aniawmuratorze 15.02.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 dzień dobry kawka na przebudzenie http://www.fotosearch.pl/comp/UNW/UNW202/klawiatura-filizanka-kawa-~-u15161338.jpg miko gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Heloł hej magi wyspana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hej AniuNo w miarę a TY?Jak po Walntynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hej Aniu No w miarę a TY? Jak po Walntynkach? Ja może za pół roku wyśpię się w miarę normalnie jak na razie synek budzi się co 2 godziny a Walentynek nie obchodzimy jakoś specjalnie ale byly ulubione kwiatki od małża i pizza dla dzieci no i dłuższy wypad na basen a przed kinem takie tłumy że nawet cieszyłam się że wypad na film przełożyliśmy na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 co dwie godziny to jakieś maleństwo? u mnie też specjalnego romantyzmu ni ma nawet Małż nie zapomniał, że są Walentynki to sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 a kino tyż później w sobiotę idziemy na Lejdis chciałam zamówić bilety na dzisiaj ale był full już we wtorek no ale cóż to nie LA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 15.02.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzień Dobry wszystkim!Udanego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzień Dobry wszystkim! Udanego dnia życzę! hej wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 co dwie godziny to jakieś maleństwo? u mnie też specjalnego romantyzmu ni ma nawet Małż nie zapomniał, że są Walentynki to sukces ma 8 miesięcy więc nie jest juz taki malutki ale budzi się często ja moje mężowi przez 2 dni mowiłam że już niedługo walentynki więc mu się utrwalilo faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki tylko cos dzisiaj zaspani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hej i gacie przyniosłam http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/5/8/885_1.jpg bo coś muszę włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 co dwie godziny to jakieś maleństwo? u mnie też specjalnego romantyzmu ni ma nawet Małż nie zapomniał, że są Walentynki to sukces ma 8 miesięcy więc nie jest juz taki malutki ale budzi się często ja moje mężowi przez 2 dni mowiłam że już niedługo walentynki więc mu się utrwalilo faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli karmisz go jeszcze piersią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 co dwie godziny to jakieś maleństwo? u mnie też specjalnego romantyzmu ni ma nawet Małż nie zapomniał, że są Walentynki to sukces ma 8 miesięcy więc nie jest juz taki malutki ale budzi się często ja moje mężowi przez 2 dni mowiłam że już niedługo walentynki więc mu się utrwalilo faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli karmisz go jeszcze piersią? tak -czemu zdziwiona jesteś miko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hej i gacie przyniosłam http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/5/8/885_1.jpg bo coś muszę włożyć hej mikopiko gratulki za stronę jak chcesz to Felek pomoże Ci się ubrać http://www.tkaniny.com.pl/nowosci/foto/triuphsilewr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 miko może przy takim ciasteczku nie warto się ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki a ja żonie nie wręczyłem kwiatka dałem tylko przyzwolenie na kupno gardin nawet zawiozłem pod sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki a ja żonie nie wręczyłem kwiatka dałem tylko przyzwolenie na kupno gardin nawet zawiozłem pod sklep a kto płacił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 co dwie godziny to jakieś maleństwo? u mnie też specjalnego romantyzmu ni ma nawet Małż nie zapomniał, że są Walentynki to sukces ma 8 miesięcy więc nie jest juz taki malutki ale budzi się często ja moje mężowi przez 2 dni mowiłam że już niedługo walentynki więc mu się utrwalilo faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli karmisz go jeszcze piersią? tak -czemu zdziwiona jesteś miko właściwie to nie wiem ja swojego karmiłam do roku ale to pewnie wyjaśnienie , przyzwyczaił się do cycusia i dobrze mu przty nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki a ja żonie nie wręczyłem kwiatka dałem tylko przyzwolenie na kupno gardin nawet zawiozłem pod sklep aleś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts