jamles 27.02.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mówicie o Klanie Muratora? zauważyłem tam Ciebie, ale sie nie dopisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 http://nasza-klasa.pl/search?query=klan+Muratora&city= ten mam, a RW jest gdzieś indziej? tego nawet nie znałam i nie wiem, czy kogos tam znam ja tylko Sloneczko rozpoznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Taaa? To się dopisz A ja nie mogę znaleźć RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Taaa? To się dopisz A ja nie mogę znaleźć RW RW działa konspiracyjnie tylko wśród znajomych, w moich ramionach jest tylko 8 rekordowiczek i Komtur( oczywiście nie w ramionach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Taaa? To się dopisz A ja nie mogę znaleźć RW RW działa konspiracyjnie tylko wśród znajomych, w moich ramionach jest tylko 8 rekordowiczek i Komtur( oczywiście nie w ramionach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam o kurcze ...zapomniałem o Karolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 RW działa konspiracyjnie tylko wśród znajomych, w moich ramionach jest tylko 8 rekordowiczek i Komtur( oczywiście nie w ramionach) "Tylko"? To gdzie masz wolne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Taaa? To się dopisz A ja nie mogę znaleźć RW RW działa konspiracyjnie tylko wśród znajomych, w moich ramionach jest tylko 8 rekordowiczek i Komtur( oczywiście nie w ramionach) a w którejś klasie chyba siedzimy w tej samej ławce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Taaa? To się dopisz A ja nie mogę znaleźć RW RW działa konspiracyjnie tylko wśród znajomych, w moich ramionach jest tylko 8 rekordowiczek i Komtur( oczywiście nie w ramionach) a w którejś klasie chyba siedzimy w tej samej ławce chyba jednak niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam o kurcze ...zapomniałem o Karolce Za dużo tych rekordowiczek w ramionach i pewnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Taaa? To się dopisz A ja nie mogę znaleźć RW RW działa konspiracyjnie tylko wśród znajomych, w moich ramionach jest tylko 8 rekordowiczek i Komtur( oczywiście nie w ramionach) a w którejś klasie chyba siedzimy w tej samej ławce chyba jednak niee u Ullerki .....ramię w ramię w jednej ławce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam o kurcze ...zapomniałem o Karolce Za dużo tych rekordowiczek w ramionach i pewnie dlatego tylko Ciebie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam o kurcze ...zapomniałem o Karolce Za dużo tych rekordowiczek w ramionach i pewnie dlatego tylko Ciebie brakuje 8 Ci nie wystarczy tosz Ty pies na rekordowiczki jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam o kurcze ...zapomniałem o Karolce Za dużo tych rekordowiczek w ramionach i pewnie dlatego tylko Ciebie brakuje 8 Ci nie wystarczy tosz Ty pies na rekordowiczki jesteś chyba wyślę zaproszonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Siemanko czy ja dobrze trafiłam wprost na mnie przecież Ty z Karolką w KK przy stoliczku siedzisz sama widziałam o kurcze ...zapomniałem o Karolce Za dużo tych rekordowiczek w ramionach i pewnie dlatego tylko Ciebie brakuje 8 Ci nie wystarczy tosz Ty pies na rekordowiczki jesteś chyba wyślę zaproszonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 już jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 dobry wieczór d.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts