Jezier 06.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Chciałem wpisać ostatni post na stronie i usunąć go zanim ty i maksu wystrzelicie. No ale system ma za duże opóźnienie i się nie udało. A wtedy i tak wygrałby maksiu a nie ja. Mam jeszcze inne pomysły ale ich nie zdradzę póki nie wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Tak czas jest najważniejszy. Coś mi się wydaje, że dzisiaj będzie ciężko skończyć tę stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Chciałem wpisać ostatni post na stronie i usunąć go zanim ty i maksu wystrzelicie. No ale system ma za duże opóźnienie i się nie udało. A wtedy i tak wygrałby maksiu a nie ja. Mam jeszcze inne pomysły ale ich nie zdradzę póki nie wypróbuję Też myślałem o tym by wpisac post, a potem go skasować... Ale uznałęm, że nieuczciwie nie będe walczył! Rozumiem "Pif-parf", rozumiem snajperowanie, ale z tym kasowaniem to dla mnie takie nieeleganbckie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Tak czas jest najważniejszy. Coś mi się wydaje, że dzisiaj będzie ciężko skończyć tę stronę Jak się pospieszymy to może zdążymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I tak byś nie zdążył skasować więc się nie ma co przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Tak czas jest najważniejszy. Coś mi się wydaje, że dzisiaj będzie ciężko skończyć tę stronę Ale Ty nie czytaj teraz zaległosci tylko posty pisz...!!! Jak chcesz stronę skończyć?! Sam nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I tak byś nie zdążył skasować więc się nie ma co przejmować. Przejmuje się tym, że myślałem o grze nie fair... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Nie mam czego czytać. Ostatnio na forum wieje okropną nudą. Gdyby nie to nigdy bym do rekordu wpisu nie zajrzał A może to już mi się nie chce dyskutować na wiele tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Nie mam czego czytać. Ostatnio na forum wieje okropną nudą. Gdyby nie to nigdy bym do rekordu wpisu nie zajrzał A może to już mi się nie chce dyskutować na wiele tematów Eeee.. To tylko przesilenie wiosenne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kze nie ma regulaminu zdobywania punktów więc nie ma czegoś takiego jak nie fair. Wszystkie chwyty dozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kze nie ma regulaminu zdobywania punktów więc nie ma czegoś takiego jak nie fair. Wszystkie chwyty dozwolone. No bez przesady!!! A jak napiszę program, który będzie wysyłał posty i je kasował, to co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Jeszcze tylko 40 do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No to Cie Jezier zostawiam. Ide wypocić się na sali.. Mam nadzieje, ze będzie mniej duszno niż tydzień temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 to wtedy powiększysz przewagę nad innymi. Możesz też np. napisać program który bdzie zdobywał punkty nocą. Co noc kilka punkcików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 to wtedy powiększysz przewagę nad innymi. Możesz też np. napisać program który bdzie zdobywał punkty nocą. Co noc kilka punkcików No właśnie! Nie chcę bawic się w takie cuda, więc gram uczciwie... No to na razie! Pozdrawoiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nerwicy się mozna nabawić, co zaglądnę to oni stronę skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Przecież strona nieskończona jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Przecież strona nieskończona jeszcze. ta, wiem, ale ja piszę z doskoku, więc to było dokonczenie poprzedniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Jeśli często będziesz doskakiwała to być może uda nam się skończyć tę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts