ila66 29.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ila co Ty gadasz, kto Cię nie lubi? Jamlesik? psa nie mam, się nie obraziłem, a poszedłem, bo komp mi szpiegi zaatakowały ja nie wiem Ila piłaś coś od rana z prundem NORMALNIE CZASAMI WAS KOCHAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ila co Ty gadasz, kto Cię nie lubi? Jamlesik? psa nie mam, się nie obraziłem, a poszedłem, bo komp mi szpiegi zaatakowały ja nie wiem Ila piłaś coś od rana z prundem NORMALNIE CZASAMI WAS KOCHAM jak to czasami chyba siem przejęzyczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ila co Ty gadasz, kto Cię nie lubi? Jamlesik? psa nie mam, się nie obraziłem, a poszedłem, bo komp mi szpiegi zaatakowały ja nie wiem Ila piłaś coś od rana z prundem NORMALNIE CZASAMI WAS KOCHAM jak to czasami chyba siem przejęzyczyłaś NO BO DO WAS (JAMLESA) KOLEJKA DŁUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ila co Ty gadasz, kto Cię nie lubi? Jamlesik? psa nie mam, się nie obraziłem, a poszedłem, bo komp mi szpiegi zaatakowały ja nie wiem Ila piłaś coś od rana z prundem NORMALNIE CZASAMI WAS KOCHAM jak to czasami chyba siem przejęzyczyłaś NO BO DO WAS (JAMLESA) KOLEJKA DŁUGA to gadaj po ludzku a nie jakimiś szyframi ja myślałam o RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ... dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ... dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ... dobry!!! BRY..... CZY BEDZIE TO SIE OKAŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witojcie ale sie pożarłam zchłopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witojcie ale sie pożarłam zchłopem ŁO MATKO , TO CHYBA COŚ W POWIERZU WISI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 oczywiście poszło o kasę.Albo raczej jej brak..A po wszystkim na spokojnie okazało się ,że ta cała kłótnia była nie potrzebna...Dobrze,ze jest w pracy to troche mu przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witojcie ale sie pożarłam zchłopem cześc Andzik a co Ci zrobił łon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 oczywiście poszło o kasę.Albo raczej jej brak..A po wszystkim na spokojnie okazało się ,że ta cała kłótnia była nie potrzebna...Dobrze,ze jest w pracy to troche mu przejdzie. NO Z FACETAMI TAK JUŻ BYWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak wiecie jestesmy z mężem dopiero na poczatku budowania..Bylismy w jednej hurtowni budowlanej, zamówilismy cegłę i głupia baba nie powiedziała ,ze biorą za każdą paletę 26 zł..A skąd ja mam do jasnej ch...y wiedzieć,ze biorą zaliczki na palety???Jasnowidzem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE a gdzie chodzisz??? ja muszę kolor strzelić bo mam już za dużo siwych odrostów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak wiecie jestesmy z mężem dopiero na poczatku budowania..Bylismy w jednej hurtowni budowlanej, zamówilismy cegłę i głupia baba nie powiedziała ,ze biorą za każdą paletę 26 zł..A skąd ja mam do jasnej ch...y wiedzieć,ze biorą zaliczki na palety???Jasnowidzem nie jestem. NO POWINNAŚ BYĆ ,PRZECIEŻ JESTES ŻONA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak wiecie jestesmy z mężem dopiero na poczatku budowania..Bylismy w jednej hurtowni budowlanej, zamówilismy cegłę i głupia baba nie powiedziała ,ze biorą za każdą paletę 26 zł..A skąd ja mam do jasnej ch...y wiedzieć,ze biorą zaliczki na palety???Jasnowidzem nie jestem. A małz twierdzi, że powinnas być, tak??? Ja już swojego nauczyłam, że NIE DOMYŚLAM SIĘ ABSOLUTNIE NICZEGO, ot tak ajestem zamulona i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE a gdzie chodzisz??? ja muszę kolor strzelić bo mam już za dużo siwych odrostów... NA FARBĘ TO SIE ZAPISAŁAM DO GABRIELA -NAMÓWIONO MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak wiecie jestesmy z mężem dopiero na poczatku budowania..Bylismy w jednej hurtowni budowlanej, zamówilismy cegłę i głupia baba nie powiedziała ,ze biorą za każdą paletę 26 zł..A skąd ja mam do jasnej ch...y wiedzieć,ze biorą zaliczki na palety???Jasnowidzem nie jestem. NO POWINNAŚ BYĆ ,PRZECIEŻ JESTES ŻONA ... A POWAŻNIE, TO JA NAUCZYŁAM ZE WSZYSTKO WIEM,ZAŁATWIĘ -I DROGO ZA TO ZAPŁACIŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts