ila66 27.02.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ależ z Was żenujące ranne ptaszki A JAKIE PRACOWITE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego GOŚCIE CZEKALI, PREZENTY CHCIELI DAĆ ... TERAZ BEDZIESZ CZEKAŁ DO 9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Ilunia, no właśnie, co Ci Jamles zrobił, bo ja nie w temacie No przeca On porządny chłop jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Ilunia, no właśnie, co Ci Jamles zrobił, bo ja nie w temacie No przeca On porządny chłop jest!!!! WIEM ,ZE PORZĄDNY I TAKI PRZYTULAŚNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Ilunia, no właśnie, co Ci Jamles zrobił, bo ja nie w temacie No przeca On porządny chłop jest!!!! no, i do tego ślązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Ilunia, no właśnie, co Ci Jamles zrobił, bo ja nie w temacie No przeca On porządny chłop jest!!!! WIEM ,ZE PORZĄDNY I TAKI PRZYTULAŚNY juz wiem za krótko przytulał. To ja tez chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Ilunia, no właśnie, co Ci Jamles zrobił, bo ja nie w temacie No przeca On porządny chłop jest!!!! no, i do tego ślązak ŚLĄZAKÓW TO JA BARDZO SZANUJE - WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 WITANKO JAMLES NIEŁADNIE , OJ NIEŁADNIE znowu coś nie tego Ilunia, no właśnie, co Ci Jamles zrobił, bo ja nie w temacie No przeca On porządny chłop jest!!!! WIEM ,ZE PORZĄDNY I TAKI PRZYTULAŚNY juz wiem za krótko przytulał. To ja tez chcę JAK CIE POPRZYTULA TO POWIEDZ JAK BYŁO BO STRASZNIE JESTEM CIEKAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 jamlesa to chyba dzisiaj uszy pieką i ma czkawkę i rumieńce na policzkach o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę Spokojnie, Jamlesik ma różne typy Na pewno się załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę Spokojnie, Jamlesik ma różne typy Na pewno się załapiesz Na typ czy przytulanko? To dlaczego Ila nie w odpowiednim typie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę myślę że jak gotowa jesteś go masować to przyleci i żadne tam typy nie będą mu przeszkadzać (to łasuch na masaże ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę myślę że jak gotowa jesteś go masować to przyleci i żadne tam typy nie będą mu przeszkadzać (to łasuch na masaże ) plecy? Umiem Gorzej z innymi częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę Spokojnie, Jamlesik ma różne typy Na pewno się załapiesz Na typ czy przytulanko? To dlaczego Ila nie w odpowiednim typie? MAJKA BO JA NIETYPOWA JESTEM NO I WIEK NIE TEN ALE TY - TO MOŻESZ BYĆ W PIERWSZEJ 10-CE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja Wam moge powiedzieć o Jamlesa przytulaniu, toć czas jakiś na jednej grzyndzie siedzieliśmy razem Albo nie powiem ... bo wszystkie się zaczniecie pchać do Niego .... JUŻ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁAŚ WSZYSTKO , OJ TO MUSIAŁO BYĆ MIŁO ..... SZKODA,ZE JA NIE W TYPIE JAMLESA A ja się cieszę osz To jaki jest typ Jamlesa? Boję się, że też nie podejdę Spokojnie, Jamlesik ma różne typy Na pewno się załapiesz Na typ czy przytulanko? To dlaczego Ila nie w odpowiednim typie? MAJKA BO JA NIETYPOWA JESTEM NO I WIEK NIE TEN ALE TY - TO MOŻESZ BYĆ W PIERWSZEJ 10-CE co? za smarkata jestes taa, w pierwszej 10-tce ale trzeciej setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts