Ew-ka 09.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ewcia skąd ty bierzesz tyle poweru skąd ? z nienacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. drinka ? http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276.jpg jeden to mało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. A CO CI ZROBIŁA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Hej ILA.Znasz może jakiegoś dobrego laryngologa? Mam problem z uszami i muszę wizytę zamówić. ZNAM DLA DZIECI CZY DLA CIEBIE ? NAPISZ NA PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. A CO CI ZROBIŁA ???? za dużo gada... dobrze,ze moje dzieci sa jakie są to miała zajęcie haha nie miała czasu posiedzieć przy stole...Teściowi podobała sie moja fryzura zaskoczył mnie jak mi to powiedział bo z reguły takich rzeczy nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 taki miły TATA.. chyba coś się dzieje z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 taki miły TATA.. chyba coś się dzieje z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. heheheh, moja wyszła ode mnie jakieś 2 godziny temu hej dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cześć Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 za dużo gada... dobrze,ze moje dzieci sa jakie są to miała zajęcie haha nie miała czasu posiedzieć przy stole... Ty za to miałaś. Dzięki teściowej zapewne. O i teść też miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. heheheh, moja wyszła ode mnie jakieś 2 godziny temu hej dziewczyny moja od sierpnia do mnie nie przyszła lekutko przesadziła i teraz jej głupio ....a ja nie odpuszczam i nie ułatwiam powrotu do normalnych relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 moja wraca i chce przyjść, chyba czas na daleką i długą delegacje z mojej strony, mama to czyta prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 za dużo gada... dobrze,ze moje dzieci sa jakie są to miała zajęcie haha nie miała czasu posiedzieć przy stole... Ty za to miałaś. Dzięki teściowej zapewne. O i teść też miał. tak miałam dzięki teściowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. heheheh, moja wyszła ode mnie jakieś 2 godziny temu hej dziewczyny moja od sierpnia do mnie nie przyszła lekutko przesadziła i teraz jej głupio ....a ja nie odpuszczam i nie ułatwiam powrotu do normalnych relacji moja też rzadko do mnie przychodzi nie tęsknię jednak ale fakt też jest taki, że to my odwiedzamy ją dość często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Od razu wyjaśniam , nic do mojej teściowej nie mam!!! Niestety ja jestem tylko synową i nawet kiedy mój mąż ostro przegina to ja mam przechlapane u niej a nie on. Taki los synowych, niestety.Ale to nie jest odpowiednie miejsce i czas na tego typu rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 a dlaczego nie, mówcie, mówcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Andziku, sama będziesz kiedyś teściową, haha I na pewno bardziej będziesz hołubić synusia, nie tą (tę?) co Ci go odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wróciłam niedawno od teściowej.. Muszę odreagować.. heheheh, moja wyszła ode mnie jakieś 2 godziny temu hej dziewczyny moja od sierpnia do mnie nie przyszła lekutko przesadziła i teraz jej głupio ....a ja nie odpuszczam i nie ułatwiam powrotu do normalnych relacji moja też rzadko do mnie przychodzi nie tęsknię jednak ale fakt też jest taki, że to my odwiedzamy ją dość często moja przychodziła do nas co najmniej raz w tygodniu lub czesciej ....ot tak bez zapowiedzi i zaproszenia ....waszak mieszkamy na tej samej ulicy ,kilka domów nas dzieli ...a teraz tylko na oficjalne zaproszenia typu swieta czy urodziny - ale to nie ja popsulam nasze relacje a były całkiem niezłe .... ja nie mam wyrzutów sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 moja przychodziła do nas co najmniej raz w tygodniu lub czesciej ....ot tak bez zapowiedzi i zaproszenia ....waszak mieszkamy na tej samej ulicy ,kilka domów nas dzieli ...a teraz tylko na oficjalne zaproszenia typu swieta czy urodziny - ale to nie ja popsulam nasze relacje a były całkiem niezłe .... ja nie mam wyrzutów sumienia ja w sumie mam dobre relacje z teściową nauczyła się, że jak mi co na wątrobie leży to od razu mówię i mi lżej na początku strasznie się o to boczyła, teraz już wie i albo uważa na to co mówi, albo milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dzień dobry przyszłe teściowe i teściowie temat jak rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts