Sonika 05.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 je je je i nagle sie odrywa i placze może sie martw , że już niewiele zostało??? nie rozumiem ......... to był żart, że tak Mu smakuje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Kasztanko Co tam u Piotrusia, poza tym że teraz daje ci odpocząć generalnie dobrze aczkolwiek mam problem z karmieniem ....... je je je i nagle sie odrywa i placze .... to nie jest na bank kolka! ale nie wiem co..... może za mocno mleko leci i biedaczyna nie nadąża. Jeżeli tak to czasami lepiej trochę pokarmu odciągnąć. juz sama nie wiem........... czasem mam wrazenie ze za malo......... a jak przybiera na wadze? jak prawidlowo to się nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Sonika gratuluje 4500 posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 prawidlowo .... ale wiesz to nie jest normalne odrywa sie placzeodrywa sie placzeodrywa sie placzeodrywa sie placzeodrywa sie placzeodrywa sie placze i tak w kolko .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 prawidlowo .... ale wiesz to nie jest normalne odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze i tak w kolko .............. ale pewnie w końcu się uspokaja i je już spokojnie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 prawidlowo .... ale wiesz to nie jest normalne odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze i tak w kolko .............. ale pewnie w końcu się uspokaja i je już spokojnie, tak? no zwykle tak chociaz nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 prawidlowo .... ale wiesz to nie jest normalne odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze odrywa sie placze i tak w kolko .............. ale pewnie w końcu się uspokaja i je już spokojnie, tak? no zwykle tak chociaz nie zawsze wiesz on jest jeszcze malutki i może płacze jak go przystawiasz bo mu bardzo tego brakuje przy piersi czuje się bezpieczny i szczęśliwy i pewnie chciałby tak cały czas. Nie wiem a rozmawiałaś z lekarzem albo podpytaj się żony fizyka skoro jest ekspertem od laktacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ktos kiedys chcial hamak a nie ma drzew .... SOnika? http://img07.allegro.pl/photos/oryginal/53/5304/530415/53041521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53041521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 halo nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 fajny ten hamak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 fajny ten hamak ale cos nie moge zdjecia wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 tak nagle sie wszyscy zmyli?????? podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 tak nagle sie wszyscy zmyli?????? podejrzane może znowu do podziemia zeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 tak nagle sie wszyscy zmyli?????? podejrzane może znowu do podziemia zeszli no wlasnie ........ chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Monka - dorobiłaś się już albumu, gratulacje Zajrzyj w wolnej chwili do watku konwaliowego Pusto bo niedziela i wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witaj baba_budowniczy a tam zaraz album raptem parę marnych fotek ale jak cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 tak nagle sie wszyscy zmyli?????? podejrzane mnie co chwila rozłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Funia... chwila moment.. czy ja ustrzeliłem dziś jakąs strone zebym zalegał ze streszczeniem?? Eeee tam, tylko punkty i punkty. A ja po prostu lubię Twoje streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich Streszczenie jest, ale punktów już nie policzyli... [jak to fajnie sobie pogderać z wieczora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts