Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Gratki ania w m. :D

czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam :evil: dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga :(

może odrąbać :roll:

Ew-cia, a cos ty takiego wczoraj jadła? :wink:

orzechy nerkowca :-? takie były dobre ,że chyba przesadziłam :-?

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moją tesciowa od kliku miesiecy bardzo bolała głowa...wciaz brala tabletki p/bólowe ,ale ostatnio bardzo sie nasiliły i zostala skierowana na tomografie ,ktora nie wykazała żadnych zmian ,potem dostala skierowanie na oddzial neurologiczny do szpitala ,a tam przepisano jej tony lekarstw. Wtedy poradzilam jej mojego masażyste ....i po 3 masażach przyniosło jej ulge . Okazalo sie ,że ma zwyrodnienie kregow szyjnych .

Miko -lekarstwa pomagaja ale też szkodzą :-?

moją tesciowa od kliku miesiecy bardzo bolała głowa...wciaz brala tabletki p/bólowe ,ale ostatnio bardzo sie nasiliły i zostala skierowana na tomografie ,ktora nie wykazała żadnych zmian ,potem dostala skierowanie na oddzial neurologiczny do szpitala ,a tam przepisano jej tony lekarstw. Wtedy poradzilam jej mojego masażyste ....i po 3 masażach przyniosło jej ulge . Okazalo sie ,że ma zwyrodnienie kregow szyjnych .

Miko -lekarstwa pomagaja ale też szkodzą :-?

Wiem , wiem :D dlatego jednego w ogóle nie wykupilam bo dał mi jakiś ostry lek p-bólowy, który bierze się ponoć po operacjach :o .

Tak strasznie to mnie nie boli 8)

witam przedwieczornie

dziewczyny, czy wiecie może czy parowar i kombiwar to to samo, czy cos bardzo podobnego? :roll:

chciałam kupic kombiwar ale w parowarach jest większy wybór i nie wiem... :-?

wydaje mi sie ,że parowar -to gotowanie na parze ,a kombi-war chyba ma jeszcze funkcję opiekania :roll:

pojechalam do sklepu i kupiłam... kombiwar bo mi bardziej zależalo na tym gorącym powietrzu niż na parze. Miałam szczęście bo był tylko w jednym sklepie (z 4) i ostatni. Przegląd i użytek dopiero jutro bo kupiłam... mężowi w ramach urodzin/imienin tylko sza..., a czailiśmy się na taki juz dłuższy czas, po rozreklamowaniu przez znajomych. Ciekawe jak w tym obiad zrobie :o :lol:

pojechalam do sklepu i kupiłam... kombiwar bo mi bardziej zależalo na tym gorącym powietrzu niż na parze. Miałam szczęście bo był tylko w jednym sklepie (z 4) i ostatni. Przegląd i użytek dopiero jutro bo kupiłam... mężowi w ramach urodzin/imienin tylko sza..., a czailiśmy się na taki juz dłuższy czas, po rozreklamowaniu przez znajomych. Ciekawe jak w tym obiad zrobie :o :lol:

a juz wiesz jaka jest roznica? :lol:

czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam :evil: dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga :(

odrąbać i wymienić :lol:

nadal boli ...poprosze adres ,gdzie wymieniają :-?

w Plusie :roll:

takie rzeczy to tylko w erze :lol: :wink:

pomyliłem salony :oops: :wink:

never mind każdemu się zdarza :lol:

never mind każdemu się zdarza :lol:

ale Ewka do Ery raczej nie pójdzie 8) :wink:

czesc

przesylam usciski, caluski i pozdrowienia od stukpuka :D

cytuje: "powiedz im , ze ja tam jeszcze wroce !!!!"

przekazalam mu wszystkie najnowsze nowinki kto, z kim i od kiedy jest w ciazy, kto i przez kogo lezy w szpitalu

zyczy wszystkim dobrego zdrowia

martwi sie egzaminem brazy

wkreca sie chlopak w ogrodnictwo na maxa

ale nie jest jeszcze w stanie podac mi nazwy ani jednej roslinki :o :lol: :lol:

chyba mu jakis album z roslinkami podesle haha

milej niedzielki..pa...