Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Wracając do cegieł.Dobrze,że facet przywiózł 30 palet a nie 50.. za te 30 palet zapłaciliśmy 10570zł. Coś mi sie duzo widziało ale nic sie nie odzywałam. Mąż przyszedł ,zaczał liczyć i mu sie coś nie zgadzało. Wyszło,ze na palety doliczyli 1000 zł :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mielismy idealnie odłozone na cegłę..a teraz kużwa braknie na jeden transport.Zobaczymy co mu powiedzą w tej hurtowni bo przed pracą małż miał wjechać..

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć retro :lol:

ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie :lol:

FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA :D A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE :D

czyli modnie i wygodnie :lol:

ja leniwa się jakaś zrobiłam i zapuszczam :roll:

andzik ja jeszczenie ruszyłam z budową a już mi małż z mamusią chcą palet nazwowić z okolicy (bo na pewno się przydadzą :evil: )

i może jeszcze będziemy na budowie przekładać towar z palet ich na palety nasze coby tej głupiej kaucji nie płacić :evil:

Jak wiecie jestesmy z mężem dopiero na poczatku budowania..Bylismy w jednej hurtowni budowlanej, zamówilismy cegłę i głupia baba nie powiedziała ,ze biorą za każdą paletę 26 zł..A skąd ja mam do jasnej ch...y wiedzieć,ze biorą zaliczki na palety???Jasnowidzem nie jestem.

A małz twierdzi, że powinnas być, tak??? :roll:

Ja już swojego nauczyłam, że NIE DOMYŚLAM SIĘ ABSOLUTNIE NICZEGO, ot tak ajestem zamulona i juz :D :wink:

Na szczęście tak nie myslał. Krzysiek raczej myslał,że ja wziełam coś z kupki na cegłę na swoje p[otrzeby!! :o :o :o :o :evil: :evil: :evil: I o to się wściekłam...o na jego szczęście przeprosił mnie..

a gdzie chodzisz??? ja muszę kolor strzelić bo mam już za dużo siwych odrostów...

NA FARBĘ TO SIE ZAPISAŁAM DO GABRIELA -NAMÓWIONO MNIE :D

oooo :o :o :o :o :o to se nie pogadam z Tobą......

a gdzie chodzisz??? ja muszę kolor strzelić bo mam już za dużo siwych odrostów...

NA FARBĘ TO SIE ZAPISAŁAM DO GABRIELA -NAMÓWIONO MNIE :D

oooo :o :o :o :o :o to se nie pogadam z Tobą......

DAM CI NAMIARY W PONIEDZIAŁEK NA PRIV, BO NR TEL MAM W PRACY-OPŁACA SIĘ IŚĆ :D

Dowiedziałam sie dzis ,ze moja sasiadka jest bardzo chora , lezy w szpitalu nerki jej nie pracują kilka razy dziennie ma dializy....Wszystko wskazuje na to ,ze przez złe lekarstwa.... Brała na nadciśnienie i jeszcze na cos innego i te lekarstwa kolidowały ze soba...

to tylko pierwsze pietnascie lat trudno, a potem idzie się przyzwyczaić

no i na pewno nie kilka razy dziennie a w tygodniu (przeważnie 3 razy)