord nam chca zamknac.........bo w koncu tacy frustraci grozni dla otoczenia sa....... Tam jeszcze stało "mających złe zdanie o sobie" cokolwiek miałoby to znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Prawdę mówiąc - ciężko jest powiedieć co się dzieje z Twoim kompem i dlaczego nie można ściagnąć Update-u ze stronki. Może masz FireWhola i ustawiłaś - że nie pozwalasz na pobieranie plików obcych z inetu? no mam, ale ja go mam cały czas, a nie od wczoraj. To co mam zrobić???? Zmniejsz na moment zabezpieczenia i spróbuj ściągnać Update. Potem spowrotem uruchom FireWhola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Dobry wieczor!!! cześć Moniś , właśnie byłam u Ciebie na budowie, piękny strop Czesc Sonika Oprocz stropu piekny wieniec juz jest i kotwy do wiezby......wlasnie musze zdjecia uzupelnic...... a czemu Ty masz dwa albumy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Prawdę mówiąc - ciężko jest powiedieć co się dzieje z Twoim kompem i dlaczego nie można ściagnąć Update-u ze stronki. Może masz FireWhola i ustawiłaś - że nie pozwalasz na pobieranie plików obcych z inetu? no mam, ale ja go mam cały czas, a nie od wczoraj. To co mam zrobić???? Zmniejsz na moment zabezpieczenia i spróbuj ściągnać Update. Potem spowrotem uruchom FireWhola gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jak będą mniejsze rozmiary zdjęć to więcej ich wejdzie na oneta. Można przecież mieć kilka albumów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Prawdę mówiąc - ciężko jest powiedieć co się dzieje z Twoim kompem i dlaczego nie można ściagnąć Update-u ze stronki. Może masz FireWhola i ustawiłaś - że nie pozwalasz na pobieranie plików obcych z inetu? no mam, ale ja go mam cały czas, a nie od wczoraj. To co mam zrobić???? Zmniejsz na moment zabezpieczenia i spróbuj ściągnać Update. Potem spowrotem uruchom FireWhola gdzie??? Co gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Chwile mnie niebylo, a tu takie posty na wymianie Rekord nam chca zamknac.........bo w koncu tacy frustraci grozni dla otoczenia sa....... Tam jeszcze stało "mających złe zdanie o sobie" cokolwiek miałoby to znaczyć Ciekawostki.......ilez to rzczy mozna sie o sobie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witam miłe panie - a może kupić sobie po prostu "komputer świat niezbędnik"? Tam są różne programy z opisami co ,jak ,w czym i czego? Jest tez programik "acdsee" (czy jakos tak) i jest całkiem niezły do obrabiania zdjęć.Inna sprawa ,że kupując aparat cyfrowy z reguły dostaje sie prosty programik do obróbki onych. Mozna sie wtedy pobawić. Photoshopy są drogie ,ale jest bezpłatny "gimp" (chyba).To taki bardziej profesjonalny(ale mi nie chce skubany wejść). Aha kosztuje toto jakies 7-8 zł. Właśnie, kiedyś korzystałam z programu "acdsee" a tutaj Sonika masz instruktaz jak to zrobić a nawet Zbych podał skąd można ściągnąć ten program http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Dobry wieczor!!! cześć Moniś , właśnie byłam u Ciebie na budowie, piękny strop Czesc Sonika Oprocz stropu piekny wieniec juz jest i kotwy do wiezby......wlasnie musze zdjecia uzupelnic...... a czemu Ty masz dwa albumy??? Jeden juz sie zapelnil niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Prawdę mówiąc - ciężko jest powiedieć co się dzieje z Twoim kompem i dlaczego nie można ściagnąć Update-u ze stronki. Może masz FireWhola i ustawiłaś - że nie pozwalasz na pobieranie plików obcych z inetu? no mam, ale ja go mam cały czas, a nie od wczoraj. To co mam zrobić???? Zmniejsz na moment zabezpieczenia i spróbuj ściągnać Update. Potem spowrotem uruchom FireWhola gdzie??? Co gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Uwagaaaaaa... strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 W końcu nie na darmo bawiłem sie ostatnio w czterech pancernych. Przycelowałem jak Janek a strzeliłem jak Gustlik. I byłem precyzyjny jak Grigorij... AKTUALNY RANKING 1. Kze - 492. Fizyk - 413. Whisper - 374. kasztanka - 365. Sonika - 346. Moniś - 257. Maksiu - 248. Badi - 229. Joanna i Janusz - 1910. Monka, Teska - 1712. Agniesia - 1413. Aga J.G., Jezier - 1315. andrzejka - 1016. Joola - 917. Jane - 818. Olkalybowa - 619. Majka - 520. Wojty, - 421. Ania - 322. Daria - 223. SławekD-żonka, Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 MI się zamek zaciął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Chwile mnie niebylo, a tu takie posty na wymianie Rekord nam chca zamknac.........bo w koncu tacy frustraci grozni dla otoczenia sa....... Tam jeszcze stało "mających złe zdanie o sobie" cokolwiek miałoby to znaczyć Ciekawostki.......ilez to rzczy mozna sie o sobie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Uwagaaaaaa... strzelam dobrze że kask zdążyłam naciągnąć gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Uwagaaaaaa... strzelam Ostrzeżenie powinno paść przed strzalem a nie razem z nim Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a co to za ranking? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Niestety zmuszony jestem zmykać. Jutro wieczorem podam ciąg dalszy korepetycji n/t fotek. NAjważniejsze to ściągnąć któryś z programów. Samo zmniejszanie polega na odnalenieziu okienka WIELKOŚĆ i zmiany ustawień z np 1600x1200 na 800x600. Potem zapisaś jako - tak jak z każdym dokumentem. Pamiętać trzeba żeby zapisywać fotkę jako JPEG. Potem umieszczasz fotkę na serwerze i wchodzi ich dwa razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Fizyk dobranoe i dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a co to za ranking? Witaj MAły - ranking to spis osób z tego forum, którym udało się rozpoczć nową stronkę. Cyfry obok Nicku - wskazują ile razy im się udało . Na tym polega zabawa w Wątku Rekordu Wpisów! W nagrodę za punkt, zwycięzca pisze streszczenie poprzedniej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts