Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli

:roll: wyjątkowe chłopaki :lol:

a ja żonie nie wręczyłem kwiatka :oops:

dałem tylko przyzwolenie :o na kupno gardin :lol: nawet zawiozłem pod sklep 8) :wink:

a kto płacił?

a kto kupował ? :lol:

faceci już tak chyba mają chociaż nasi forumowi panowie pamietali i czekoladki i kwiatki byli

:roll: wyjątkowe chłopaki :lol:

a ja żonie nie wręczyłem kwiatka :oops:

dałem tylko przyzwolenie :o na kupno gardin :lol: nawet zawiozłem pod sklep 8) :wink:

a kto płacił?

a kto kupował ? :lol:

wisz co, trzeba było chociaż zasponsorować pod te Walentynki :lol:

A teraz coś z serii horrorów :-?

Czytałąm wczoraj o 7 mieś dziewczynce, którą dziadek zostawił w wózku przed domem i rotwailler (chyba tak się to pisze :roll: ) wciągnął małą do swojego kojca i tak pogryzł, że umarła :roll:

Dziś miałam teki sen tylko z udziałem mojego syna :-? :cry:

:-? następnym razem się Felków naoglądaj przed snem a nie dziennika :)

A teraz coś z serii horrorów :-?

Czytałąm wczoraj o 7 mieś dziewczynce, którą dziadek zostawił w wózku przed domem i rotwailler (chyba tak się to pisze :roll: ) wciągnął małą do swojego kojca i tak pogryzł, że umarła :roll:

Dziś miałam teki sen tylko z udziałem mojego syna :-? :cry:

też czytałam z artykułu wynikało że najczęściej bardzo dotkliwie lub śmiertelnie gryzły psy które były na łańcuchach :-? ten rotwailler był w kojcu ale pewnie nie obcował z rodziną za często

ja przy psie (dużym owczarek podhalański) i dzieciach ustaliłam kilka zasad : psu w czasie jedzenia od szczeniaka dzieci wkładają ręce i zabierają miskę w każdej chwili, żadnych piszczących zabawek by pies nie pomylił sie z kwilącym niemowlęciem i nie zabierał zabawek dzieci, osfajanie psa z każdym nowym członkiem naszej rodziny no i nigdy nie zostawiam psa bez kontroli z dziećmi to tylko pies, kochany cierpliwy ale tylko pies

witam z rana

a ja na walentynki umyłam samochód... tzn wziełam na myjni ręcznej fuul opcje zewnatrz i wewnatez, chłopaki pucowali ponad godziene... :roll: :roll: :lol:

aż milo spojrzec przez okno, najładniejsza pantera na osiedłu :wink: 8)

mam nadzieję ze i męzusiowi się spodoba jak dojedze :D

będzie zachwycony :lol: ja bym byla

moj pies podobnie jak aniwmutratorze od pierwszego dnia przyzwyczajany był do dzieci, do "wspólnego" jedzenia i zabaw. Zreszta to rasa szcsególnie polecana do domu z dziećmi, jest oaza spokoju i cierpliwości, wręcz sama potrafi prosic o tarmoszenie...

ale obcym psom nie ufam, to bezpieczniesze.