Mały 04.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Niestety zmuszony jestem zmykać. Jutro wieczorem podam ciąg dalszy korepetycji n/t fotek. NAjważniejsze to ściągnąć któryś z programów. Samo zmniejszanie polega na odnalenieziu okienka WIELKOŚĆ i zmiany ustawień z np 1600x1200 na 800x600. Potem zapisaś jako - tak jak z każdym dokumentem. Pamiętać trzeba żeby zapisywać fotkę jako JPEG. Potem umieszczasz fotkę na serwerze i wchodzi ich dwa razy więcej. Dlatego proponowałem "niezbędnika" bo tam jest narysowane na zdjęciach gdzie i co nacisnąć (ważne zwłaszcza przy programach obcojęzycznych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a co to za ranking? Każdy chce mieć pierwszy wpis na nowej stronie. Za taki wpis tajemniczy Prezes (jeden z forumowiczów) przyznaje punkt. A czasem order za szczególne zasługi na polu. Pokręcone, co? Ale my tu wszyscy niespełnieni frustraci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a co to za ranking? Witaj MAły - ranking to spis osób z tego forum, którym udało się rozpoczć nową stronkę. Cyfry obok Nicku - wskazują ile razy im się udało . Na tym polega zabawa w Wątku Rekordu Wpisów! W nagrodę za punkt, zwycięzca pisze streszczenie poprzedniej strony. a to sie nie pcham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Fizyk dobranoe i dzięki za rady Andrezjka - przejrzyj narzędzia OFFICE. Na pewno dasz radę. Tylko się nie flustruj . Dobranoc flustraci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 W nagrodę za punkt, zwycięzca pisze streszczenie poprzedniej strony. Chyba za karę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witam miłe panie - a może kupić sobie po prostu "komputer świat niezbędnik"? Tam są różne programy z opisami co ,jak ,w czym i czego? Jest tez programik "acdsee" (czy jakos tak) i jest całkiem niezły do obrabiania zdjęć.Inna sprawa ,że kupując aparat cyfrowy z reguły dostaje sie prosty programik do obróbki onych. Mozna sie wtedy pobawić. Photoshopy są drogie ,ale jest bezpłatny "gimp" (chyba).To taki bardziej profesjonalny(ale mi nie chce skubany wejść). Aha kosztuje toto jakies 7-8 zł. Właśnie, kiedyś korzystałam z programu "acdsee" a tutaj Sonika masz instruktaz jak to zrobić a nawet Zbych podał skąd można ściągnąć ten program http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&start=0 Dzięki Monka Pogrążam się w lekturze, może mnie olśni razem z blyskiem blyskawicy bo mam burzę Żegnam wyborowe grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 pa pa Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Fizyk dobranoe i dzięki za rady Andrezjka - przejrzyj narzędzia OFFICE. Na pewno dasz radę. Tylko się nie flustruj . Dobranoc flustraci. Postaram się nie flustrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Pa Andrzejko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a co to za ranking? Każdy chce mieć pierwszy wpis na nowej stronie. Za taki wpis tajemniczy Prezes (jeden z forumowiczów) przyznaje punkt. A czasem order za szczególne zasługi na polu. Pokręcone, co? Ale my tu wszyscy niespełnieni frustraci E tam prezes nie daje orderów. Dziś jeden z tajemniczych forumowiczów walczył dzielnie na kilku frontach w obronie czci naszego wątku i co?.... I nic - tylko wspomnienie kilku uroczych forumowiczek, ale ze strony prezesa - nic!, Nawet orderu ... co ja gadam - nawet cukierka, ani dropsa. Nic !!! Po prostu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? Dziś wszyscy zeszliśmy pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Teraz to już naprawdę dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? Dziś wszyscy zeszliśmy pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? Dziś wszyscy zeszliśmy pod ziemię Ej nie wchodźcie tak pod ziemie ,bo Was ludki z wątku o kretach pogonią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? nie wyszliśmy bo u nas na przemian ciepło i ulewy także ciężko idzie ale nie jest tak źle bo jak wyczytałam dzisiaj w jednym dzienniku jednej forumowiczce ekipa robi fundamenty już dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Wow! to juz po 23 -trza iść spać bo z rańca dzieciaki na głowę wskoczą(jak to sie dzieje ,że jak mają iść do szkoły/przedszkola to o 8 nie można ich dobudzić ,a w dzień wolny to i o 5 mogą szaleć???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Wow! to juz po 23 -trza iść spać bo z rańca dzieciaki na głowę wskoczą(jak to sie dzieje ,że jak mają iść do szkoły/przedszkola to o 8 nie można ich dobudzić ,a w dzień wolny to i o 5 mogą szaleć???). skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? nie wyszliśmy bo u nas na przemian ciepło i ulewy także ciężko idzie ale nie jest tak źle bo jak wyczytałam dzisiaj w jednym dzienniku jednej forumowiczce ekipa robi fundamenty już dwa miesiące A mialabyc taka piekna i ciepla wiosna....ehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Monka a co u Ciebie na placu boju??? Wyszliscie juz z ziemi??? nie wyszliśmy bo u nas na przemian ciepło i ulewy także ciężko idzie ale nie jest tak źle bo jak wyczytałam dzisiaj w jednym dzienniku jednej forumowiczce ekipa robi fundamenty już dwa miesiące A mialabyc taka piekna i ciepla wiosna....ehhhhhh ja mam wrażenie że to jesień, przynajmniej u nas zmykam spać bom się zmeczyła tym siedzeniem w podziemiu dobranoc wszystkim frustratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts