Teska 05.06.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 maksiu Ty zaraz warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 maksiu Ty zaraz warunki jakbyś nim trosze pokreciła u mnie na działce, to wiedziałabyś odrazu dlaczego o tym wspominam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Strasznie wcześnie chodzi spać, aż się boję zapytać o której wstaje. jakto wczesnie???????? toz to 2mies dziecko to o ktorej ma spac?????? ja chce miec troche luzu okolo godz 3na karmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 no taki kołowrotek ak krecisz to sie w ziemie wkreca...bardzo przydatne urzadzeinie jak sie sadzi tuje i robi płot...a kosztuje 25 zł no ale to sie wbija w twrada ziemie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 mam zapytanie....macie programik skype ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 mam zapytanie....macie programik skype ja mam, ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Strzała gartulacje:) aaaaaagora aaahaaaaaaaa ale fabryka?? znaczy drukarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 maksiu Ty zaraz warunki dobra a gdzie to mozna kupic i jak sie fachowo nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Te dwa powyżej niestety nie moje , ale chciałam Wam pokazać, bo słodkie ale te dwa, to moje i robione Olimpusikiem Monka: No to bardzo się cieszę Sonika bo też bardzo ładne a ja się dopytuję bom dzisiaj zakupy poczyniła Super, tam gdzie ja??? Jednak nie , był w promocji w sklepie no i się zdecydowałam Zrobiłam tylko trochę zdjęć a teraz akumulatorek się formatuje Ciężko robi się nim zdjęcia bez stabilizacji obrazu przy zbliżeniach zoomem? jest to jakiś kłopot czy kwestia rozpracowania przeciwnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 hej monka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Kasztanko Co tam u Piotrusia, poza tym że teraz daje ci odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Streszczenie strony 420.Na początku moniś z Soniką nawijały o dachówkach, a kze o płotach i prądzie i betonie komórkowym.Potem rozmowa zdechła i kze popychał przez chwilę sam wątek.Wreszcie się coś ruszyło dzięki monce. Kupiła aparat forograficzny wzorując się na prezesie i postanowiła pokazać innym nałogowym stukaczom z rekordu wpisów swoją działkę i budowę.Pod koniec strony pojawiłem się ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Te dwa powyżej niestety nie moje , ale chciałam Wam pokazać, bo słodkie ale te dwa, to moje i robione Olimpusikiem Monka: No to bardzo się cieszę Sonika bo też bardzo ładne a ja się dopytuję bom dzisiaj zakupy poczyniła Super, tam gdzie ja??? Jednak nie , był w promocji w sklepie no i się zdecydowałam Zrobiłam tylko trochę zdjęć a teraz akumulatorek się formatuje Ciężko robi się nim zdjęcia bez stabilizacji obrazu przy zbliżeniach zoomem? jest to jakiś kłopot czy kwestia rozpracowania przeciwnika? chyba to drugie, ale ja jednak podpieram rękę, bo mi się trzęsie z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Kasztanko Co tam u Piotrusia, poza tym że teraz daje ci odpocząć generalnie dobrze aczkolwiek mam problem z karmieniem ....... je je je i nagle sie odrywa i placze .... to nie jest na bank kolka! ale nie wiem co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Kasztanko Co tam u Piotrusia, poza tym że teraz daje ci odpocząć generalnie dobrze aczkolwiek mam problem z karmieniem ....... je je je i nagle sie odrywa i placze .... to nie jest na bank kolka! ale nie wiem co..... może za mocno mleko leci i biedaczyna nie nadąża. Jeżeli tak to czasami lepiej trochę pokarmu odciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Jednak nie , był w promocji w sklepie no i się zdecydowałam Zrobiłam tylko trochę zdjęć a teraz akumulatorek się formatuje Ciężko robi się nim zdjęcia bez stabilizacji obrazu przy zbliżeniach zoomem? jest to jakiś kłopot czy kwestia rozpracowania przeciwnika? chyba to drugie, ale ja jednak podpieram rękę, bo mi się trzęsie z wrażenia No to chyba dam radę A Twoje zdjęcia z Chin są rewelacyjne nie widać żeby łapka Ci sie trzęsła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Kasztanko Co tam u Piotrusia, poza tym że teraz daje ci odpocząć generalnie dobrze aczkolwiek mam problem z karmieniem ....... je je je i nagle sie odrywa i placze .... to nie jest na bank kolka! ale nie wiem co..... może za mocno mleko leci i biedaczyna nie nadąża. Jeżeli tak to czasami lepiej trochę pokarmu odciągnąć. juz sama nie wiem........... czasem mam wrazenie ze za malo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 je je je i nagle sie odrywa i placze może sie martw , że już niewiele zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 hej Teska!!!!!!!!!!jak sie nazywa ten sprzet iiiii czemy pytasz o skype? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 je je je i nagle sie odrywa i placze może sie martw , że już niewiele zostało??? nie rozumiem ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts