Ew-ka 23.02.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Gratki ania w m. czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać Ew-cia, a cos ty takiego wczoraj jadła? orzechy nerkowca takie były dobre ,że chyba przesadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Gratki ania w m. czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać Ew-cia, a cos ty takiego wczoraj jadła? orzechy nerkowca takie były dobre ,że chyba przesadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 JUż się wyspałam Poza tym byłam dzisiaj u lekarza tak mnie ten kręgosłup boli, że się wyprostować nie mogę . Dostałam leki ma pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 moją tesciowa od kliku miesiecy bardzo bolała głowa...wciaz brala tabletki p/bólowe ,ale ostatnio bardzo sie nasiliły i zostala skierowana na tomografie ,ktora nie wykazała żadnych zmian ,potem dostala skierowanie na oddzial neurologiczny do szpitala ,a tam przepisano jej tony lekarstw. Wtedy poradzilam jej mojego masażyste ....i po 3 masażach przyniosło jej ulge . Okazalo sie ,że ma zwyrodnienie kregow szyjnych . Miko -lekarstwa pomagaja ale też szkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.02.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 witam przedwieczornie dziewczyny, czy wiecie może czy parowar i kombiwar to to samo, czy cos bardzo podobnego? chciałam kupic kombiwar ale w parowarach jest większy wybór i nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 moją tesciowa od kliku miesiecy bardzo bolała głowa...wciaz brala tabletki p/bólowe ,ale ostatnio bardzo sie nasiliły i zostala skierowana na tomografie ,ktora nie wykazała żadnych zmian ,potem dostala skierowanie na oddzial neurologiczny do szpitala ,a tam przepisano jej tony lekarstw. Wtedy poradzilam jej mojego masażyste ....i po 3 masażach przyniosło jej ulge . Okazalo sie ,że ma zwyrodnienie kregow szyjnych . Miko -lekarstwa pomagaja ale też szkodzą Wiem , wiem dlatego jednego w ogóle nie wykupilam bo dał mi jakiś ostry lek p-bólowy, który bierze się ponoć po operacjach . Tak strasznie to mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 witam przedwieczornie dziewczyny, czy wiecie może czy parowar i kombiwar to to samo, czy cos bardzo podobnego? chciałam kupic kombiwar ale w parowarach jest większy wybór i nie wiem... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 witam przedwieczornie dziewczyny, czy wiecie może czy parowar i kombiwar to to samo, czy cos bardzo podobnego? chciałam kupic kombiwar ale w parowarach jest większy wybór i nie wiem... wydaje mi sie ,że parowar -to gotowanie na parze ,a kombi-war chyba ma jeszcze funkcję opiekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 pojechalam do sklepu i kupiłam... kombiwar bo mi bardziej zależalo na tym gorącym powietrzu niż na parze. Miałam szczęście bo był tylko w jednym sklepie (z 4) i ostatni. Przegląd i użytek dopiero jutro bo kupiłam... mężowi w ramach urodzin/imienin tylko sza..., a czailiśmy się na taki juz dłuższy czas, po rozreklamowaniu przez znajomych. Ciekawe jak w tym obiad zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 pojechalam do sklepu i kupiłam... kombiwar bo mi bardziej zależalo na tym gorącym powietrzu niż na parze. Miałam szczęście bo był tylko w jednym sklepie (z 4) i ostatni. Przegląd i użytek dopiero jutro bo kupiłam... mężowi w ramach urodzin/imienin tylko sza..., a czailiśmy się na taki juz dłuższy czas, po rozreklamowaniu przez znajomych. Ciekawe jak w tym obiad zrobie a juz wiesz jaka jest roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no wiem, główna i zasadnicza to parowanie w parowarze i raczej nic więcej, w kombi obieg gorącego powietrza, i ogólnie więcej możliwości użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać odrąbać i wymienić nadal boli ...poprosze adres ,gdzie wymieniają w Plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać odrąbać i wymienić nadal boli ...poprosze adres ,gdzie wymieniają w Plusie takie rzeczy to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać odrąbać i wymienić nadal boli ...poprosze adres ,gdzie wymieniają w Plusie takie rzeczy to tylko w erze pomyliłem salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać odrąbać i wymienić nadal boli ...poprosze adres ,gdzie wymieniają w Plusie takie rzeczy to tylko w erze pomyliłem salony never mind każdemu się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czesc ...ja przez te cholerne wiatry pół nocy nie spałam dzisiaj głowa mi pęka -wypiłam juz dwie czarne siekiery ...i nic nie pomaga może odrąbać odrąbać i wymienić nadal boli ...poprosze adres ,gdzie wymieniają w Plusie takie rzeczy to tylko w erze pomyliłem salony never mind każdemu się zdarza ale Ewka do Ery raczej nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.02.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witanko o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 czesc przesylam usciski, caluski i pozdrowienia od stukpuka cytuje: "powiedz im , ze ja tam jeszcze wroce !!!!" przekazalam mu wszystkie najnowsze nowinki kto, z kim i od kiedy jest w ciazy, kto i przez kogo lezy w szpitalu zyczy wszystkim dobrego zdrowia martwi sie egzaminem brazy wkreca sie chlopak w ogrodnictwo na maxa ale nie jest jeszcze w stanie podac mi nazwy ani jednej roslinki chyba mu jakis album z roslinkami podesle haha milej niedzielki..pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts