kaśka maciej 13.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uwaga, uwaga Dzisiaj naszaBeti 555 urodziła synka. Młody jest 56cm-wym przystojniakiem i waży 3600 . Mama i synek czują się dobrze a ja jestem szczęśliwa, że mogę tą wiadomość przekazać Beti wszystkiego naj SUPER!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Patrzcie, tyle co dowiedzieliśmy się, że jest w ciąży, a tu już młody człowiek jest na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Horoskop dla osób urodzonych 13 lutego Starannie obmyśla i oblicza swe uczynki. Jest ambitny i troszczy się o uznanie otoczenia. Jego sympatie są nieraz bardzo silne. Z chęcią godzi się zawsze na ustąpienie swego zdania i podporządkowanie osobie kochanej, ale otoczenie nie zawsze może zrozumieć jego głęboką indywidualność. Ponieważ odznacza się wytrwałością we wszystkim co czyni - najczęściej osiąga realizację swych zamiarów i projektów - chociaż nieraz dość późno. Życie w samotności nie jest dlań dobre, natomiast połączenie z innymi daje mu możność wpływania dodatnio na swe otoczenie, do czego wykazuje specjalne zdolności. Gdy idzie za głosem swego serca i połączy się w miłości z drugą istotą - staje się wówczas bardzo pożytecznym członkiem społeczeństwa. Gdy jednak zapiera się swej miłości lub odrzuca ją ze względów materialnych - może popaść w niebezpieczeństwo, gdyż jego energia psychiczna skierowana na dziedziny wyłącznie materialne - może już nie wydać tak dobrych rezultatów. Wadą tych urodzin jest - jak twierdzi otoczenie - pewna słabość moralna, dążenie do spokoju za wszelką cenę. Istotnie - w walkach życiowych nieraz tak się zdarza, że człowiek urodzony dzisiaj zamiast ruszyć bezpośrednio do ataku lub zabrać się do obrony swych interesów - najpierw rozważa wszelkie za i przeciw -zagłębiając się w abstrakcyjnych medytacjach, zamiast skoncentrować się na bezpośrednim czynie. Zwłaszcza kobiety łatwo poddają się zakłopotaniu i mieszają się, a nawet, gdy już raz wdadzą się w jakąś walkę lub zmagania życiowe - myślą tylko o tym, aby jak najprędzej się z tego wycofać. Pod naciskiem przeciwnika - w zamieszaniu chwilowym, dyskusji - ustępuje krok za krokiem. Gdy jednak sytuacja się nieco uspokoi, a atmosfera oczyści, okaże się, że człowiek urodzony dnia tego, stoi tam, gdzie znajdował się uprzednio, gdyż broni swych poglądów zdecydowanie, a jego intelekt jest samodzielny, nie poddający się wpływom zewnętrznym. ...no - niech to tylko Beti przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uwaga, uwaga Dzisiaj naszaBeti 555 urodziła synka. Młody jest 56cm-wym przystojniakiem i waży 3600 . Mama i synek czują się dobrze a ja jestem szczęśliwa, że mogę tą wiadomość przekazać Beti wszystkiego naj Fiu, fiu, gratulacje dla Beti555 , no i dla szczęśliwego tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzięki za gacie Beti555 gratulacje!!! Witam zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uwaga, uwaga Dzisiaj naszaBeti 555 urodziła synka. Młody jest 56cm-wym przystojniakiem i waży 3600 . Mama i synek czują się dobrze a ja jestem szczęśliwa, że mogę tą wiadomość przekazać Beti wszystkiego naj No i po co oznajmiali, że 13-ty jest pechowy? Jeśli takie szczęście dzisiaj wielu ludziom dał? niektórzy to w wielkim strachu potracili z rana głowy a odważny mały bobas dzisiaj właśnie miał pojawić się na tym świecie wydać pierwszy głos i pokazać niedowiarkom jak kształtować los Życzę Tobie bracie miły żebyś taki już pozostał Spełniał zawsze swe marzenia, to co tylko chcesz Trzynastym się nigdy nawet krótką chwilę nie przejmował no bo przecież trzynastego... jam rodzony też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no pięknie Retro a to dzisiaj masz urodzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no pięknie Retro a to dzisiaj masz urodzimy? Nieeeee... nie ten miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no pięknie Retro a to dzisiaj masz urodzimy? Nieeeee... nie ten miesiąc... To już jakieś dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dobry wieczór wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hej No myślałam, że dałeś se siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hej No myślałam, że dałeś se siana W życiu, niby dlaczego... Zrobiłem, co mi żona poleciła, więc mogę troszkę się pobawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dobrą mam żonę, prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No jeśli tylko zrobiłeś wszytsko tak jak trza to ... chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 prawie wszystko, ale cicho sza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hej No myślałam, że dałeś se siana W życiu, niby dlaczego... Zrobiłem, co mi żona poleciła, więc mogę troszkę się pobawić... wtedy to one wszystkie dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 prawie wszystko, ale cicho sza..... może się wydać a wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 prawie wszystko, ale cicho sza..... może się wydać a wtedy... nawet boję się myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 165 róż, 4 zestawy złotych kolczyków, oraz powroty o 16 z pracy to wtedy za mało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 165 róż, 4 zestawy złotych kolczyków, oraz powroty o 16 z pracy to wtedy za mało..... aleś musiał nabroić brachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gdziesz tam nabroić...Po prostu żona ostra i ze skłonnościami do puszczania foszków...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts