Jezier 06.06.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Maksiu nie badz taki!!!!!!!! Daj budowac mówie o pogodzie na moim terenie :D o nie Maksiu ja się nie zgadzam oj Monka, Monka... ty zawsze wyskoczysz jak królik z kapelusza :D czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no dobra Jezier.. to przekazuje pałeczke w godne ręce i spokojnei jade do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Postaram się nie zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Podobno jeszcze tydzien takiej pogody........najbardziej martwie sie czy pottem nie bedzie gorzej szczerze mowiąc to nie miałbym nic przeciw tygodniowi bez pogody.. nie bede mial specjalnie czasu na budowe... a od następnego tygodnia juz znowu na budowe :D Maksiu nie badz taki!!!!!!!! Daj budowac mówie o pogodzie na moim terenie :D o nie Maksiu ja się nie zgadzam czuwam oj Monka, Monka... ty zawsze wyskoczysz jak królik z kapelusza :D i chwała Ci ze czuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Ja to dziś tak pojawiam sie i znokam w watku... Troszkę zalatany jestem... Tak więc nawet nie udaje mi się przeczytać ... streszczeń.. no a ja sie tak starałem.. a ty nic.. zadnych streszczeń Spoko!!! Nadrobię zaległosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj kze Ja to dziś tak pojawiam sie i znokam w watku... Troszkę zalatany jestem... Tak więc nawet nie udaje mi się przeczytać ... streszczeń.. no a ja sie tak starałem.. a ty nic.. zadnych streszczeń Spoko!!! Nadrobię zaległosci... 3mam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kze też za chwilę pójdzie i nie nadrobi zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 wygoncie mnie do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Sio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 25500!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kze też za chwilę pójdzie i nie nadrobi zaległości. Oj... Jutro nadrobię zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Chyba też zajmę się czymś innymGratulacje kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Streszczenie:- Moniś przywieźli więźbę i będzie mieć dachówkę RupCeramika cegalsty sirius - Maksiu streścił, ale innym nie podobało sie, bo uznawali, że to jest raczej plan strony.- Dywagacje na temat pogody- Maksiu chce mieć brzydką pogodę w przyszłym tygodniu na działce, bo dopiero za tydzień bedzie cos robił- Jezier przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Chyba też zajmę się czymś innym Gratulacje kze Dzięki. Choć pktcik dziś zdobyłem, bo dzień mam strasznie zalatany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ale swoją drogą wygrać z Jezierem i Maksiem - to dla mnie mardzo miłe uczucie... A ciekawe gdzie jest Fizyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No co wszyscy uciekli? A ja mam tak z 10min, bo zaraz ide na piłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Chciałem wypróbować czy można punkcik zdobyć podstępem. Ale nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Chciałem wypróbować czy można punkcik zdobyć podstępem. Ale nie można Jak to podstepem? Co miałeś na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 podstępem sie da, ale tez trzeba mieć czas w odpowiedniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts