Sonika 05.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Początek strony i wszyscy zwiali? nie zwiali, tylko byli u Moniś na budowie, Moniś - Twój dom rośnie w oczach , ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Początek strony i wszyscy zwiali? nie zwiali, tylko byli u Moniś na budowie, Moniś - Twój dom rośnie w oczach , ale super Też byłem, ale chyba krócej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Widzę, że rozmowa coś dziś się nie klei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Szkoda, że zostałęm sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Jestem sam i w dodatku Sonika nie napisała streszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 sam nie jestes... tylko ja teraz obrabiam zdjecia z budowy, z 3 ostatnich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Początek strony i wszyscy zwiali? nie zwiali, tylko byli u Moniś na budowie, Moniś - Twój dom rośnie w oczach , ale super Rosnie, rosnie........ Mam nadzieje, ze juz z koncem czerwca bedzie zadaszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Początek strony i wszyscy zwiali? nie zwiali, tylko byli u Moniś na budowie, Moniś - Twój dom rośnie w oczach , ale super Rosnie, rosnie........ Mam nadzieje, ze juz z koncem czerwca bedzie zadaszony Superancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 sam nie jestes... tylko ja teraz obrabiam zdjecia z budowy, z 3 ostatnich dni Cześć Maksiu!!! Co słychać? To kiedy będziesz w Grodzisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Te dwa powyżej niestety nie moje , ale chciałam Wam pokazać, bo słodkie ale te dwa, to moje i robione Olimpusikiem Monka: No to bardzo się cieszę Sonika bo też bardzo ładne a ja się dopytuję bom dzisiaj zakupy poczyniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to gratulki Monka Chwal się co zakupilaś a może już jakieś fotki nowym sprzętem zrobione są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Początek strony i wszyscy zwiali? nie zwiali, tylko byli u Moniś na budowie, Moniś - Twój dom rośnie w oczach , ale super Też się wybrałam do Moniś na budowę, fajnie domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 sam nie jestes... tylko ja teraz obrabiam zdjecia z budowy, z 3 ostatnich dni Cześć Maksiu!!! Co słychać? To kiedy będziesz w Grodzisku? w Grodzisku??? masz na mysli czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to gratulki Monka Chwal się co zakupilaś a może już jakieś fotki nowym sprzętem zrobione są No polecanego przez Sonikę, Whispera i Maksia Olympusa C765. Jeśli chodzi o zdjęcia to wszystko w swoim czasie, najpierw trzeba wyczuć i oswoić przeciwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to już nie żarty ani hobby a profesjonalne sesje będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 To będę spadał... Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to już nie żarty ani hobby a profesjonalne sesje będą No to się wrobiłam Do jutra kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to gratulki Monka Chwal się co zakupilaś a może już jakieś fotki nowym sprzętem zrobione są No polecanego przez Sonikę, Whispera i Maksia Olympusa C765. Jeśli chodzi o zdjęcia to wszystko w swoim czasie, najpierw trzeba wyczuć i oswoić przeciwnika No i sie zacznie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No to gratulki Monka Chwal się co zakupilaś a może już jakieś fotki nowym sprzętem zrobione są No polecanego przez Sonikę, Whispera i Maksia Olympusa C765. Jeśli chodzi o zdjęcia to wszystko w swoim czasie, najpierw trzeba wyczuć i oswoić przeciwnika No i sie zacznie......... Tylko gdzie album założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Tylko gdzie album założyć Najlepiej na http://www.photosite.com (ja też tam mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts