krys1 06.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów Ostatnio zaczepił mnie przystojny facet. Gada ze mną, gada. Se myślę - zaraz mi powie: "ale pani ładna albo mądra, albo cosik w tym rodzaju" a on do mnie: Z pani to taka matka polka ..............(ogon miałam tzn.dzieci) no właśnie gdzie Ci MĘŻCZYŹNI PRAWDZIWI TACY.....ORŁY, SOKOŁY....... Mój mąż jak stara mi się coś miłego powiedzieć to się też można załamać. Zawsze niechcący trafi w jakiś czuły punkcik czyt. kompleksik. Mężczyźni nie potrafią w obecnych czasach prawić komplementów i tego się będę trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów oj byś sie zdziwiła ....jakies 2 tyg temu przyszedl klient -moj znajomy -tłumacze mu promocje pokazuje telefony ....a on nagle mowi do mnie ,że nie może sie skupić ...to ja buch -patrze czy mi sie bluzka nie rozpięła ,ale nie -wzszystko zapiete ,on sie smieje i znowu takim ...hmmmm....głosem mówi ,że nie może sie skupić na tym co mówię jak patrzy na moje dłonie -są takie ....i tu padły niezwykle miłe słowa ....a ja ? buraka spiekłam chyba pierwszy raz w życiu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów oj byś sie zdziwiła ....jakies 2 tyg temu przyszedl klient -moj znajomy -tłumacze mu promocje pokazuje telefony ....a on nagle mowi do mnie ,że nie może sie skupić ...to ja buch -patrze czy mi sie bluzka nie rozpięła ,ale nie -wzszystko zapiete ,on sie smieje i znowu takim ...hmmmm....głosem mówi ,że nie może sie skupić na tym co mówię jak patrzy na moje dłonie -są takie ....i tu padły niezwykle miłe słowa ....a ja ? buraka spiekłam chyba pierwszy raz w życiu .... Bo Ty ogólnie jesteś fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 słoneczne ...dzień dobry okna lece myć ... firanki już sie piorą .....pościel jeszcze przebiore ...poduchy sie wietrza na dworze/polu ...jak swieci słoneczko to aż sie chce co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to już naprawdę nie potrafią prawić komplementów oj byś sie zdziwiła ....jakies 2 tyg temu przyszedl klient -moj znajomy -tłumacze mu promocje pokazuje telefony ....a on nagle mowi do mnie ,że nie może sie skupić ...to ja buch -patrze czy mi sie bluzka nie rozpięła ,ale nie -wzszystko zapiete ,on sie smieje i znowu takim ...hmmmm....głosem mówi ,że nie może sie skupić na tym co mówię jak patrzy na moje dłonie -są takie ....i tu padły niezwykle miłe słowa ....a ja ? buraka spiekłam chyba pierwszy raz w życiu .... Jakiś wyjątek. Ale Ci zazdroszczę. To musiało być porażające uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bo Ty ogólnie jesteś fajna dzieki .... chodziłam wczoraj po Twojej Klasie zaprosimy sie do grona znajomych ? byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 słoneczne ...dzień dobry okna lece myć ... firanki już sie piorą .....pościel jeszcze przebiore ...poduchy sie wietrza na dworze/polu ...jak swieci słoneczko to aż sie chce co nie ? Gdzie to słońce? U mnie pochmurno i wieje jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 słoneczne ...dzień dobry okna lece myć ... firanki już sie piorą .....pościel jeszcze przebiore ...poduchy sie wietrza na dworze/polu ...jak swieci słoneczko to aż sie chce co nie ? niby świeci ale wieje przy okazji ..Dzieci chca na powietrze ale przeciez za duzy wiatr i mroźno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Krys1 , masz bardzo ciekawy i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No ,powoli zmykam ,idę obiad szykować..tylko nie wiem co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej można, ja myślę od 9.00 nie lubię gotować, jestem antytalent, a rodzina jeść musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej ja o obiedzie myślę ..przed obiadem jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bo Ty ogólnie jesteś fajna dzieki .... chodziłam wczoraj po Twojej Klasie zaprosimy sie do grona znajomych ? byłoby miło dzięki za zaproszenie Ew-ka fajny ten Twoj kolega myślę że od obcych częściej można uslyszeć komplement (chociaż jak się jest z ogonami to trudno usłyszeć że pięknie się wygląda raczej coś w stylu piękne dzieci i jaka pani dzielna) Kiedyś poszlam do sklepu po lody ze swoją trójką i trójką kuzynki (niezła banda przekrzykujących się urwisów jakie kupić lody ) wszyscy na mnie tak patrzyli a jedna babcia zapytała czy wszystkie są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej ja o obiedzie myślę ..przed obiadem jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu Jesteś WIELKA http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej ja o obiedzie myślę ..przed obiadem jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu a u mnie nieśmiertelna pomidorowa będzie pewnie z kluseczkami dla małego przecierka warzywno - mięsna i kurczak pieczony z rodzynkami i spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ew-ka fajny ten Twoj kolega kupiłam mu koszulkę z napisem Jestem najlepszym towarem w mieście bo on samotny adwokat ....aczkolwiek w związku nieformalnym z kobieta z Krk to brat naszego przyjaciela -kilka dni później zaprosilam go do nas na kolacje i opowiadałąm przy stole w jakie zakłopotanie mnie wpędził ..... ale było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej ja o obiedzie myślę ..przed obiadem jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu a u mnie nieśmiertelna pomidorowa będzie pewnie z kluseczkami dla małego przecierka warzywno - mięsna i kurczak pieczony z rodzynkami i spagetti Też jesteś WIELKA http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif spadam na zakupy, coś trzeba kupić na ten obiad.....hm.....frytki......hm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej ja o obiedzie myślę ..przed obiadem jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu Jesteś WIELKA http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif doświadczenie -kobieto - robi swoje i organizacja pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts