kasztanka 06.06.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ZDJECIA Z OSTATNIEJ CHWILI !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nikt sie tym nie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 grrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam po przerwie!! Ostanio tak ucieklam bez uprzedzenia bo musialam szybko wracac do domku Ale teraz znowu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wieczorem Kasztanka ja oglądam Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a ja juz ogladnelam zdjecia Piotrusia - slodziutki!! :D a o co chodzi z ta komórka? - czyzby pierwszy prezent z okazji urodzin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Wojty Kasztanka Piotruś śliczny Cudowny chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja mam kosmicznego doła.Zrobiliśmy inwentaryzację kosztów i wydatków.Wydaliśmy więcej niż należało (choć nie na pierdoły - tylko na budowę), przy kosztorysie zapomnieliśmy o kilku "szczególikach" I jesteśmy załamani.Kurcze - jak dalej tak będzie to i kredytu nie starczy. Oj jest bardzo źle. Mam nadzieję, ze to stan przejściowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wieczorem Kasztanka ja oglądam Piotrusia kochany co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ZDJECIA Z OSTATNIEJ CHWILI !!!!!!!!!!! Kasztanka ale cuuuudny jest twój synek Takie maluszki sa strasznie rozkoszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a ja juz ogladnelam zdjecia Piotrusia - slodziutki!! :D a o co chodzi z ta komórka? - czyzby pierwszy prezent z okazji urodzin ? nieee zdjecie dla porownania )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Zapomnialam się przywitać tak oczarowal mnie twój Piotruś Więc witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Wojty Kasztanka Piotruś śliczny Cudowny chłopczyk )))))))))) wiem zjadlabym go!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja mam kosmicznego doła. Zrobiliśmy inwentaryzację kosztów i wydatków. Wydaliśmy więcej niż należało (choć nie na pierdoły - tylko na budowę), przy kosztorysie zapomnieliśmy o kilku "szczególikach" I jesteśmy załamani. Kurcze - jak dalej tak będzie to i kredytu nie starczy. Oj jest bardzo źle. Mam nadzieję, ze to stan przejściowy. nie przejmuj sie!!!!!!!!!! u nas tez tak jest .... naniektorych rzeczach oszczedzamy a na niektorych wydajemy wiecej niz w kosztorysie! takie zycie! bedzie dobrze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ZDJECIA Z OSTATNIEJ CHWILI !!!!!!!!!!! Kasztanka ale cuuuudny jest twój synek Takie maluszki sa strasznie rozkoszne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace Kasztanko, a kiedy wracasz do pracy? Ile możesz pozostać w domku ze swoim skarbem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts