maksiu 06.06.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no to streszczenie odcinka 424: - stronę otworzyła Teska- potem były problemy z forum- następnie wywiązała się rozmowa Kasztanki z Moniś- i strona się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Brawo Maksiu!!!!! brawo bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 pif-paf ®© oTYszczurzeLADOWY!!!!!!!!! szczurze lądowy??? to coś nowego.. jeszcze takimi inwektywami mnie nikt nie nazywał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Maksiu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no to streszczenie odcinka 424: - stronę otworzyła Teska - potem były problemy z forum - następnie wywiązała się rozmowa Kasztanki z Moniś - i strona się skończyła to nie jest streszczeniie tylko plan poprzedniej strony ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no to streszczenie odcinka 424: - stronę otworzyła Teska - potem były problemy z forum - następnie wywiązała się rozmowa Kasztanki z Moniś - i strona się skończyła to nie jest streszczeniie tylko plan poprzedniej strony ....... grunt ze zgadza się ze stanem faktycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 pif-paf ®© oTYszczurzeLADOWY!!!!!!!!! szczurze lądowy??? to coś nowego.. jeszcze takimi inwektywami mnie nikt nie nazywał :D a tak mi sie jakos napisalo ........... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no to streszczenie odcinka 424: - stronę otworzyła Teska - potem były problemy z forum - następnie wywiązała się rozmowa Kasztanki z Moniś - i strona się skończyła to nie jest streszczeniie tylko plan poprzedniej strony ....... grunt ze zgadza się ze stanem faktycznym nie zgadza sie z pojeciem streszczenie, bo nic z tego nie wynika!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 pif-paf ®© oTYszczurzeLADOWY!!!!!!!!! szczurze lądowy??? to coś nowego.. jeszcze takimi inwektywami mnie nikt nie nazywał :D a tak mi sie jakos napisalo ........... hihihi musiałem sobie coś dziś ustrzelić bo jak sie pojawi wieczorem Jezier to bedzie po strzelaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 pif-paf ®© oTYszczurzeLADOWY!!!!!!!!! szczurze lądowy??? to coś nowego.. jeszcze takimi inwektywami mnie nikt nie nazywał :D a tak mi sie jakos napisalo ........... hihihi musiałem sobie coś dziś ustrzelić bo jak sie pojawi wieczorem Jezier to bedzie po strzelaniu :D acha no dobra ........... niech ci bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A teraz uciekam. Do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Pytanie tylko kiedy Prognozy nie sa optymistyczne niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ale fajnie sobie gadacie, a u mnie młyn Ostałam się sama na stanowisku pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Pytanie tylko kiedy Prognozy nie sa optymistyczne niestety Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Pytanie tylko kiedy Prognozy nie sa optymistyczne niestety no ale z drugiej strony deszzcz im chyba nie powinien przeszkadzac ...... gorzej z mrozem ale tego nie ma!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Pytanie tylko kiedy Prognozy nie sa optymistyczne niestety no ale z drugiej strony deszzcz im chyba nie powinien przeszkadzac ...... gorzej z mrozem ale tego nie ma!!!!!!!!! Nie fajnie pracowac jak im sie woda leje po plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts