ullerowa 02.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ilunia Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila masz 50 szt gaci więcej ode mnie następnym razem wkleję Ci komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 cześć Ullercia nosilam się z pomysłem by zaprosic Cię na NK i tak się za każdym razem zastanawiam czy zapraszana osoba z RW nie robi zbyt dużych oczu jak widzi takie zaproszenie ja miałam chwilę wachania przy magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila masz 50 szt gaci więcej ode mnie następnym razem wkleję Ci komodę ALE TAKĄ Z PRZEGRÓDKAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 cześć Ullercia noszę się z pomysłem by zaprosic Cię na NK ale juz mnie zaprosiłas tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 cześć Ullercia noszę się z pomysłem by zaprosic Cię na NK ale juz mnie zaprosiłas tak mysle sorki wysłało mi sie za szybko i nie w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.03.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 nic nie szkodzi cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 zaprosił mnie na NK koleś który chciał się rzucać z dachu 17 lat temu bo nie chciałam być jego dziewczyną i jeszcze się zdziwił że odrzuciłam jego zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 cześć Ullercia nosilam się z pomysłem by zaprosic Cię na NK i tak się za każdym razem zastanawiam czy zapraszana osoba z RW nie robi zbyt dużych oczu jak widzi takie zaproszenie ja miałam chwilę wachania przy magi ANIU ,PLISSSS NIE WYMYSLAJ MIŁO MIEĆ OSOBĘ,Z RW Z KTORĄ GADASZ,I GADASZ .... WSRÓD SWOICH ZNAJOMYCH (NO CHYBA,ZE COŚ ŹLE ZROZUMIAŁAM- TO SORKI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ale ja skojarzyłam Cię z RW i przyjełam zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila masz 50 szt gaci więcej ode mnie następnym razem wkleję Ci komodę ALE TAKĄ Z PRZEGRÓDKAMI będziesz układać kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 cześć Ullercia nosilam się z pomysłem by zaprosic Cię na NK i tak się za każdym razem zastanawiam czy zapraszana osoba z RW nie robi zbyt dużych oczu jak widzi takie zaproszenie ja miałam chwilę wachania przy magi ANIU ,PLISSSS NIE WYMYSLAJ MIŁO MIEĆ OSOBĘ,Z RW Z KTORĄ GADASZ,I GADASZ .... WSRÓD SWOICH ZNAJOMYCH (NO CHYBA,ZE COŚ ŹLE ZROZUMIAŁAM- TO SORKI) wachałam się czy magi to magi a nie czy ją zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila masz 50 szt gaci więcej ode mnie następnym razem wkleję Ci komodę ALE TAKĄ Z PRZEGRÓDKAMI będziesz układać kolorami NOO, CZARNE,CZERWONE,BIAŁE,RÓZNE ORAZ SEKSI,NORMALNE,BARCHANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 coś chyba mało czytelna jestem dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 cześć Ullercia nosilam się z pomysłem by zaprosic Cię na NK i tak się za każdym razem zastanawiam czy zapraszana osoba z RW nie robi zbyt dużych oczu jak widzi takie zaproszenie ja miałam chwilę wachania przy magi ANIU ,PLISSSS NIE WYMYSLAJ MIŁO MIEĆ OSOBĘ,Z RW Z KTORĄ GADASZ,I GADASZ .... WSRÓD SWOICH ZNAJOMYCH (NO CHYBA,ZE COŚ ŹLE ZROZUMIAŁAM- TO SORKI) wachałam się czy magi to magi a nie czy ją zaprosić NO TO CO INNEGO DLATEGO POCHWALIŁAM TWÓJ POMYSŁ Z DOPISKIEM RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila masz 50 szt gaci więcej ode mnie następnym razem wkleję Ci komodę ALE TAKĄ Z PRZEGRÓDKAMI będziesz układać kolorami NOO, CZARNE,CZERWONE,BIAŁE,RÓZNE ORAZ SEKSI,NORMALNE,BARCHANY no super sprawa.....plus jeszcze gość do układania tego w komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila kto Ci wysłał barchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 coś chyba mało czytelna jestem dzisiaj NIE TY, TO JA SŁABO KUMAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila kto Ci wysłał barchany NIE PAMIĘTAM,ALE ŚLICZNE BYŁY- TAKIE DO KOLAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ila kto Ci wysłał barchany może zimno Jej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts