aniawmuratorze 14.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 cześć ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 chyba za cicho krzyknęłam ale dzięki za gacie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bry Zaszczepiłam się na żołtaczkę, znaczy dopiero pierwsza dawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bry Zaszczepiłam się na żołtaczkę, znaczy dopiero pierwsza dawka to chyba jeszcze dwie cię czekają zaszczpiłaś A i B bo ja trochę żałuję że tylko B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 chyba za cicho krzyknęłam oj chyba byłam już poza zasięgiem przerywam na chwilę żenującą ciszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bry Zaszczepiłam się na żołtaczkę, znaczy dopiero pierwsza dawka to chyba jeszcze dwie cię czekają zaszczpiłaś A i B bo ja trochę żałuję że tylko B a czemu dziewczynki się szczepicie bo jakoś słyszałam o szczepionkach przeciw grypie ale żeby przeciw żółtaczce się szczepić to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bry Zaszczepiłam się na żołtaczkę, znaczy dopiero pierwsza dawka to chyba jeszcze dwie cię czekają zaszczpiłaś A i B bo ja trochę żałuję że tylko B a czemu dziewczynki się szczepicie bo jakoś słyszałam o szczepionkach przeciw grypie ale żeby przeciw żółtaczce się szczepić to nie nie wiem na jaką. Mają mi wycinać migdlki Nastepna za 4 tygodnie, a przypominająca za pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bry Zaszczepiłam się na żołtaczkę, znaczy dopiero pierwsza dawka to chyba jeszcze dwie cię czekają zaszczpiłaś A i B bo ja trochę żałuję że tylko B a czemu dziewczynki się szczepicie bo jakoś słyszałam o szczepionkach przeciw grypie ale żeby przeciw żółtaczce się szczepić to nie nie wiem na jaką. Mają mi wycinać migdlki Nastepna za 4 tygodnie, a przypominająca za pół roku jak przed wizytą w szpitalu to pewnie tylko B magi szczepimy sie bo w Polsce jest bardzo dużo zarażeń żółtaczką typu B a przy kiepskiej higienie i wodzie to i A się trafia dlatego żołte tygodnie są chyba zwykle wiosną by zachęcić do szczepień i szczepionki są wtedy tansze małż wreszcie wraca po tygodniu braza jak Ty wytrzymujesz z mężem marynarzem chyba bym wykitowała (kiedyś nie widzieliśmy się 7 m-cy) tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 dobrze że ktoś wymyślił weekend i coś na "w" i coś na "s" http://www.fotosearch.pl/bthumb/PHT/PHT137/PAA137000047.jpg polewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jedzenie przynieśli http://www.fotosearch.pl/bthumb/SDC/SDC180/263122SDC.jpg a gdzie sos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 na szczęście donieśli http://www.fotosearch.pl/bthumb/SDC/SDC180/263112SDC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jedzonko dla gotujących inaczej http://www.fotosearch.pl/bthumb/BDX/BDX007/bxp239694.jpg czyli dzisiaj dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 szczepionki przypomniały mi dowcip szpitalny: czym się różni choroba Parkinsona od choroby Alzheimera? - A jaka, kurna, różnica, czy niesiony do ust kufel piwa wylejesz, czy też zapomnisz gdzie postawiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 szczepionki przypomniały mi dowcip szpitalny: czym się różni choroba Parkinsona od choroby Alzheimera? - A jaka, kurna, różnica, czy niesiony do ust kufel piwa wylejesz, czy też zapomnisz gdzie postawiłeś! to bym chyba wolala zapomnieć żeby mi żal rozlanego nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Hejka Aniu gacie http://www.studentka.pl/img/wo/a56698/Segment_Passio_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 wieczorne ....cześć albo ....witam serdecznie ponad 2 godziny nikt sie nie pojawił ? to ja też sie chyba troche pokrece i zacznę obrusy prasować -jutro mam kolację rodzinną na 12 osób - jest msza za dziadków -zawsze mamcia zapraszała do siebie przyjezdnych na poczęstunek a w tym roku ja zaproponowałam coby u mnie to zrobić, bo w blokowych salonach raczej ciasnawo jest .... i o dziwo mama sie zgodziła ....a ja jestem w swoim żywiole - zrobie taką kolację ,że hej ale najbardziej sie ciesze na spotkanie z ciotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 szczepionki przypomniały mi dowcip szpitalny: czym się różni choroba Parkinsona od choroby Alzheimera? - A jaka, kurna, różnica, czy niesiony do ust kufel piwa wylejesz, czy też zapomnisz gdzie postawiłeś! to bym chyba wolala zapomnieć żeby mi żal rozlanego nie bylo A ja uważam, że lepiej połowę wypić, niż zupełnie zapomnieć, gdzie stoi Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts