andzik.78 29.02.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ech gdzie mi do takiej figury,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ŁO MATKO,ALE ZASUWACIE RETRO GACIE DLA CIE http://www.fischershop.pl/i/t/857/250_125204257844d26a15bc30d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 nie zauwazylam , ze jest nowa stronka zamyslilam sie nad tym, co robic na obiad dzisiaj retro gacie http://www.preisvergleich.org/pimages/Boardshorts-Frauen_96__232198_40.jpg gatki ładne, dzięki, ale ta wyspa... za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Froscha złotko Ty moje jak zaczniesz pluc to nie ma siły musi sie udać .Mama własnie przyjechała z banku i wszystko jest pozytywnie załatwione, W poniedziałek odpisuja nam działkę, w tygodniu do notariusza a później łatwimy kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 NIE LUBIE TAKICH SPOTKAN jakich ? z tupperwarowcami? czy ze mna??? te naczynia nie sa zle, ale moim zdaniem mocno przereklamowane a ile razy sa droższe od normalnych, dziesięć czy pięćdziesiąt??? nie mam pojecia, bo nie kupilam jeszcze zadnegp posiadam 2 szt , otrzymane w prezencie poza super szczelnoscia nie roznia sie niczym od tych kupionych np.w "Biedronce" a juz szlag mnie trafil, jak plastik zafarbowal od papryki w proszku niech se wsadza te naczynia do.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 retro gaciehttp://www.fotosearch.pl/bthumb/CRT/CRT003/78506-49dg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nie wierzę,że w końcu coś ruszyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Froscha złotko Ty moje jak zaczniesz pluc to nie ma siły musi sie udać .Mama własnie przyjechała z banku i wszystko jest pozytywnie załatwione, W poniedziałek odpisuja nam działkę, w tygodniu do notariusza a później łatwimy kredyt ech......drobiazg jakby co , polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 o kurqa !!! przypomnialam sobie, ze kumpela ma urodziny zadko je obchodzi, bo co 4 lata ..... musze eska jej wyslac narazie Wiara !!! ide pichcic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 mój syn ma trzy lata i juz wchodzi na półke i perfumuje sie ojca wodami...oczywiscie te najlepsze wybiera,,ale bedzie śmierdziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 NIE LUBIE TAKICH SPOTKAN jakich ? z tupperwarowcami? czy ze mna??? te naczynia nie sa zle, ale moim zdaniem mocno przereklamowane a ile razy sa droższe od normalnych, dziesięć czy pięćdziesiąt??? otwieracz do puszek kosztuje ponad 100 zl .jego zaleta jest to ze otwiera po spawie puszki jak zwał tak zwal chodzi o to ze to denko nie jest wcale ostre....teraz jest w promocji za 80 a ja na allegro za 60 widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 jak mi ktoś na priva prześle swój adres e-mail, to wyslę cosik do zmieszczenia w wewontku RW (sam nie umiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 NIE LUBIE TAKICH SPOTKAN jakich ? z tupperwarowcami? czy ze mna??? te naczynia nie sa zle, ale moim zdaniem mocno przereklamowane a ile razy sa droższe od normalnych, dziesięć czy pięćdziesiąt??? otwieracz do puszek kosztuje ponad 100 zl .jego zaleta jest to ze otwiera po spawie puszki jak zwał tak zwal chodzi o to ze to denko nie jest wcale ostre....teraz jest w promocji za 80 a ja na allegro za 60 widziałam... ja mam do tego scyzoryk za 2,30. a krawędzie ostre mnie nie interesują, bo konserw nie liżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 chetnie bym Ci pomogła ale ja też nie kumam ... znikam do wieczora, papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 NIE LUBIE TAKICH SPOTKAN jakich ? z tupperwarowcami? czy ze mna??? te naczynia nie sa zle, ale moim zdaniem mocno przereklamowane a ile razy sa droższe od normalnych, dziesięć czy pięćdziesiąt??? otwieracz do puszek kosztuje ponad 100 zl .jego zaleta jest to ze otwiera po spawie puszki jak zwał tak zwal chodzi o to ze to denko nie jest wcale ostre....teraz jest w promocji za 80 a ja na allegro za 60 widziałam... ja mam do tego scyzoryk za 2,30. a krawędzie ostre mnie nie interesują, bo konserw nie liżę... Dla mnie ten otwieracz to tez zadna rewelacja ale gdybyś posłuchał przedstawicieli ....normalnie ósmy cud świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dla mnie ten otwieracz to tez zadna rewelacja ale gdybyś posłuchał przedstawicieli ....normalnie ósmy cud świata... wiem, wiem, są zdolniachy takie, że pałac kultury dwóm osobom naraz i to jednocześnie sprzedać potrafią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 od retrofooda http://img248.imageshack.us/img248/5470/wita1oe3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Tez mi się nie chciało wierzyć ,że trzy razy dziennie dializy...Hm nie znam sie na tym to nie wiem , ale skoro ludzie na wsi tak mówią....... ale ja się znam, bo tam pracuję... na dializie To Ty dochtor jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Tez mi się nie chciało wierzyć ,że trzy razy dziennie dializy...Hm nie znam sie na tym to nie wiem , ale skoro ludzie na wsi tak mówią....... ale ja się znam, bo tam pracuję... na dializie To Ty dochtor jesteś? nieeee ... jo żem elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no i przepadły dzieś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts