Olkalybowa 08.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dziękuję mdłości już minęły tylko trochę zmęczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Miałam okazje zamówić świerki serbskie po śmiesznej cenie 30-40cm, musiałam wziąć 50 sztuk to wziełam u mnie uller dzisiaj bedzie przesadzał moje sosenki tez musze zamówic jakies świerki i tuje żeby nie było monotonnie a pogoda całkiem wiosenna na ślasku, ja bede myć okna jak wróce z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dziękuję mdłości już minęły tylko trochę zmęczona jestem Dbaj o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 bawię się ostatnimi czasy w projektanta ogrodów i wiekszość mam już rozrysowane na papierze milimetrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a dziękuję mdłości już minęły tylko trochę zmęczona jestem Dbaj o Was no muszę zacząć bo jakoś o tej ciąży często zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 bawię się ostatnimi czasy w projektanta ogrodów i wiekszość mam już rozrysowane na papierze milimetrowym podziwiam, mi brak takich zdolnosci my w plenerze mamy mniej wiecej zarys zrobiony, ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt mi zostały zaledwie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor ja mam tylko pół soboty żeby cos w domciu zrobic wiec mimo święta muszę, a świętować będę jutro, mam nadzieję że mnie małz do kina zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt mi zostały zaledwie wszystkie mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor ja mam tylko pół soboty żeby cos w domciu zrobic wiec mimo święta muszę, a świętować będę jutro, mam nadzieję że mnie małz do kina zaprosi a on o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja też chyba sie wezmę za okna ....ale juz mi zostały tylko 3 szt ale nie dzisiaj .....nie mam bata ....dzisiaj odpoczywam wczoraj miałam u mnie bardzo udany babski wieczor ja mam tylko pół soboty żeby cos w domciu zrobic wiec mimo święta muszę, a świętować będę jutro, mam nadzieję że mnie małz do kina zaprosi a on o tym wie? pewnie sobie zaraz poczyta jak mnie nie bedzie, to się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Miłego świętowania Kobiety i Kobietki do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 do miłego ...Ulercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wczoraj wieczorem musiałam iść do garażu, więc pytam męża czy mogę, on pyta a dlaczego pytasz ja: bo nie chciałabym znaleźć niespodzianki przygotowanej na jutro on: to ma być jakaś niespodzianka: ja: dla twojego dobra lepiej żeby była. Chyba schował gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wczoraj wieczorem musiałam iść do garażu, więc pytam męża czy mogę : liczyłaś na nowe autko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wczoraj wieczorem musiałam iść do garażu, więc pytam męża czy mogę : liczyłaś na nowe autko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 w dniu kobiet wszystkiego naj naszym paniom zyczy wartownik http://media.imeem.com/p/WMC5irIxap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 WITAM W SOBOTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 WARTOWNIK - DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts