Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

bry :)

świetne :lol:

brak słów :D ciekawe co będzie w tym roku i gdzie fajnie jakby znów w wiosce budowlanej bo mieszkam 5 km dalej :lol:

ale Ci zazdroszczę :)

dlaczego zazdrościsz może w tym roku będzie gdzieś np Wielkopolsce

szczerze wątpię od samego początku zloty są w W-wie, nie :-?

zaproszam Was na moją budowę chociaż w maju to dopiero stan zero będzie :lol: a śliwki dopiero we wrześniu :lol: więc śliwowica jeszcze później :wink:

Dzięki :D

no szkoda, że tej śliwowicy nie będzie chociaż pewnie ja to i tak zmotoryzowana będę :-? to chociaż ten stan zero oblukam :)

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w kominku mi zgasło :(

gazetka w kulkę, drobne patyczki albo kawałek osmolonego drewienka i pójdzie :lol:

już poszło :lol: jeszcze pranie by mogło pójść do pralki potem się rozwiesić i na koniec wyprasować :lol:

Prawda? :lol: No, u mnie w wersji minimum, mogłoby się wyprasować, bo procesy wcześniejsze wczoraj zrobiłam :lol:

w kominku mi zgasło :(

gazetka w kulkę, drobne patyczki albo kawałek osmolonego drewienka i pójdzie :lol:

już poszło :lol: jeszcze pranie by mogło pójść do pralki potem się rozwiesić i na koniec wyprasować :lol:

Prawda? :lol: No, u mnie w wersji minimum, mogłoby się wyprasować, bo procesy wcześniejsze wczoraj zrobiłam :lol:

ostatni proces nadgoniła teściowa w weekend

dziękuję Mamusiu