mikopiko 15.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hej i gacie przyniosłam http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/5/8/885_1.jpg bo coś muszę włożyć hej mikopiko gratulki za stronę jak chcesz to Felek pomoże Ci się ubrać http://www.tkaniny.com.pl/nowosci/foto/triuphsilewr.jpg oooo fajny dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 dałem tylko przyzwolenie na kupno gardin ludzki Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki a ja żonie nie wręczyłem kwiatka dałem tylko przyzwolenie na kupno gardin nawet zawiozłem pod sklep a kto płacił? a kto kupował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A teraz coś z serii horrorów Czytałąm wczoraj o 7 mieś dziewczynce, którą dziadek zostawił w wózku przed domem i rotwailler (chyba tak się to pisze ) wciągnął małą do swojego kojca i tak pogryzł, że umarła Dziś miałam teki sen tylko z udziałem mojego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 my też nie ulegliśmy temu komercyjnemu-wymuszonemu dniu żadnych kwiatów ,bombonierek i tym podobnych czerwonych serduszek za to ....w inne dni -bez przymusu kalendarzowego ....i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 a co to gardiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli wyjątkowe chłopaki a ja żonie nie wręczyłem kwiatka dałem tylko przyzwolenie na kupno gardin nawet zawiozłem pod sklep a kto płacił? a kto kupował ? wisz co, trzeba było chociaż zasponsorować pod te Walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 a co to gardiny firanki chyba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A teraz coś z serii horrorów Czytałąm wczoraj o 7 mieś dziewczynce, którą dziadek zostawił w wózku przed domem i rotwailler (chyba tak się to pisze ) wciągnął małą do swojego kojca i tak pogryzł, że umarła Dziś miałam teki sen tylko z udziałem mojego syna następnym razem się Felków naoglądaj przed snem a nie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam Miko gacie, gonisz mnie? http://www.bielizna-meska.be/foto/slipy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A teraz coś z serii horrorów Czytałąm wczoraj o 7 mieś dziewczynce, którą dziadek zostawił w wózku przed domem i rotwailler (chyba tak się to pisze ) wciągnął małą do swojego kojca i tak pogryzł, że umarła Dziś miałam teki sen tylko z udziałem mojego syna też czytałam z artykułu wynikało że najczęściej bardzo dotkliwie lub śmiertelnie gryzły psy które były na łańcuchach ten rotwailler był w kojcu ale pewnie nie obcował z rodziną za często ja przy psie (dużym owczarek podhalański) i dzieciach ustaliłam kilka zasad : psu w czasie jedzenia od szczeniaka dzieci wkładają ręce i zabierają miskę w każdej chwili, żadnych piszczących zabawek by pies nie pomylił sie z kwilącym niemowlęciem i nie zabierał zabawek dzieci, osfajanie psa z każdym nowym członkiem naszej rodziny no i nigdy nie zostawiam psa bez kontroli z dziećmi to tylko pies, kochany cierpliwy ale tylko pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 a co to gardiny firanki chyba, nie? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 słyszałam o tej tragedii niewyobrażalne nieszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 witam z rana a ja na walentynki umyłam samochód... tzn wziełam na myjni ręcznej fuul opcje zewnatrz i wewnatez, chłopaki pucowali ponad godziene... aż milo spojrzec przez okno, najładniejsza pantera na osiedłu mam nadzieję ze i męzusiowi się spodoba jak dojedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 witam z rana a ja na walentynki umyłam samochód... tzn wziełam na myjni ręcznej fuul opcje zewnatrz i wewnatez, chłopaki pucowali ponad godziene... aż milo spojrzec przez okno, najładniejsza pantera na osiedłu mam nadzieję ze i męzusiowi się spodoba jak dojedze będzie zachwycony ja bym byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 moj pies podobnie jak aniwmutratorze od pierwszego dnia przyzwyczajany był do dzieci, do "wspólnego" jedzenia i zabaw. Zreszta to rasa szcsególnie polecana do domu z dziećmi, jest oaza spokoju i cierpliwości, wręcz sama potrafi prosic o tarmoszenie...ale obcym psom nie ufam, to bezpieczniesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ja mam taaaki brudny samochód, że aż wstyd ale u mnie to syzyfowa praca bo czyściutki jest tylko jeden dzień po umyciu a potem znowu to samo takom mam drogę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ja mam taaaki brudny samochód, że aż wstyd ale u mnie to syzyfowa praca bo czyściutki jest tylko jeden dzień po umyciu a potem znowu to samo takom mam drogę do domu u mnie też jeden dzień, i wlasnie dzisiaj jest ten dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Miałam kiedys kundelka TOTO ,ktory jak nas nie było w pobliżu ....a płakał w wózku mój malutki braciszek .....wskakiwał do metalowego koszyka ,ktory był pod wózkiem.... i całym sobą rozbujał ten wózek i dziecko kołysane przestawało płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts