Anisia3 04.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 myszki są milusie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Mus_Musculus-huismuis.jpg/200px-Mus_Musculus-huismuis.jpg Witam wszytskich! Ola naprawdę tak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 U nas w starej chałupie, kotka przynosi myszki naszemu piesowi: http://img363.imageshack.us/img363/2918/zdjcie25le.jpg http://img363.imageshack.us/img363/9827/zmysz20xc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 myszki są milusie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Mus_Musculus-huismuis.jpg/200px-Mus_Musculus-huismuis.jpg Witam wszytskich! Ola naprawdę tak myślisz? tak, lubię wszystkie stwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 wiosnę słychać nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bry Ja chcę jeszcze troche zimy. Na nartach sie nie wyjeździłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja chcę jeszcze troche zimy. Na nartach sie nie wyjeździłam To niech zima zostanie jeszcze trochę w niektórych górach a gdzie indziej wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary w jednych juz jestem w pracy wszystkie są ze skory po ...50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary w jednych juz jestem w pracy wszystkie są ze skory po ...50zł tanio jak barszcz zdążę jeszcze na wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hej !!! co slychac ??? KUPIŁAM 3 PARY BUTÓW a chodzić można tylko w jednej naraz chyba, że nie do pary w jednych juz jestem w pracy wszystkie są ze skory po ...50zł tanio jak barszcz zdążę jeszcze na wyprzedaż przydałaby mi się taka wyprzedaż w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Widze ze polowanie na buty na wyprzedazy sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Rozumiem, że butki już wiosenne kupujemy Trzeba tę wiosnę zaczarować. Ja w ramach odczarowywania zimy wybrałam się na działeczkę w sobotę w pantofelkach. W końcu świeciło słońce. Gdy byłam już fioletowa wróciłam do domu i długo jeszcze mrowiły mnie stopy gdy stałam sobie bez ruchu na ogrzewanej podłodze w kuchni. Mimo sobotniej porażki ciągle gapię się na jakieś fruwające klucze ptaków i myślę, że to może już, już jakaś oznaka wiosny. Jakaś szurnięta chyba jestem bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Człowiek się z wiekiem zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 DONOSZE WSZYSTKIM POZDROWIENIA OD STUCZKA !!!!!TESKNI ZA NAMI OKRUTNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bry Ja chcę jeszcze troche zimy. Na nartach sie nie wyjeździłam Majka, przywiozłam ci troche zimy Ja się juz wyjeżdziłam http://images30.fotosik.pl/153/2d0ea2005a41b51cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witajcie wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Rozumiem, że butki już wiosenne kupujemy Oczywiści, choć jeszcze ich za bardzo nie ma Trzeba tę wiosnę zaczarować. Ja w ramach odczarowywania zimy wybrałam się na działeczkę w sobotę w pantofelkach. W końcu świeciło słońce. Gdy byłam już fioletowa wróciłam do domu i długo jeszcze mrowiły mnie stopy gdy stałam sobie bez ruchu na ogrzewanej podłodze w kuchni. Mimo sobotniej porażki ciągle gapię się na jakieś fruwające klucze ptaków i myślę, że to może już, już jakaś oznaka wiosny. Jakaś szurnięta chyba jestem bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Człowiek się z wiekiem zmienia U mnie było dzisiaj +10 stopni ok 16.00. Więc może to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ullerowa ja też potwierdzam ,że wiosna dzisiaj była w Opolskiem ...10 st na plusie -śliczne słoneczko i błękitne niebo Jacuś- wyprzedaz sie udała ..a jakże Verunia -gdzie szusowałaś ? Froszka -widziałaś sie ze Stukiem ? krys - ja dzisiaj rano wsłuchałam sie w śpiew ptaszków jak bum -cyk ....wiosna nadchodzi ps....śnieg to ma być górach ..na nizinach nikomu nie jest do szczescia potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ew-ka, jezdzłam tam gdzie zawsze słoneczko świeci, jest snieg, makaron i przystojni faceci, hmmmm. Bosko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts