aniawmuratorze 04.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 śpicie jeszcze kawa !!!!!!! http://www.fotosearch.pl/comp/BDX/BDX504/biscotti-kawa-~-bxp209036.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dobry Już nie czego tak krzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć dziewczyny u mnie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dobry Już nie czego tak krzyczy bo kawa stygnie a jak cicho mówię to musisz się nad monitorem pochylać coby usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć dziewczyny u mnie zima mnie śnieżyca na trasie zlapała dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć dziewczyny u mnie zima ale tylko na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dobry Już nie czego tak krzyczy bo kawa stygnie a jak cicho mówię to musisz się nad monitorem pochylać coby usłyszeć dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 U mnie takie białe paskudztwo na trawie rano leżało ale ogólnie ciepło w miarę więc długo nie poleży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Caluje wszystkie mordki na Rw w imieniu stukpuka milego dnia zyzce u mnie etz zimno, ale bialo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 a u mnie poniżej zero i lekko sypie więc pewnie poleży chwilę już się przyzwyczaiłam do myśliże zimy nie będzie i że wiosna będzie za moment w pełni a tu śnieg kicha buziaczki dla Stuczka i wirtualne hektolitry mleka cześć Frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Frosia palce sobie przytrzasłaś czy o kabel z netem zawadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że:Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. a ile leciałaś km na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... No właśnie. Przekraczam prędkość systematycznie od trzech lat a mandacik dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... a co się dostaje futrzaku jak tak często się dzieczyny zmienia jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Bry A ja dzisiaj sprawdziłam, gdzie sa największe korki w Kraku Ale i tak zdązyłam wszystko załatwić przed pracą. Za ile ten mandat /punktów i zet?/ Wiecie, że ja jeżdżę autem od dwudziestu-paru-lat i jeszcze mandatu nie zapłaciłam Chyba fartowna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... No właśnie. Przekraczam prędkość systematycznie od trzech lat a mandacik dopiero teraz mnie zatrzymali 2 tygodnie po odebraniu prawka - jakoś mi się upiekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts