aniawmuratorze 05.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Bry A ja dzisiaj sprawdziłam, gdzie sa największe korki w Kraku Ale i tak zdązyłam wszystko załatwić przed pracą. Za ile ten mandat /punktów i zet?/ Wiecie, że ja jeżdżę autem od dwudziestu-paru-lat i jeszcze mandatu nie zapłaciłam Chyba fartowna jestem a może to urok osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Za ile ten mandat /punktów i zet?/ 100 zł - 4ptk, przekroczenie o 30 km/godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Krys - GRATULACJE witaj w klubie mandatowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 posta mi zżarło chcialam napisać że 1 raz zatrzymali mnie po odebraniu świeżutkiego prawka w poprzednim poście coś wyglądało na to że mi to prawko odebrano coś zakręcona jestem dzisiaj spaduję na zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mnie kiedyś zlapali na foto-radar ..... po ok. miesiącu przyszedł policjant do mnie do pracy i przepraszajac ,że musi spelnic swoj obowiazek -wypisal mi mandat na 100zl ..... ale śmiesznie było bo tym czasie mąż wyjechal samochodem , a ja przez kilka dni jezdzilam na rowerze i w czasie kiedy policjant byl w biurze i wypisywal mi mandat -zadzwonil H. pytajac co slychac-wiec mowie ,że wlasnie wypisują mi mandat za przekroczenie predkosci ...na co Heniek w słuchawkę ...NA ROWERZE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Za ile ten mandat /punktów i zet?/ 100 zł - 4ptk, przekroczenie o 30 km/godz. a mężowi się już pochwaliłaś mój znajomy pojechal na szkolenie na którym miał dostać jakies dodatkowe punkty które rzutują na jego pracę wrócił do domu i mówi żonie że dostał 8 ptk dodatkowo ponad limit ona myślała że to te punkty ważne do pracy i się ucieszyła i męża pochwaliła mina jej się zmieniła jak zaczaiła o co chodzi i że mandacik trzeba zaplacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mnie kiedyś zlapali na foto-radar ..... po ok. miesiącu przyszedł policjant do mnie do pracy i przepraszajac ,że musi spelnic swoj obowiazek -wypisal mi mandat na 100zl ..... ale śmiesznie było bo tym czasie mąż wyjechal samochodem , a ja przez kilka dni jezdzilam na rowerze i w czasie kiedy policjant byl w biurze i wypisywal mi mandat -zadzwonil H. pytajac co slychac-wiec mowie ,że wlasnie wypisują mi mandat za przekroczenie predkosci ...na co Heniek w słuchawkę ...NA ROWERZE ???? wiesz kochanie bylo z górki i zapomnialam wyłączyć dopalaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? świetne CIESZĘ SIĘ I TAK TRZYMAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? świetne CIESZĘ SIĘ I TAK TRZYMAĆ będę się starać choć trochę mnie maluchy z pionu wybijają jedno nie może założyć bucków bo musi pająka przestraszać a drugiemu przypomniało sie że chce mleczka................i zrobił kupę chyba się rozbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 05.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A ja mam humorek nie bardzi . Dziś córka jadzie do szpitala na wyciecie tarczycy . I sie troche lękam o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A ja mam humorek nie bardzi . Dziś córka jadzie do szpitala na wyciecie tarczycy . I sie troche lękam o to BĘDZIE DOBRZE - TRZYMAMY KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A ja mam humorek nie bardzi . Dziś córka jadzie do szpitala na wyciecie tarczycy . I sie troche lękam o to no to Tobie stalowych nerwów życzę a córeczce zdrówka na pewno wszystko będzie dobrze trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 WITANKO JAK HUMORKI ? świetne CIESZĘ SIĘ I TAK TRZYMAĆ będę się starać choć trochę mnie maluchy z pionu wybijają jedno nie może założyć bucków bo musi pająka przestraszać a drugiemu przypomniało sie że chce mleczka................i zrobił kupę chyba się rozbiorę NO CÓŻ .........WIDAĆ ,ZE MASZ MADRE DZIECI PRZECIEŻ NIE CHCESZ MIEĆ PAJĄKOW W DOMU-NO TO TRZA ZABIĆ A MLEKA CHYBA DZIECKU NIE ŻAŁUJESZ ? KUPĘ LEPIEJ ,ZE ZROBIŁ W DOMU,NIŻ NA DWORZE LIZAKI IM SIE NALEŻĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... a co się dostaje futrzaku jak tak często się dzieczyny zmienia jak Ty ja nie zmieniam, to one się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... a co się dostaje futrzaku jak tak często się dzieczyny zmienia jak Ty ja nie zmieniam, to one się zmieniają ŚCIEMNIACZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 GDZIE JESTESCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześć Wszystkim. Spieszę donieść, że: Dostałam swój pierwszy w życiu mandat za przekroczenie prędkości. jak się wszystko tak szybko robi jak na poprzednim avatarku... a co się dostaje futrzaku jak tak często się dzieczyny zmienia jak Ty ja nie zmieniam, to one się zmieniają ŚCIEMNIACZ nie ściemniam ja stały jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 HALO? KROLIK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts