Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach :roll: ale staram się :D

Jadę na badania z dzieciakami :D

no co Ty miko niedlugo wiosna i będzie git więcej slońca więcej ruchu a z nim uwalniane endorfiny czy jak im tam :lol: zupełnie jak po odpalaczu 8)

a co dzieciakom dolega :roll:

Ania duże masz dzieci :D :D to najstarsze pomaga troszkę przy najmłodszym? :) Jak miałam 10 lat to też trafiła mi sie siostra :D właściwie to w dużym stopniu ja ją wychowałam razem z moją babcią,..mama musiała pracować..

Jak z pogodą u Was? U mnie mróz :-? A za tydzień mam warzywa do sadzenia na polu oczywiście pod przykryciem..

Hej dziewuszki i nie dziewuszki :D :D :D :D

W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, :D :D

na pewno powie że wyglądasz super :D

:oops: :oops: :oops:

dziewczynki uwielbiają najmłodszego Jeremiaszka myślalam że im przejdzie ale nie :lol:

starsze dzieci pomagają w opiece nad młodszymi i to chyba naturalne :roll:

nie wiem tego z wlasnego doświadczenia bo jestem jedynaczką :D

moje dzieci lubią spędzać razem czas lubią się też kłócić i robić sobie na złość ale jak trzeba to stają murem za sobą :lol:

Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów :-?

Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) :-?

Hej dziewuszki i nie dziewuszki :D :D :D :D

W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, :D :D

na pewno powie że wyglądasz super :D

:oops: :oops: :oops:

dziewczynki uwielbiają najmłodszego Jeremiaszka myślalam że im przejdzie ale nie :lol:

starsze dzieci pomagają w opiece nad młodszymi i to chyba naturalne :roll:

nie wiem tego z wlasnego doświadczenia bo jestem jedynaczką :D

moje dzieci lubią spędzać razem czas lubią się też kłócić i robić sobie na złość ale jak trzeba to stają murem za sobą :lol:

i tak powinno być :D :D :D moja są małe ale też jeden za drugim jest..