magi 22.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no najlepiej to to nie wygląda mam nadzieję, że się pomylili gamonie Wiesz, żebyśmy piekli kiełbaski to luzik mogłabym ognisko rozpalić ale chciałam zrobić szaszłyki i karkówę no to jak to tak na patyku w ruloniku na patyku coś się wymyśli ja będzie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.02.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no najlepiej to to nie wygląda mam nadzieję, że się pomylili gamonie Wiesz, żebyśmy piekli kiełbaski to luzik mogłabym ognisko rozpalić ale chciałam zrobić szaszłyki i karkówę no to jak to tak na patyku w ruloniku na patyku coś się wymyśli ja będzie trza oj, wcześnie zaczynacie sezon grillowy. w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no najlepiej to to nie wygląda mam nadzieję, że się pomylili gamonie Wiesz, żebyśmy piekli kiełbaski to luzik mogłabym ognisko rozpalić ale chciałam zrobić szaszłyki i karkówę no to jak to tak na patyku w ruloniku na patyku coś się wymyśli ja będzie trza oj, wcześnie zaczynacie sezon grillowy. w lutym? w tym roku to sezon chyba się wcale nie zakończył i trwa od poprzedniego nieustannie myślę o wymurowaniu grilla przy altanie bo mam dość tych rdzewiejących rachityków (jak to się pisze ) nie mogę się jeszcze tylko zdecydować czy zrobić w formie podwyższonego okrąglego ogniska ze spuszczanym rusztem czy coś ala sprzedawane w marketach kominki z grillem Ew-ka niezłe tempo remontu jak ostatnio małż miał wolne to tydzień zajęło mu pomalowanie wiatrołapu (3 m2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ew-ka niezłe tempo remontu ) aniu-przeca dom wybudował w 9 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no najlepiej to to nie wygląda mam nadzieję, że się pomylili gamonie Wiesz, żebyśmy piekli kiełbaski to luzik mogłabym ognisko rozpalić ale chciałam zrobić szaszłyki i karkówę no to jak to tak na patyku w ruloniku na patyku coś się wymyśli ja będzie trza oj, wcześnie zaczynacie sezon grillowy. w lutym? a co, nie przy takiej pogodzie się grillowało Ja też sobie co roku obiecuję, że kupię sobie porządnego grilla ponieważ u mnie w domu to ja jestem `grillwoman` i jakoś znowu w tym roku mam sobie kupić nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ew-ka niezłe tempo remontu ) aniu-przeca dom wybudował w 9 miesiecy przebiję Cię 5 miesięcy (taki mały wcześniak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ew-ka niezłe tempo remontu ) aniu-przeca dom wybudował w 9 miesiecy przebiję Cię 5 miesięcy (taki mały wcześniak ) rzeczywiście przebiłas ale te 9 miesiecy to takie na tip-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ew-ka niezłe tempo remontu ) aniu-przeca dom wybudował w 9 miesiecy przebiję Cię 5 miesięcy (taki mały wcześniak ) rzeczywiście przebiłas ale te 9 miesiecy to takie na tip-top my się wprowadziliśmy z 2 małych dzieci więc też musiało być ok po przeprowadzce montowaliśmy jeszcze kuchnię przez chyba 2 tygodnie (ale dom mniejszy od Twojego oczywiście) Za oknem był niestety krajobraz księżycowy ale był luty więc i tak nic nie dalo się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 dzisiaj mam drugi dzień planowania przyszlej kuchni w porównaniu z moją obecną to olbrzym ale bardzo się cieszę z dużej kuchni a taka mi się podoba (tylko meble IKEA) http://www.muratordom.pl/zdjecia/kuchnia_rodzinna5_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 chyba założę sobie coś ala dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry Muszę odmalować biuro. Własnie się zastanawiam jak to logistycznie załatwić Nie ma mowy o zamknięciu na pare dni, wyniesieniu gdzieś rzeczy itp. Jeszcze do tego za tydzień wjadą mi nowe regały Majka - u nas remont trwał od piątku -po zamknięciu - sobota ( niestety zamkniete) oraz niedziela. Efekt -wymieniona podłoga ,pomalowane ściany , element na ścianie z karton-gipsu , podciągnięte nowe pkt oświetleniowe i nowe meble Ekipa ....mąż + sąsiad złota rączka + malarz u mnie ekipa to ..........................ja Mąż stwierdził, że narzie nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry Muszę odmalować biuro. Własnie się zastanawiam jak to logistycznie załatwić Nie ma mowy o zamknięciu na pare dni, wyniesieniu gdzieś rzeczy itp. Jeszcze do tego za tydzień wjadą mi nowe regały Majka - u nas remont trwał od piątku -po zamknięciu - sobota ( niestety zamkniete) oraz niedziela. Efekt -wymieniona podłoga ,pomalowane ściany , element na ścianie z karton-gipsu , podciągnięte nowe pkt oświetleniowe i nowe meble Ekipa ....mąż + sąsiad złota rączka + malarz u mnie ekipa to ..........................ja Mąż stwierdził, że narzie nie ma czasu nie masz sąsiada złotej rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry Muszę odmalować biuro. Własnie się zastanawiam jak to logistycznie załatwić Nie ma mowy o zamknięciu na pare dni, wyniesieniu gdzieś rzeczy itp. Jeszcze do tego za tydzień wjadą mi nowe regały Majka - u nas remont trwał od piątku -po zamknięciu - sobota ( niestety zamkniete) oraz niedziela. Efekt -wymieniona podłoga ,pomalowane ściany , element na ścianie z karton-gipsu , podciągnięte nowe pkt oświetleniowe i nowe meble Ekipa ....mąż + sąsiad złota rączka + malarz u mnie ekipa to ..........................ja Mąż stwierdził, że narzie nie ma czasu nie masz sąsiada złotej rączki Sądzisz, że jak sąsiad sie pojawi, to i mąż znajdzie czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry Muszę odmalować biuro. Własnie się zastanawiam jak to logistycznie załatwić Nie ma mowy o zamknięciu na pare dni, wyniesieniu gdzieś rzeczy itp. Jeszcze do tego za tydzień wjadą mi nowe regały Majka - u nas remont trwał od piątku -po zamknięciu - sobota ( niestety zamkniete) oraz niedziela. Efekt -wymieniona podłoga ,pomalowane ściany , element na ścianie z karton-gipsu , podciągnięte nowe pkt oświetleniowe i nowe meble Ekipa ....mąż + sąsiad złota rączka + malarz u mnie ekipa to ..........................ja Mąż stwierdził, że narzie nie ma czasu nie masz sąsiada złotej rączki Sądzisz, że jak sąsiad sie pojawi, to i mąż znajdzie czas? nie chciałam tego mówić głośno ale może to sposób na męża (zwykle jak mojemu mówię że trzeba zamówić fachowców do jakiejś roboty remontowej to wychodzi z niego oszczędność i sam zabiera się do pracy ) a przed tymi nowymi regałami przydałoby Ci się odświeżyć ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry. U Was też tak pi..., znaczy się wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 hej jakby kto pytal , to bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.02.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 hej jakby kto pytal , to bylam jakby kto pytał to Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.02.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry. U Was też tak pi..., znaczy się wieje? nie wiem jestem uwięziona w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Bry. U Was też tak pi..., znaczy się wieje? nie wiem jestem uwięziona w domu a ja w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts