aniawmuratorze 28.02.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 mały ma 39 gorączki czekam na lekarza więc nie będzie czasu na klepanie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Cześć z rana!!!! Ania dzięki za kawę, jak znalazł o tej porze!! Zdróweczka synkoowi życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 witam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Hej. Napiszcie mi czy u Was jest taki głupi zwyczaj ,że na pół postu chłopcy , młodzieńcy , wandale maluja okna wapnem albo innym świństwem w tych domach gdzie są panny??? Szlag mnie trafia.Okna to nic , mąż z zewnątrz wężem zmyje a ja umyję już normalnie z płynem.Kilka lat temu pierze miałam w ogródku rozsypane... i pełno słomy przed bramą. Policja jak przyjedzie to nic nie zrobi bo mała szkodliwość czynu .Za mąż wyszłam i nic się nie zmieniło bo mam jeszcze młodsze siostry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 witam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ania no chyba bym zabila wszystkich adoratorow mojej corki u nos sie ino czasko szklo przed drzwiami modej ponny (dzien przed slubem) a na zolety to sie chodzi z flaszkom do przyszlego tescia hahahh aha.......beti555 sto lat !!!! sto lat !!!! duzo pociechy z malenstwa i z coreczki, i z chopecka tez http://www.valentins.de/shop/images/valentins/products/1900_226.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dżem dobry Beti spełnienia marzeń i żeby codziennie świeciło słoneczko http://www.aleprezenty.pl/images/towary/oryginaly/190.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 i śniadanko http://www.fotosearch.pl/bthumb/GSH/GSH381/gs272085.jpg Ania Ty chyba chciałas mnie wkurzyć od rana ile ja bym dała, żeby tam być i to wino pić Mam nadzieję, że to nic poważnego i Jeremy szybko wróci do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Hej. Napiszcie mi czy u Was jest taki głupi zwyczaj ,że na pół postu chłopcy , młodzieńcy , wandale maluja okna wapnem albo innym świństwem w tych domach gdzie są panny??? Szlag mnie trafia.Okna to nic , mąż z zewnątrz wężem zmyje a ja umyję już normalnie z płynem.Kilka lat temu pierze miałam w ogródku rozsypane... i pełno słomy przed bramą. Policja jak przyjedzie to nic nie zrobi bo mała szkodliwość czynu .Za mąż wyszłam i nic się nie zmieniło bo mam jeszcze młodsze siostry... Już niedługo wyprowadzisz się na swoje i problem zniknie miłego dnia wszystkim życzę to już czwartek na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Beti ....niech Ci gwiazdka pomyślności ...... http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/2/9/529_592529_953.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 a na zolety to sie chodzi z flaszkom do przyszlego tescia hahahh no, jo już nie wiem czy chodziołech na zolyty czy do ....teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Hej. Napiszcie mi czy u Was jest taki głupi zwyczaj ,że na pół postu chłopcy , młodzieńcy , wandale maluja okna wapnem albo innym świństwem w tych domach gdzie są panny??? Szlag mnie trafia.Okna to nic , mąż z zewnątrz wężem zmyje a ja umyję już normalnie z płynem.Kilka lat temu pierze miałam w ogródku rozsypane... i pełno słomy przed bramą. Policja jak przyjedzie to nic nie zrobi bo mała szkodliwość czynu .Za mąż wyszłam i nic się nie zmieniło bo mam jeszcze młodsze siostry... Już niedługo wyprowadzisz się na swoje i problem zniknie miłego dnia wszystkim życzę to już czwartek na szczęście W pierwszym momencie pomyslałam,ze nic się nie zmieni bo buduję sie obok rodziców.. ale przecież ja nie mam córki tylko dwóch urwisków A tak w ogóle to witajcie ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Beti555 wszystkiego najlepszego, zdrowia ,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Beti, wszystkiego najlepszego http://www.pba.pl/przedszkole12/img/kosz_kwiatow.jpg Andzik - fajne to zwyczaje Napisz, gdzie tak jest, u nas nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No tak , sprzątając pierze z trawnika nie nudziłam się...Mieszkam w okolicach Kalisza ale nie wiem czy w innych miejscowościach tak i zwyczaj jeszcze jest..Może to miejscowy wymysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 WITAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Daleko jeszcze do końca strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 WITAM SERDECZNIE Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No tak , sprzątając pierze z trawnika nie nudziłam się... Mieszkam w okolicach Kalisza ale nie wiem czy w innych miejscowościach tak i zwyczaj jeszcze jest..Może to miejscowy wymysł? CHYBA MIEJSCOWY WSPÓŁCZUJE SPRZATANIA A WŁAŚCIWIE CO TO OZNACZA, TO MALOWANIE,PIERZE ITP ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 NO I GDZIE POLECIELIŚCIE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts