retrofood 24.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Stasiu, a skąd Ty masz to zdjęcie??? w kawiarni zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Streszczenie: Wiosna przyszła po 1 marca se pójdzie mrozy zapowiadaja Ewcia Ty szybko wypluj te słowa Mam nadzieję, że sprawdzalność zapowiadanych prognoz będzie niższa niż zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dzięki za gacie dzisiaj pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Stasiu, a skąd Ty masz to zdjęcie??? w kawiarni zrobiłem... no to zrobimy dochodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Streszczenie: Wiosna przyszła po 1 marca se pójdzie mrozy zapowiadaja Ewcia Ty szybko wypluj te słowa Mam nadzieję, że sprawdzalność zapowiadanych prognoz będzie niższa niż zazwyczaj tfu tfu ...ja bym wypluła ..tylko ci w TVN-ie nie wiem czy wyplują prognoze na 16 dni zapowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Stasiu, a skąd Ty masz to zdjęcie??? w kawiarni zrobiłem... no to zrobimy dochodzenie a stało się cóś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Streszczenie: Wiosna przyszła po 1 marca se pójdzie mrozy zapowiadaja Ewcia Ty szybko wypluj te słowa Mam nadzieję, że sprawdzalność zapowiadanych prognoz będzie niższa niż zazwyczaj tfu tfu ...ja bym wypluła ..tylko ci w TVN-ie nie wiem czy wyplują prognoze na 16 dni zapowiadali też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Stasiu, a skąd Ty masz to zdjęcie??? w kawiarni zrobiłem... no to zrobimy dochodzenie a stało się cóś??? no oczywiście , czemu mnie nie było na taaaakiej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 też nie byłem na tej imprezie wszedłem tylko po zapałki... i tak prztyknąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 też nie byłem na tej imprezie wszedłem tylko po zapałki... i tak prztyknąłem... masz wyczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 też nie byłem na tej imprezie wszedłem tylko po zapałki... i tak prztyknąłem... masz wyczucie miałem to było dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 też nie byłem na tej imprezie wszedłem tylko po zapałki... i tak prztyknąłem... masz wyczucie miałem to było dawno a zdjęcie świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dobry wieczór ma pytanie dnia i wieczoru: kupować zmywarkę do naczyń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dobry wieczór ma pytanie dnia i wieczoru: kupować zmywarkę do naczyń? KUPOWAĆ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dobry wieczór ma pytanie dnia i wieczoru: kupować zmywarkę do naczyń? KUPOWAĆ !!!! PROSZE UZASADNIĆ - JAKA I DLACZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Stasiu, a skąd Ty masz to zdjęcie??? w kawiarni zrobiłem... Bujasz To zdjęcie robił Robert Cozaś, a Monikę i stojącego w tle Ramiego znam osobiście Więc skąd je masz? A może my się znamy, tylko o tym nie wiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Streszczenie: Wiosna przyszła po 1 marca se pójdzie mrozy zapowiadaja Ewcia Ty szybko wypluj te słowa Mam nadzieję, że sprawdzalność zapowiadanych prognoz będzie niższa niż zazwyczaj tfu tfu ...ja bym wypluła ..tylko ci w TVN-ie nie wiem czy wyplują prognoze na 16 dni zapowiadali to moze ja wypluje , co? witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Streszczenie: Wiosna przyszła po 1 marca se pójdzie mrozy zapowiadaja Ewcia Ty szybko wypluj te słowa Mam nadzieję, że sprawdzalność zapowiadanych prognoz będzie niższa niż zazwyczaj tfu tfu ...ja bym wypluła ..tylko ci w TVN-ie nie wiem czy wyplują prognoze na 16 dni zapowiadali to moze ja wypluje , co? witam Pluj, pluj Frosiu oby skutecznie Bry bry Gdzie to słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 witam magi gatki i gratki http://24underwear.com/images/str.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.02.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zrobilam wczoraj 600 km w ramach poszukiwania ekipy do murawania i odbioru dzieci od babci po feriach Jestem wykończona A w domu sajgon bo dzieci wywaliły na środku wszyskie rzeczy z walizek A mnie dziś głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts