andzik.78 29.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wracając do cegieł.Dobrze,że facet przywiózł 30 palet a nie 50.. za te 30 palet zapłaciliśmy 10570zł. Coś mi sie duzo widziało ale nic sie nie odzywałam. Mąż przyszedł ,zaczał liczyć i mu sie coś nie zgadzało. Wyszło,ze na palety doliczyli 1000 zł Mielismy idealnie odłozone na cegłę..a teraz kużwa braknie na jeden transport.Zobaczymy co mu powiedzą w tej hurtowni bo przed pracą małż miał wjechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ZNIKAM KOCHANI PODAC OBIAD, BO CZEREDA GLODNA ZARAZ WPADNIE NARAZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE czyli modnie i wygodnie ja leniwa się jakaś zrobiłam i zapuszczam andzik ja jeszczenie ruszyłam z budową a już mi małż z mamusią chcą palet nazwowić z okolicy (bo na pewno się przydadzą ) i może jeszcze będziemy na budowie przekładać towar z palet ich na palety nasze coby tej głupiej kaucji nie płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak wiecie jestesmy z mężem dopiero na poczatku budowania..Bylismy w jednej hurtowni budowlanej, zamówilismy cegłę i głupia baba nie powiedziała ,ze biorą za każdą paletę 26 zł..A skąd ja mam do jasnej ch...y wiedzieć,ze biorą zaliczki na palety???Jasnowidzem nie jestem. A małz twierdzi, że powinnas być, tak??? Ja już swojego nauczyłam, że NIE DOMYŚLAM SIĘ ABSOLUTNIE NICZEGO, ot tak ajestem zamulona i juz Na szczęście tak nie myslał. Krzysiek raczej myslał,że ja wziełam coś z kupki na cegłę na swoje p[otrzeby!! I o to się wściekłam...o na jego szczęście przeprosił mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE a gdzie chodzisz??? ja muszę kolor strzelić bo mam już za dużo siwych odrostów... NA FARBĘ TO SIE ZAPISAŁAM DO GABRIELA -NAMÓWIONO MNIE oooo to se nie pogadam z Tobą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jamles powinien detektywem zostać wykukał mnie na NK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kaśka ma pytanie do Ciebie ale zadam w komentarzach bo to malo żenujące pytanko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 serwus dziolchy i synki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jamles powinien detektywem zostać wykukał mnie na NK.. ja cię też u Kaśki w znajomych o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 serwus dziolchy i synki hejka i witusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jamles powinien detektywem zostać wykukał mnie na NK.. ja cię też u Kaśki w znajomych o ile dobrze pamiętam witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witojcie ale sie pożarłam zchłopem cześc Andzik a co Ci zrobił łon w tym problem, że nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dowiedziałam sie dzis ,ze moja sasiadka jest bardzo chora , lezy w szpitalu nerki jej nie pracują kilka razy dziennie ma dializy....Wszystko wskazuje na to ,ze przez złe lekarstwa.... Brała na nadciśnienie i jeszcze na cos innego i te lekarstwa kolidowały ze soba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witojcie ale sie pożarłam zchłopem cześc Andzik a co Ci zrobił łon w tym problem, że nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 serwus dziolchy i synki witojta! wy w galotach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 serwus dziolchy i synki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 cześć retro ila jak było u fryzjera zachowawczo czy futurystycznie FAJNIE DZIEWCZYNA ŚCINA A U MNIE TRADYCYJNIE - KRÓTKO I BAŁAGAN NA GŁOWIE a gdzie chodzisz??? ja muszę kolor strzelić bo mam już za dużo siwych odrostów... NA FARBĘ TO SIE ZAPISAŁAM DO GABRIELA -NAMÓWIONO MNIE oooo to se nie pogadam z Tobą...... DAM CI NAMIARY W PONIEDZIAŁEK NA PRIV, BO NR TEL MAM W PRACY-OPŁACA SIĘ IŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Słyszeliscie o naczyniach tupperware?? sasiadka mnie na jakiś pokaz zaprosiła i cały czas o tych ''cudach'' mówi.Chyba jakieś szkolenie przeszła w tym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dowiedziałam sie dzis ,ze moja sasiadka jest bardzo chora , lezy w szpitalu nerki jej nie pracują kilka razy dziennie ma dializy....Wszystko wskazuje na to ,ze przez złe lekarstwa.... Brała na nadciśnienie i jeszcze na cos innego i te lekarstwa kolidowały ze soba... to tylko pierwsze pietnascie lat trudno, a potem idzie się przyzwyczaić no i na pewno nie kilka razy dziennie a w tygodniu (przeważnie 3 razy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Tez mi się nie chciało wierzyć ,że trzy razy dziennie dializy...Hm nie znam sie na tym to nie wiem , ale skoro ludzie na wsi tak mówią....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts