Wojty 06.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ale fajnie sobie gadacie, a u mnie młyn Ostałam się sama na stanowisku pracy Majka badz dzielna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! Cześć Wojty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Maksiu, to w ten czwartek będziesz w Grodzisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Ja to dziś tak pojawiam sie i znokam w watku... Troszkę zalatany jestem... Tak więc nawet nie udaje mi się przeczytać ... streszczeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Maksiu nie badz taki!!!!!!!! Daj budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Ja to dziś tak pojawiam sie i znokam w watku... Troszkę zalatany jestem... Tak więc nawet nie udaje mi się przeczytać ... streszczeń.. to tak jak ja-tylko jednym okiem zaogladalam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! Czesc Wojty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Maksiu nie badz taki!!!!!!!! Daj budowac mówie o pogodzie na moim terenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Ja to dziś tak pojawiam sie i znokam w watku... Troszkę zalatany jestem... Tak więc nawet nie udaje mi się przeczytać ... streszczeń.. to tak jak ja-tylko jednym okiem zaogladalam na forum witaj wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Ja to dziś tak pojawiam sie i znokam w watku... Troszkę zalatany jestem... Tak więc nawet nie udaje mi się przeczytać ... streszczeń.. no a ja sie tak starałem.. a ty nic.. zadnych streszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Pytanie tylko kiedy Prognozy nie sa optymistyczne niestety no ale z drugiej strony deszzcz im chyba nie powinien przeszkadzac ...... gorzej z mrozem ale tego nie ma!!!!!!!!! Nie fajnie pracowac jak im sie woda leje po plecach no nie fajnie ale coz .... z cukru nie sa a ty im placisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rosną tylko deszcz nam lekko krzyzuje plany fajnie fajnie ze rosnie milo patrzec .......... Fajnie tylko szkoda że tak wolno spokojnie.. bedzie i szybciej :D Pytanie tylko kiedy Prognozy nie sa optymistyczne niestety no ale z drugiej strony deszzcz im chyba nie powinien przeszkadzac ...... gorzej z mrozem ale tego nie ma!!!!!!!!! Nie fajnie pracowac jak im sie woda leje po plecach no nie fajnie ale coz .... z cukru nie sa a ty im placisz! gdyby mieli juz kawałek dachu nad głową to mogli by robić coś pod dachem.. np. kręcic zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Maksiu nie badz taki!!!!!!!! Daj budowac mówie o pogodzie na moim terenie :D o nie Maksiu ja się nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 hej Wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Maksiu nie badz taki!!!!!!!! Daj budowac mówie o pogodzie na moim terenie :D o nie Maksiu ja się nie zgadzam oj Monka, Monka... ty zawsze wyskoczysz jak królik z kapelusza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Pora chyba na mnie.. czas do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts