krys1 06.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Bry jak mozna myśleć o obiedzie o godz. 10tej ja o obiedzie myślę ..przed obiadem jestem mistrzem w robieniu obiadu w okamgnieniu Jesteś WIELKA http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif doświadczenie -kobieto - robi swoje i organizacja pracy Ale u mnie z roku na rok to gorzej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Mój mąż jak stara mi się coś miłego powiedzieć to się też można załamać. Zawsze niechcący trafi w jakiś czuły punkcik czyt. kompleksik. Myślałam, że tylko mój Małżek taki nieporadny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Faceci to tylko prawiąkomplementy jak chcą laske wyrwać a potem to ... żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Moj mąż ma wujka pan troszkę starej daty i ten to umie prawić komplementy aż miło zawsze czuję super gdy go tak posłucham i nie sądzę że ma w tym jakiś interes po prostu taki jest a kobiety go uwielbiają i te po 60 i te po 20 ale trochę magi w tym Twoim stwierdzeniu jest prawdy że panowie jak nie muszą to się nie wysilają w Szwecji jest jeszcze gorzej tam faceci nic nie mówią bo jak coś powiedzą to im się oberwie że z prawami kobiet się nie liczą że szowiniści że świnie że do sądu będą ciągani więc nic nie mówią bo jest równouprawnienie ale i coraz częściej słyszę że to babki nękają tam fizycznie i psychicznie facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A zdarzyło się Wam prawicć komplementy facetom? Ja czasami prawię, że ładnie wygląda czy cuś zazwyczaj jak mam dobry humor no i oczywiście musi ładnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A zdarzyło się Wam prawicć komplementy facetom? Ja czasami prawię, że ładnie wygląda czy cuś zazwyczaj jak mam dobry humor no i oczywiście musi ładnie wyglądać I CO ONI NA TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A zdarzyło się Wam prawicć komplementy facetom? Ja czasami prawię, że ładnie wygląda czy cuś zazwyczaj jak mam dobry humor no i oczywiście musi ładnie wyglądać I CO ONI NA TO uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A zdarzyło się Wam prawicć komplementy facetom? Ja czasami prawię, że ładnie wygląda czy cuś zazwyczaj jak mam dobry humor no i oczywiście musi ładnie wyglądać I CO ONI NA TO uśmiech na twarzy JA TYLKO SWOJEGO MĘŻA KOMPLEMENTUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach ale staram się Jadę na badania z dzieciakami no co Ty miko niedlugo wiosna i będzie git więcej slońca więcej ruchu a z nim uwalniane endorfiny czy jak im tam zupełnie jak po odpalaczu a co dzieciakom dolega mocze łapaliśmy i krew pobieraliśmy Dacie wiarę, że ani starszy- 7 lat ani młodszy 2 lata nie płakali przy pobieraniu . Tylko młody się zsikał na panią i to nie wiem jak bo miał pampersa i spodnie suche były ... tylko z nogawki wyleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A zdarzyło się Wam prawicć komplementy facetom? Ja czasami prawię, że ładnie wygląda czy cuś zazwyczaj jak mam dobry humor no i oczywiście musi ładnie wyglądać I CO ONI NA TO uśmiech na twarzy JA TYLKO SWOJEGO MĘŻA KOMPLEMENTUJĘ ja też plus moich malych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Z pozytywami to u mnie Aniu trochę słabo w ostatnich czasach ale staram się Jadę na badania z dzieciakami no co Ty miko niedlugo wiosna i będzie git więcej slońca więcej ruchu a z nim uwalniane endorfiny czy jak im tam zupełnie jak po odpalaczu a co dzieciakom dolega mocze łapaliśmy i krew pobieraliśmy Dacie wiarę, że ani starszy- 7 lat ani młodszy 2 lata nie płakali przy pobieraniu . Tylko młody się zsikał na panią i to nie wiem jak bo miał pampersa i spodnie suche były ... tylko z nogawki wyleciało niezły mały jest mali bohaterowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Wszystkie pielęgniarki były w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 to już następna stronka gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts