Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słoneczko ,ale co sie dzieje ? co to za zdjecie ? powiedz coś wiecej ,dleczego tak Cie to oburzyło ? :roll:

Najpierw mnie tylko zaintrygowało.

Jest to zdjęcie z prywatnej kolekcji mojego znajomego fotografa, mojej znajomej modelki, ale zdjęcie nie pochodzi z oficjalnej strony Roberta Cozasia (autor zdjęcia) lecz z niewiadomo jakiego serwera. I na to pytanie wciąż nie mam od Retrofooda odpowiedzi.

I to jest to, co mnie oburzyło. To niezwykle irytujące robienie sobie jaj, jakby Retro nie wiedział, że sprawa jest poważna.

I to jest to, co mnie oburzyło. To niezwykle irytujące robienie sobie jaj, jakby Retro nie wiedział, że sprawa jest poważna.

Nie robię sobie jaj. Zdjęcie pochodzi po prostu z jednej z galerii foto, które wczoraj były reklamowane na 1 stronie interii. Było ich tam kilkanascie, tych zdjęc. I to wszystko co wiem. Zreszta, zawsze można kliknąć na foto i odczytać adres skąd pochodzi.

Więc gdzie tu jaja? :o

słoneczko ,ale co sie dzieje ? co to za zdjecie ? powiedz coś wiecej ,dleczego tak Cie to oburzyło ? :roll:

Najpierw mnie tylko zaintrygowało.

Jest to zdjęcie z prywatnej kolekcji mojego znajomego fotografa, mojej znajomej modelki, ale zdjęcie nie pochodzi z oficjalnej strony Roberta Cozasia (autor zdjęcia) lecz z niewiadomo jakiego serwera. I na to pytanie wciąż nie mam od Retrofooda odpowiedzi.

to ja Ci powiem wiecej ....zdjęcie mojej Kasi zostało wykorzystane do reklamowania firmy lotniczej w zagranicznym folderze -oczywiscie bez zgody autora i mojej córy ....zdjecie było znane zaprzyjaźnionej Angielce ,ktora znalazła to charektyrystyczne zdjecie Kasi przypadkowo w folderze w Angli i przywiozła je do Polski . Oczywiscie wybuchła afera i młodzi ludzie poszli na ugodę z wydawcą .