frosch 23.02.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hej jamlesik szychta mosz ??? hejka spać nie możecie? nie, z Tomkiem flaszka w KK rozbieromy jo tyz sie seblekla .... ....ida pod dusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.02.2008 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hej jamlesik szychta mosz ??? hejka spać nie możecie? nie mogymy momy jeszcze plany o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hej jamlesik szychta mosz ??? hejka spać nie możecie? nie mogymy momy jeszcze plany o tej porze? kozdo pora jest dobro somy 24h do dyspozycyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 spia jeszcze cz cus ??? ja juz od 7-mej na nogach (wlasciwie na plecach ) kawe zostawiam http://www.pixxload.de/albums/userpics/coffee.jpg i milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzień dobry będzie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej Sama jechałaś do szpitala No, sama:) A po drodze jeszcze zawiozłam Malwinke do przedszkola... Mąż był w pracy... Wiec cóż było zrobić? Ja tak pojechałam na cesarkę. Wczesniej zrobiłam spore zakupy, tez sądziłam, że powiedzą proszę przyjść jutro A potem był problem w przekazaniu kluczyków mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzień doberek ale dziewczyny przygody miałyście w drodze do szpitali A u mnie w nocy taaaaaaaaaaak wiało i grzmialo i błyskało i grad padał że spać nie moglam i jeszcze prąd wyłączyli Naprawdę nie czułam się komfortowo mimo że we własnym łóżeczku bezpieczna. A rano bramę mi nieco wywiało i psicę za bramę też wywialo mialam maraton po wsi w poszukiwaniu mojej podhalanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzień dobry U mnie nadal wieje, a ja muszę jechać. Trochę mi straszno. Witanko i żegnanko. a w KK czemu nie była Byłam, ale ty już nieco zamglonym wzrokiem wodziłeś po ścianach to se poszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam przedobiadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.02.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 POOBIEDNIE WITANKO MAM URLOP .... DO WIECZORKA,NA POGADUCHY PRZY WINKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witanko, chyba ide po kawke to bede miec chwilke na klachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 witam przejezdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czyżbyś obok mnie przejeżdżała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej! Czy u was w nocy też była burza z piorunami i tak wiało, że myślałam, że okna wyrwie i lało To chyba przez to, że tak się klimat popierniczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej! Czy u was w nocy też była burza z piorunami i tak wiało, że myślałam, że okna wyrwie i lało To chyba przez to, że tak się klimat popierniczył u mnie to samo bo mieszkamy niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej! Czy u was w nocy też była burza z piorunami i tak wiało, że myślałam, że okna wyrwie i lało To chyba przez to, że tak się klimat popierniczył u mnie to samo bo mieszkamy niedaleko no tak Nie wyspałam się przez to , idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej! Czy u was w nocy też była burza z piorunami i tak wiało, że myślałam, że okna wyrwie i lało To chyba przez to, że tak się klimat popierniczył u mnie to samo bo mieszkamy niedaleko no tak Nie wyspałam się przez to , idę spać a co w nocy będziesz robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać odrąbać i wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts