magi 05.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 i czego się kielczysz gratki Retro i gacie dla Cię http://img249.imageshack.us/img249/6339/daisykoszulkabialamvq2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 RETRO - NOWOCZESNE GACIE DLA CIEBIE :D http://www.obrazky.pl/obrazky/kobieta-na-kobiecie-476-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 POLECAM DO OBEJRZENIAhttp://www.obrazky.pl/top100.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Uśmiech poranny Jak tam u Was bo u mnie piz....i jakby zima była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Uśmiech poranny Jak tam u Was bo u mnie piz....i jakby zima była piękne bezchmurne niebo, słoneczko i 2 na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Uśmiech poranny Jak tam u Was bo u mnie piz....i jakby zima była piękne bezchmurne niebo, słoneczko i 2 na minusie Haj Jamlesik Teraz to u mnie tysz jest piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej U mnie słońce, na termometrze 10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 dzień doberek nie ma Frosi nie ma kawy miko Ty jak zawsze z jakimś pozytywem wyskoczysz u mnie tak jak u mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach ale staram się Jadę na badania z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach ale staram się Jadę na badania z dzieciakami no co Ty miko niedlugo wiosna i będzie git więcej slońca więcej ruchu a z nim uwalniane endorfiny czy jak im tam zupełnie jak po odpalaczu a co dzieciakom dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej laseczki Dzisiaj nie może być nic innego jak tylko słoneczna kawa http://drop.nazwa.pl/domeyki12/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 dzięki magi jesteś wielka a czy biszkopcika tez można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ania duże masz dzieci to najstarsze pomaga troszkę przy najmłodszym? Jak miałam 10 lat to też trafiła mi sie siostra właściwie to w dużym stopniu ja ją wychowałam razem z moją babcią,..mama musiała pracować.. Jak z pogodą u Was? U mnie mróz A za tydzień mam warzywa do sadzenia na polu oczywiście pod przykryciem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super dziewczynki uwielbiają najmłodszego Jeremiaszka myślalam że im przejdzie ale nie starsze dzieci pomagają w opiece nad młodszymi i to chyba naturalne nie wiem tego z wlasnego doświadczenia bo jestem jedynaczką moje dzieci lubią spędzać razem czas lubią się też kłócić i robić sobie na złość ale jak trzeba to stają murem za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej dziewuszki i nie dziewuszki W końcu jutro do fryzjera idę..strach na mnie patrzeć..tylko szkoda bo dziś umówiłam się z kolegą z klasy , chciałabym wygladać fajnie ,wiek ukryć a tu masz,, na pewno powie że wyglądasz super dziewczynki uwielbiają najmłodszego Jeremiaszka myślalam że im przejdzie ale nie starsze dzieci pomagają w opiece nad młodszymi i to chyba naturalne nie wiem tego z wlasnego doświadczenia bo jestem jedynaczką moje dzieci lubią spędzać razem czas lubią się też kłócić i robić sobie na złość ale jak trzeba to stają murem za sobą i tak powinno być moja są małe ale też jeden za drugim jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts