Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Bry :D

jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej :roll:

ja o obiedzie myślę ..przed obiadem :lol: jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu :lol:

Jesteś WIELKA http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif

doświadczenie -kobieto - robi swoje :lol: i organizacja pracy :D

Ale u mnie z roku na rok to gorzej....... :(

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moj mąż ma wujka pan troszkę starej daty i ten to umie prawić komplementy aż miło zawsze czuję super gdy go tak posłucham i nie sądzę że ma w tym jakiś interes po prostu taki jest :lol: a kobiety go uwielbiają i te po 60 i te po 20 :lol:

ale trochę magi w tym Twoim stwierdzeniu jest prawdy że panowie jak nie muszą to się nie wysilają

w Szwecji jest jeszcze gorzej tam faceci nic nie mówią bo jak coś powiedzą to im się oberwie że z prawami kobiet się nie liczą że szowiniści że świnie że do sądu będą ciągani

więc nic nie mówią bo jest równouprawnienie ale i coraz częściej słyszę że to babki nękają tam fizycznie i psychicznie facetow :roll:

Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach :roll: ale staram się :D

Jadę na badania z dzieciakami :D

no co Ty miko niedlugo wiosna i będzie git więcej slońca więcej ruchu a z nim uwalniane endorfiny czy jak im tam :lol: zupełnie jak po odpalaczu 8)

a co dzieciakom dolega :roll:

mocze :wink: łapaliśmy i krew pobieraliśmy :D

Dacie wiarę, że ani starszy- 7 lat ani młodszy 2 lata nie płakali przy pobieraniu :o . Tylko młody się zsikał na panią i to nie wiem jak bo miał pampersa i spodnie suche były ... tylko z nogawki wyleciało :o :lol: :lol:

Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach :roll: ale staram się :D

Jadę na badania z dzieciakami :D

no co Ty miko niedlugo wiosna i będzie git więcej slońca więcej ruchu a z nim uwalniane endorfiny czy jak im tam :lol: zupełnie jak po odpalaczu 8)

a co dzieciakom dolega :roll:

mocze :wink: łapaliśmy i krew pobieraliśmy :D

Dacie wiarę, że ani starszy- 7 lat ani młodszy 2 lata nie płakali przy pobieraniu :o . Tylko młody się zsikał na panią i to nie wiem jak bo miał pampersa i spodnie suche były ... tylko z nogawki wyleciało :o :lol: :lol:

niezły mały jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mali bohaterowie :lol: